Povezane vesti
"Ja sam vas napravio, ja ću i da vas uništim": Kako je počeo rat između škaljaraca i kavčana? Sve zbog kokaina
Mondo 06.06.2025
U krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na sahranama, ubijeno je najmanje 60 ljudi. Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od… »
"Ja sam vas napravio, ja ću vas uništiti" Kako je počeo krvavi rat između škaljaraca i kavčana? Doveli su čoveka iz Južne…
Kurir 06.06.2025
Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od deceniju. Širom Evrope, pa sve do Južne Amerike u krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na… »
Vesti dana »

Demoliran ulaz u Gradsku upravu i prostorije SNS-a u Valjevu, incidenti u više gradova /video/
Sputnik pre 4 minutajoš 26 povezanih

Dirljive reči: Crvena zvezda se oprostila od svog bivšeg predsednika Den Tane!
Kurir pre 10 minutajoš 42 povezane

"Ovo je nož u leđa": Ukrajinci kipte od besa zbog Trampa: "Putin ima veoma dobar razlog za sreću" (foto)
Kurir pre 20 minutajoš 22 povezane

Tramp šokirao svet: Najavio sastanak sa Putinom i Zelenskim – zna se i datum!
Alo pre 2 satajoš 104 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane