Povezane vesti
"Ja sam vas napravio, ja ću i da vas uništim": Kako je počeo rat između škaljaraca i kavčana? Sve zbog kokaina
Mondo 06.06.2025
U krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na sahranama, ubijeno je najmanje 60 ljudi. Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od… »
"Ja sam vas napravio, ja ću vas uništiti" Kako je počeo krvavi rat između škaljaraca i kavčana? Doveli su čoveka iz Južne…
Kurir 06.06.2025
Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od deceniju. Širom Evrope, pa sve do Južne Amerike u krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na… »
Vesti dana »
Luis Enrike piše istoriju evropskog fudbala: Samo jedan trener ima više Liga šampiona od njega
Mondo pre 24 satajoš 70 povezanih
Nakon šest sati igre! Serundolu pobeda nad Sinerom dala krila, ušao u osminu finala Rolan Garosa
Dnevnik pre 2 satajoš 48 povezanih
(VIDEO) Gabrijel tragičar: Ovaj momenat je odlučio šampiona
Sport klub pre 33 minutajoš 102 povezane
MUP: Uhapšena dvojica zbog sumnje da su sakrili automatsku pušku u žbunju na Vračaru
Insajder pre 4 satijoš 23 povezane