Povezane vesti
Stanje na putevima: Saobraćaj usporen zbog radova
Glas Zaječara pre 9 dana
Saobraćaj je slabijeg intenziteta unutar gradova, sporije se prolazi samo u zonama radova, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Prema poslednjim informacijama ni na putničkim ni na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja… »
AMSS: Bez zadržavanja na graničnim prelazima
Euronews pre 9 dana
Saobraćaj je slabijeg intenziteta unutar gradova, usporenije se prolazi samo u zonama radova, a prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 5.15 časova, ni na putničkim ni na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja… »
Saobraćaj usporen u zonama radova! Amss: Bez zadržavanja na graničnim prelazima
Kurir pre 9 dana
Saobraćaj je slabijeg intenziteta unutar gradova, sporije se prolazi samo u zonama radova, saopštio je Auto-moto savez Srbije ( AMSS). Prema poslednjim informacijama ni na putničkim ni na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja… »
AMSS: bez zadržavanja na graničnim prelazima
Politika pre 9 dana
Saobraćaj je slabijeg intenziteta unutar gradova, usporenije se prolazi samo u zonama radova. Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 5.15 časova, ni na putničkim ni na teretnim terminalima naših graničnih prelaza nema zadržavanja… »
Vesti dana »

Ćulibrk o skupu SNS na Vidovdan: Podseća na Miloševićev kontramiting, nadam se da će vlast odustati
N1 Info pre 12 minutajoš 23 povezane

Sudbina bliskog istoka: Može li se situacija između Irana i Izraela otgnuti kontroli? Koliko je stravična zamisao atomska bomba u osvetničkim rukama i usijanim
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 42 minutajoš 34 povezane

Osmi dan terora: Blokaderi se ne sklanjaju sa raskrsnice Nemanjine i Kneza Miloša, građani ispaštaju zbog saobraćajnog kolapsa
Kurir pre 6 satijoš 15 povezanih

Srspska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja ugrožava poslovanje i poverenje investitora
BizLife pre 3 satajoš 15 povezanih