Povezane vesti
"Ja sam vas napravio, ja ću i da vas uništim": Kako je počeo rat između škaljaraca i kavčana? Sve zbog kokaina
Mondo 06.06.2025
U krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na sahranama, ubijeno je najmanje 60 ljudi. Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od… »
"Ja sam vas napravio, ja ću vas uništiti" Kako je počeo krvavi rat između škaljaraca i kavčana? Doveli su čoveka iz Južne…
Kurir 06.06.2025
Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od deceniju. Širom Evrope, pa sve do Južne Amerike u krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na… »
Vesti dana »

Stigle loše vesti iz UN! Plan Izraela predstavlja opasnu eskalaciju sa Palestincima
Alo pre 28 minutajoš 35 povezanih

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 33 minutajoš 36 povezanih

Ne odustaje! Igor Popović: Ne povlačim svoje reči o OVK, nema nikakvog sporazuma sa Kurtijevim pravosuđem
Blic pre 2 satajoš 34 povezane

"Niko nije posumnjao u klinca": Ovako je napadač prišao Marku Ljubiši Kanu i da ga niko nije otkrio
Mondo pre 1 satjoš 31 povezana