Povezane vesti
"Srela sam ga i sa devojkom, pogleda on mene, ja..." Anita Stanojlović otkrila o detaljima tužbe protiv Anđela Rankovića! Šok…
Kurir 07.06.2025
Pobednica rijaliti programa “Elita“ Anita Stanojlović preselila se iz rodnog Kragujevca da živi u Beograd sa sinom Aleksejem. Stanojlovićeva već duži vremenski period živi u Beogradu. Sada je prvi put progovorila i o tužbi koju je pokrenula protiv bivšeg… »
Anita Stanojlović progovorila o tužbi, otkrila detalje: "Tu je u istom kraju, sretnem ga, pogleda me..."
Telegraf 07.06.2025
Pobednica rijaliti programa “Elita“ Anita Stanojlović preselila se iz rodnog Kruševca da živi u Beograd sa sinom Aleksejem. Anita Stanojlović već duži vremenski period živi u Beogradu, a sada je svoja vrata otvorila medijima koji su posetili dom… »
Anita Stanojlović o tužbi protiv Anđela Rankovića: Pobednica "Elite 8" otkrila detalje: "Desilo se šta se desilo" (video)
Blic 07.06.2025
Pobednica rijaliti programa “Elita“ Anita Stanojlović preselila se iz rodnog Kragujevca da živi u Beograd sa sinom Aleksejem. Anita Stanojlović već duži vremenski period živi u Beogradu, ekipa “Blica“ posetila je dom pobednice “Elite“, koja je svaki… »
Ušli smo u stan anite Stanojlović: Uspomene sa Anđelom krije, a evo za šta čuva pare od pobede u "Eliti": Otkrila i ko je njen…
Blic 06.06.2025
Pobednica rijaliti programa “Elita“ Anita Stanojlović nakon što je izašla iz rijalitija odlučila je da spakuje kofere i rodni grad Kruševac zameni Beogradom gde sada živi sa sinom Aleksejem. Anita Stanojlović već duži vremenski period živi u Beogradu, a… »
Vesti dana »

Vučić: SAD će uvesti sankcije NIS-u, neće biti kupovine goriva na kantice
Jugmedia pre 54 minutajoš 28 povezanih

Obeleo Rudnik kao da je Nova godina, saobraćaj otežan i usporen
Top press pre 19 minutajoš 145 povezanih

Akademski plenum: Da li Vučićeva kampanja opet ugrožava živote ljudi
Vranje news pre 24 minutajoš 80 povezanih

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 29 minutajoš 23 povezane

Protest zborova građana ispred skupštine Novog Sada zbog neraspisivanja izbora za savete mesnih zajednica
N1 Info pre 4 satijoš 16 povezanih