Povezane vesti
Za samo 1.862 evra možete investirati u zgradu: Kako kupovinom jednog kvadrata građani mogu da zarade novac?
Euronews 06.06.2025
Za cenu jednog kvadrata možete postati investitor u zgradu. Više od 600 građana Srbije, regiona i dijaspore postalo je deo prvog projekta zajedničkog investiranja u stanogradnju putem modela "Investiram na kvadrat". Prva zgrada koja se finansira… »
Potpisani ugovori za finansiranje prve zgrade "Investiram na kvadrat": Šansa za učešće - do 28. juna!
Kamatica 06.06.2025
Ovaj pionirski projekat u Ustaničkoj ulici okupio je građane iz cele Srbije, pa i dijaspore, kao i one koji ulažu, ne samo novac, već i svoj građevinski materijal i usluge. Prema rečima autora modela „Investiram na kvadrat“ Dušana Uzelca, među… »
Vesti dana »
"Niko nikada nije učinio više za NATO od mene" Tramp: Da se ja nisam pojavio, bio bi na smetlištu istorije
Večernje novosti pre 2 satajoš 29 povezanih
„Moj neverovatni Odbor za mir“ Tramp bi da menja Ujedinjene nacije: Nemaju potencijal, nikad nisu pomogle ni u jednom ratu
Dnevnik pre 21 minutajoš 27 povezanih
Bela kuća: Donald Tramp nije planirao da ove nedelje putuje u Pariz, na hitni samit Grupe 7
N1 Info pre 2 satajoš 37 povezanih
Novi botovski napadi na medije: Na meti nalozi Danasa, Radara, Nova.rs, Nova TV i N1
Vreme pre 7 satijoš 6 povezanih
Fudbaleri Bode Glimta pobedili Mančester siti u Ligi šampiona
Radio sto plus pre 56 minutajoš 28 povezanih