Povezane vesti
Vučić: Jedini u Evropi trgujem vojnom municijom sa Izraelom, zato me kritikuju
Beta 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. "Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju", rekao je on u intervjuu za "Jerusalem… »
Vučić: Srbija jedina u Evropi trguje oružjem sa Izraelom, uprkos kritikama
NIN 07.06.2025
Srbija je trenutno jedina zemlja u Evropi koja trguje municijom sa Izraelom, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u razgovoru za Džeruzalem post, dodavši da ga zbog toga „kolege često kritikuju“. Prošle godine je iz Srbije u Izrael izvezena… »
Vučić se hvali: Jedini u Evropi prodajemo municiju Izraelu
Radio sto plus 07.06.2025
“Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju”, rekao je on u intervjuu za “Jerusalem post”. Izraelske novine na engleskom jeziku, ocenjuju da je pod Vučićevim vođstvom, Srbija produbila… »
Vučić: Jedini u Evropi trgujem vojnom municijom sa Izraelom, zato me kritikuju
Novi magazin 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. "Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju", rekao je on u intervjuu za "Jerusalem… »
Vučić za „Jerusalem post“: Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje municijom sa Izraelom, zato me kritikuju
Nedeljnik 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. „Ja sam jedini u Evropi danas koji trguje vojnom municijom sa Izraelom. I zato me kolege često kritikuju“, rekao je on u intervjuu za „Jerusalem… »
Vučić za "DžERUZALEM post": Jedini sam u Evropi koji prodaje Izraelu municiju
Pravda 07.06.2025
Od napada Hamasa na Izrael 7. oktobra 2023. godine, odbrambene veze između Beograda i Jerusalima su se brzo produbile, a izvoz srpskog oružja u Izrael uvećao se trideset puta u odnosu na prethodnu godinu, piše "Džeruzalem post" u intervjuu sa… »
Vučić: Jedini sam u Evropi koji prodaje municiju Izraelu
Vesti online 07.06.2025
Od napada Hamasa na Izrael 7. oktobra 2023. godine, odbrambene veze između Beograda i Jerusalima su se brzo produbile, a izvoz srpskog oružja u Izrael uvećao se trideset puta u odnosu na prethodnu godinu, piše „Džeruzalem post“ u intervjuu sa… »
Vučić rekao da on jedini u Evropi trguje municijom s Izraelom: "Osmog uveče dobili smo poruku ..."
Radio 021 07.06.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u intervjuu za izraelski "The Jerusalem Post" da "on jedini u Evropi trguje vojnom municijom sa Izraelom". U opsežnom intervjuu za "The Jerusalem Post", predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je opširno o… »
„Danas sam jedini u Evropi koji trguje vojnom municijom s Izraelom“: Vučić za Jerusalem Post
Danas 07.06.2025
U opsežnom intervjuu za „The Jerusalem Post“, predsjednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je opširno o srpsko-izraelskim odnosima iznoseći niz pohvala na račun Tel Aviva. Nakon 7. oktobra, Vučić je u roku od 24 časa primio poruku od predsednika Izraela… »
Vesti dana »

Informer tvrdi da je Vesić u teškom stanju i da se lekari bore za njegov život
Beta pre 2 satajoš 71 povezana

Masovno trovanje hranom, dvoje dece i dvoje odraslih hospitalizovano
Stav.life pre 21 minutajoš 27 povezanih

Dan sećanja na stradale i prognane u zločinačkoj "Oluji": Veliki broj građana peške ide iz Novog Sada u Sremske Karlovce
RTV pre 36 minutajoš 37 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 46 povezanih