Povezane vesti
Tea nakon spektakla u Nišu "Pevala sam pod upalom sinusa..." Bol i muka su nestali kada je u publici videla...
Telegraf 07.06.2025
Tea Tairović sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave održala spektakularni koncert. Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa medijima podeli prve… »
Pevala sam pod upalom sinusa i ušiju: Tea Tairović kada je u Nišu u publici videla majke sa malom decom, sva bol i muka su joj…
Večernje novosti 07.06.2025
TEA Tairović sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred četriri i po hiljade Nišlija u Rovovima kod Tvrđave održala spektakularni koncert. Novosti Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa… »
Tea Tairović oborila rekord na tvrđavi, zapevala pred 4.500 ljudi u Nišu: Pevačica zamešala kukovima u provokativnoj haljini…
Nova 07.06.2025
Jedna od najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije, Tea Tairović zapevala je sinoć pred neverovatnih 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave, čime je oborila sve dosadašnje rekorde. Zgodnu pevačicu je od džipa do bine dopratio suprug Ivan, a Tea je blistala… »
Bili su pored prozora, majka se uplašila: Drama u domu Tee Tairović, ona ništa nije znala
Svet & Skandal 07.06.2025
Tea Tairović sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave održala spektakularni koncert. Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa medijima podeli prve… »
Tea Tairović nakon spektakla na niškoj tvrđavi: Pevala sam pod upalom sinusa i ušiju, ali kada sam videla majke sa malom decom…
Kurir 07.06.2025
Tea tairović nakon spektakla u Nišu: "Pevala sam pod upalom, ali kada sam videla majke sa malom decom u publici sva bol i muka…
Alo 07.06.2025
Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa medijima podeli prve utiske! Tea Tairovic sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave održala spektakularni… »
Sinoć goreo Niš! Tea Tairović zamešala kukovima u provokativnoj haljini, publika u transu (foto/video)
Alo 07.06.2025
Oborila rekord na tvrđavi! zapevala pred 4.500 ljudi! Jedna od najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije, Tea Tairović zapevala je večeras pred neverovatnih 4.500 hiljade ljudi u Rovovima Niške tvrđave, čime je oborila sve dosadašnje rekorde. Alo… »
Tvrđava se trese zbog vrelog plesa tee Tairović: Pevačica kukovima hipnotisala publiku u Nišu! Na scenu je ispratio muž (video)…
Blic 06.06.2025
Poznata pevačica Tea Tairović (29) pevala je u Nišu i napravila atmosferu za pamćenje. Tea je pred 4.500 ljudi na tvrđavi nizala numere i "mešala" kukovima u provokativnoj haljini, što je izazvalo ovacije u publici. Zgodnu pevačicu je do scene dopratio… »
Vesti dana »

Načelnik PU Novi Pazar: Čuvamo mir, povređeni studenti da podnesu krivične prijave protiv NN lica
Beta pre 45 minutajoš 57 povezanih

SAD po peti put odložile sankcije Naftnoj industriji Srbije na 30 dana
Naslovi.ai pre 55 minutajoš 37 povezanih

Duvaće vetar, pucaće gromovi: Najnovije upozorenje rmhz: Velika količina padavina sručiće se na ove delove Srbije
Blic pre 54 minutajoš 34 povezane

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 2 satajoš 3 povezane