Povezane vesti
Gocić posle tri godine napušta Novi Beograd: Sportski i drugarski stisak ruke
Sportski žurnal 06.06.2025
“Bilo je mnogo lepih, a ponekad i nekih teških trenutaka, ali sve su to najnormalnije stvari u sportu i ono što sigurno mogu da potvrdim je da sam za ove tri godine na klupi Novog Beograda postao mnogo bolji trener i zato sam zahvalan na poverenju koje… »
Gocić posle rastanka: Želim Novom Beogradu mnogo uspeha
Sport klub 06.06.2025
Živko Gocić nije više trener vaterpolista Novog Beograda. Posle tri godine napušta klupu evropskog i srpskog vicešampiona. Posle isteka trogodišnjeg ugovora, do produžetka saradnje nije došlo. Gocić je naglasio da je u dva, tri navrata razgovarao o… »
Gocić napustio klupu Novog Beograda: Uz malo sreće, mogli smo do još kog trofeja
RTS 06.06.2025
Živko Gocić nije više trener vaterpolista Novog Beograda, posle tri godine napušta klubu evropskog i srpskog vicešampiona. Posle isteka trogodišnjeg ugovora, do produžetka saradnje nije došlo. Gocić je naglasio da je u dva, tri navrata razgovarao o… »
Šok: Živko Gocić napustio Novi Beograd
Večernje novosti 06.06.2025
Živko Gocić nije više trener vaterpolista Novog Beograda, posle tri godine napušta klubu evropskog i srpskog vicešampiona. Foto arhiva VN Posle isteka trogodišnjeg ugovora, do produžetka saradnje nije došlo. Gocić je naglasio da je u dva, tri navrata… »
Živko Gocić napustio novi Beograd: Postao sam mnogo bolji trener, odlazim ponosan na sve što smo uradili
Dnevnik 06.06.2025
Živko Gocić nije više trener vaterpolista Novog Beograda, posle tri godine napušta klubu evropskog i srpskog vicešampiona. Posle isteka trogodišnjeg ugovora, do produžetka saradnje nije došlo. Gocić je naglasio da je u dva, tri navrata razgovarao o… »
Šok: Gocić više nije trener Novog Beograda!
B92 06.06.2025
Vesti dana »

Tramp otkrio gde se i kada sastaje sa Putinom, umro čuveni astronaut: Šta se juče desilo u svetu?
Telegraf pre 2 minutajoš 14 povezanih

Policija u Beogradu na vodi Uklanja se bomba sa gradilišta, građanima savetovano da prate ova uputstva
Alo pre 47 minutajoš 8 povezanih