Povezane vesti
Vučić za Jerusalem Post: Jedini u Evropi trgujem vojnom municijom sa Izraelom
N1 Info 06.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za izraelski medij Jerusalem Post rekao da je on danas jedini u Evropi koji trguje municijom sa Izraelom i da ga zbog toga "kolege često kritikuju". Jerusalem post piše da je Srbija u Izrael izvezla vojnu… »
„Jedini u Evropi trgujem vojnom municijom sa Izraelom“: Predsednik Srbije se pohvalio za Jerusalem Post
Nova 06.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za izraelski medij Jerusalem Post rekao da je on danas jedini u Evropi koji trguje municijom sa Izraelom i da ga zbog toga "kolege često kritikuju". Jerusalem post piše da je Srbija u Izrael izvezla vojnu… »
Vučić: Kritikuju me jer sam jedini u Evropi danas koji trguje municijom sa Izraelom
Politika 06.06.2025
Od napada Hamasa na Izrael 7. oktobra 2023. godine, odbrambene veze između Beograda i Jerusalima su se brzo produbile, a izvoz srpskog oružja u Izrael uvećao se trideset puta u odnosu na prethodnu godinu, piše „Džeruzalem post“ u intervjuu sa… »
Vučić: Jedini sam u Evropi koji prodaje municiju Izraelu
Sputnik 06.06.2025
Od napada Hamasa na Izrael 7. oktobra 2023. godine, odbrambene veze između Beograda i Jerusalima su se brzo produbile, a izvoz srpskog oružja u Izrael uvećao se trideset puta u odnosu na prethodnu godinu, piše „Džeruzalem post“ u intervjuu sa… »
Vučić: Jedini u Evropi trgujem municijom s Izraelom
Al Jazeera 06.06.2025
Srbijanski izvoz oružja u Izrael dostigao je 42,3 miliona eura u 2024. godini, prema zajedničkom izvještaju Balkan Insighta i Haaretza, što je 30 puta više nego prethodne godine. Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić se pohvalio da je Srbija jedina zemlja… »
Vesti dana »

Putin i Tramp se sastaju sledeće nedelje? Planeta 7 godina čeka susret dvojice najvećih svetskih lidera
Mondo pre 13 minutajoš 82 povezane

Pucnjava u vojnoj bazi Fort Stjuart: Povređeno pet vojnika, napadač uhapšen
Politika pre 4 minutajoš 22 povezane

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 19 minutajoš 180 povezanih

Važna informacija za grobare: Evo kako navijači Partizana mogu do ulaznica za revanš sa Hibernijanom
Kurir pre 44 minutajoš 33 povezane