Povezane vesti
Bastijan devojku upoznao na Majorci, deca im idu u istu školu?! Novi detalji, a ovo je njihova porodična vila
Telegraf 06.06.2025
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger se navodno razvode posle devet godina braka. Iako se mislilo da uživaju u zajedničkom životu, nemački mediji spekulišu da je slavni par odlučio da stavi tačku na bračnu zajednicu. Inače, Ana i Bastijan imaju velelepnu… »
Kurir ispred vile ane i bastija u Majorci! Obezbeđenje čuva čitavo naselje 24h, kuća od 15 miliona dolara: Bazen, teniski…
Kurir 06.06.2025
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger se razvode posle devet godina braka. Iako se mislilo da uživaju u zajedničkom životu, nemački mediji spekulišu da je slavni par odlučio da stavi tačku na bračnu zajednicu! Trenutno se nekadašnji fudbaler nalazi u… »
Prvo pojavljivanje švajnija od kada je uhvaćen sa novom devojkom! Nemac pred kamerama uzdignute glave i bez trunke blama…
Kurir 06.06.2025
Nakon što su mediji eksplodirali vestima da je Bastijan Švajnštajger uslikan u šetnji plažom s novom devojkom, Nemac je prvi put viđen i to na velikom fudbalskom događaju. Na snimku koji je i sam objavio na društvenim mrežama Bastijan korača kroz stadion… »
Vesti dana »

Kijev: Rusija lansirala 85 dronova i balističku raketu; UN spremne da podrže napore za postizanje mira
RTS pre 13 minutajoš 51 povezana

Stiže totalni vremenski obrt Ovakvu prognozu usred avgusta je malo ko očekivao
Alo pre 13 minutajoš 13 povezanih

Tramp sa crvenim tepihom dočekao Putina, ovaj pravio face, Ukrajinci pobesneli: Šta se dogodilo juče u svetu?
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih

"Ljudi moji, šta me snađe": Ataman došao da špijunira Srbiju, pa mu brzo preselo
Mondo pre 33 minutajoš 10 povezanih

Putin i Tramp nastavili razgovore nakon prve, dvoipočasovne runde pregovora
Beta pre 7 satijoš 10 povezanih