Povezane vesti
"Ja sam vas napravio, ja ću i da vas uništim": Kako je počeo rat između škaljaraca i kavčana? Sve zbog kokaina
Mondo 06.06.2025
U krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na sahranama, ubijeno je najmanje 60 ljudi. Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od… »
"Ja sam vas napravio, ja ću vas uništiti" Kako je počeo krvavi rat između škaljaraca i kavčana? Doveli su čoveka iz Južne…
Kurir 06.06.2025
Rat do istrebljenja pripadnika nekada jedinstvenog škaljarskog klana, koji se 2014. pocepao na dve kriminalne grupe, otpočeo je pre više od deceniju. Širom Evrope, pa sve do Južne Amerike u krvavim sukobima u automobilima, na ulicama, u restoranima i na… »
Vesti dana »
Telekom Srbija prijavio krađu podataka: Počinioci nas kontaktirali da nas ucenjuju
Nova ekonomija pre 4 satijoš 29 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 6 satijoš 8 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
N1 Info pre 11 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 11 satijoš 2 povezane
Izvestiteljka UN: Genocid u Palestini sproveden uz međunarodnu zajednicu, naše vlade ga odobravaju
Beta pre 14 minutajoš 26 povezanih