Повезане вести

Вучић: Једини у Европи тргујем војном муницијом са Израелом, зато ме критикују

Бета 07.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да једини у Европи који тргује војном муницијом са Израелом. "Ја сам једини у Европи данас који тргује војном муницијом са Израелом. И зато ме колеге често критикују", рекао је он у… »
Вучић: Србија једина у Европи тргује оружјем са Израелом, упркос критикама

Вучић: Србија једина у Европи тргује оружјем са Израелом, упркос критикама

НИН 07.06.2025
Србија је тренутно једина земља у Европи која тргује муницијом са Израелом, изјавио је председник Србије Александар Вучић у разговору за Џерузалем пост, додавши да га због тога „колеге често критикују“. Прошле године је из… »
Вучић се хвали: Једини у Европи продајемо муницију Израелу

Вучић се хвали: Једини у Европи продајемо муницију Израелу

Радио сто плус 07.06.2025
“Ја сам једини у Европи данас који тргује војном муницијом са Израелом. И зато ме колеге често критикују”, рекао је он у интервјуу за “Јерусалем пост”. Израелске новине на енглеском језику, оцењују да је под Вучиц́евим вођством… »

Нови магазин 07.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да једини у Европи који тргује војном муницијом са Израелом. "Ја сам једини у Европи данас који тргује војном муницијом са Израелом. И зато ме колеге често критикују", рекао је он у… »
Вучић за „Јерусалем пост“: Ја сам једини у Европи данас који тргује муницијом са Израелом, зато ме критикују

Вучић за „Јерусалем пост“: Ја сам једини у Европи данас који тргује муницијом са Израелом, зато ме критикују

Недељник 07.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да једини у Европи који тргује војном муницијом са Израелом. „Ја сам једини у Европи данас који тргује војном муницијом са Израелом. И зато ме колеге често критикују“, рекао је он у… »
Вучић за "ЏЕРУЗАЛЕМ пост": Једини сам у Европи који продаје Израелу муницију

Вучић за "ЏЕРУЗАЛЕМ пост": Једини сам у Европи који продаје Израелу муницију

Правда 07.06.2025
Од напада Хамаса на Израел 7. октобра 2023. године, одбрамбене везе између Београда и Јерусалима су се брзо продубиле, а извоз српског оружја у Израел увећао се тридесет пута у односу на претходну годину, пише "Џерузалем пост" у… »
Вучиц́: Једини сам у Европи који продаје муницију Израелу

Вучиц́: Једини сам у Европи који продаје муницију Израелу

Вести онлине 07.06.2025
Од напада Хамаса на Израел 7. октобра 2023. године, одбрамбене везе између Београда и Јерусалима су се брзо продубиле, а извоз српског оружја у Израел увец́ао се тридесет пута у односу на претходну годину, пише „Џерузалем пост“… »
Вучић рекао да он једини у Европи тргује муницијом с Израелом: "Осмог увече добили смо поруку ..."

Вучић рекао да он једини у Европи тргује муницијом с Израелом: "Осмог увече добили смо поруку ..."

Радио 021 07.06.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је у интервјуу за израелски "Тхе Јерусалем Пост" да "он једини у Европи тргује војном муницијом са Израелом". У опсежном интервјуу за "Тхе Јерусалем Пост", председник Србије Александар… »
„Данас сам једини у Европи који тргује војном муницијом с Израелом“: Вучић за Јерусалем Пост

„Данас сам једини у Европи који тргује војном муницијом с Израелом“: Вучић за Јерусалем Пост

Данас 07.06.2025
У опсежном интервјуу за „Тхе Јерусалем Пост“, предсједник Србије Александар Вучић говорио је опширно о српско-израелским односима износећи низ похвала на рачун Тел Авива. Након 7. октобра, Вучић је у року од 24 часа примио поруку… »

Вести дана »