Povezane vesti
Vučić: Jedini u Evropi trgujem vojnom municijom sa Izraelom, zato me kritikuju
Beta 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. "Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju", rekao je on u intervjuu za "Jerusalem… »
Vučić: Srbija jedina u Evropi trguje oružjem sa Izraelom, uprkos kritikama
NIN 07.06.2025
Srbija je trenutno jedina zemlja u Evropi koja trguje municijom sa Izraelom, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru za Džeruzalem post, dodavši da ga zbog toga „kolege često kritikuju“. Prošle godine je iz Srbije u Izrael izvezena… »
Vučić se hvali: Jedini u Evropi prodajemo municiju Izraelu
Radio sto plus 07.06.2025
“Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju”, rekao je on u intervjuu za “Jerusalem post”. Izraelske novine na engleskom jeziku, ocenjuju da je pod Vučićevim vođstvom, Srbija produbila… »
Vučić: Jedini u Evropi trgujem vojnom municijom sa Izraelom, zato me kritikuju
Novi magazin 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. "Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju", rekao je on u intervjuu za "Jerusalem… »
Vučić za „Jerusalem post“: Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje municijom sa Izraelom, zato me kritikuju
Nedeljnik 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. „Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju“, rekao je on u intervjuu za „Jerusalem… »
Vučić za "DžERUZALEM post": Jedini sam u Evropi koji prodaje Izraelu municiju
Pravda 07.06.2025
Od napada Hamasa na Izrael 7. oktobra 2023. godine, odbrambene veze između Beograda i Jerusalima su se brzo produbile, a izvoz srpskog oružja u Izrael uvećao se trideset puta u odnosu na prethodnu godinu, piše "Džeruzalem post" u intervjuu sa… »
Vučić: Jedini sam u Evropi koji prodaje municiju Izraelu
Vesti online 07.06.2025
Od napada Hamasa na Izrael 7. oktobra 2023. godine, odbrambene veze između Beograda i Jerusalima su se brzo produbile, a izvoz srpskog oružja u Izrael uvećao se trideset puta u odnosu na prethodnu godinu, piše „Džeruzalem post“ u intervjuu sa… »
Vučić rekao da on jedini u Evropi trguje municijom s Izraelom: "Osmog uveče dobili smo poruku ..."
Radio 021 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za izraelski "The Jerusalem Post" da "on jedini u Evropi trguje vojnom municijom sa Izraelom". U opsežnom intervjuu za "The Jerusalem Post", predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je opširno o… »
„Danas sam jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom s Izraelom“: Vučić za Jerusalem Post
Danas 07.06.2025
U opsežnom intervjuu za „The Jerusalem Post“, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je opširno o srpsko-izraelskim odnosima iznoseći niz pohvala na račun Tel Aviva. Nakon 7. oktobra, Vučić je u roku od 24 časa primio poruku od predsednika Izraela… »
Vesti dana »
"Studenti u blokadi": Hvala svima - veliki odziv, broje se potpisi!
Pravda pre 24 satajoš 65 povezanih
IZBORI NA KIM Kurti proglasio pobedu, Srpska lista tvrdi da je osvojila svih 10 mandata
Euronews pre 24 satajoš 62 povezane
Studenti u blokadi prikupljali potpise za vanredne izbore, podržao ih deo opozicije
RTV pre 3 satajoš 56 povezanih