Povezane vesti
"Ja sam vas napravio, ja ću i da vas uništim": Kako je počeo rat između škaljaraca i kavčana? Sve zbog kokaina
Mondo 06.06.2025
U krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na sahranama, ubijeno je najmanje 60 ljudi. Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od… »
"Ja sam vas napravio, ja ću vas uništiti" Kako je počeo krvavi rat između škaljaraca i kavčana? Doveli su čoveka iz Južne…
Kurir 06.06.2025
Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od deceniju. Širom Evrope, pa sve do Južne Amerike u krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na… »
Vesti dana »

Nevreme već zahvatilo deo regiona, evo gde veje i sneg: Grmljavinske oluje i orkanska bura očekuje ove delove
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih

Ameriko, slušaj dobro! Putin rekao šta će desiti ako Ukrajini pošalju rakete "tomahavk"
Alo pre 3 minutajoš 24 povezane

Gober se zaleteo da udari Jokića! Sevnuo Nikolin lakat, pa je usledila osveta, a onda su krenuli "prsa u prsa"... (video)
Kurir pre 34 minutajoš 22 povezane