Povezane vesti
Tea nakon spektakla u Nišu "Pevala sam pod upalom sinusa..." Bol i muka su nestali kada je u publici videla...
Telegraf pre 4 dana
Tea Tairović sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave održala spektakularni koncert. Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa medijima podeli prve… »
Pevala sam pod upalom sinusa i ušiju: Tea Tairović kada je u Nišu u publici videla majke sa malom decom, sva bol i muka su joj…
Večernje novosti pre 4 dana
TEA Tairović sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred četriri i po hiljade Nišlija u Rovovima kod Tvrđave održala spektakularni koncert. Novosti Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa… »
Tea Tairović oborila rekord na tvrđavi, zapevala pred 4.500 ljudi u Nišu: Pevačica zamešala kukovima u provokativnoj haljini…
Nova pre 4 dana
Jedna od najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije, Tea Tairović zapevala je sinoć pred neverovatnih 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave, čime je oborila sve dosadašnje rekorde. Zgodnu pevačicu je od džipa do bine dopratio suprug Ivan, a Tea je blistala… »
Bili su pored prozora, majka se uplašila: Drama u domu Tee Tairović, ona ništa nije znala
Svet & Skandal pre 4 dana
Tea Tairović sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave održala spektakularni koncert. Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa medijima podeli prve… »
Tea Tairović nakon spektakla na niškoj tvrđavi: Pevala sam pod upalom sinusa i ušiju, ali kada sam videla majke sa malom decom…
Kurir pre 4 dana
Tea tairović nakon spektakla u Nišu: "Pevala sam pod upalom, ali kada sam videla majke sa malom decom u publici sva bol i muka…
Alo pre 4 dana
Jedna od najpopularnijih muzičkih zvezda u Srbiji i regionu nakon nastupa bila je raspoložena da sa medijima podeli prve utiske! Tea Tairovic sinoć je ponovo oborila sve rekorde kada je pred 4.500 ljudi u Rovovima Niške tvrđave održala spektakularni… »
Sinoć goreo Niš! Tea Tairović zamešala kukovima u provokativnoj haljini, publika u transu (foto/video)
Alo pre 4 dana
Oborila rekord na tvrđavi! zapevala pred 4.500 ljudi! Jedna od najvećih muzičkih zvezda mlađe generacije, Tea Tairović zapevala je večeras pred neverovatnih 4.500 hiljade ljudi u Rovovima Niške tvrđave, čime je oborila sve dosadašnje rekorde. Alo… »
Tvrđava se trese zbog vrelog plesa tee Tairović: Pevačica kukovima hipnotisala publiku u Nišu! Na scenu je ispratio muž (video)…
Blic pre 5 dana
Poznata pevačica Tea Tairović (29) pevala je u Nišu i napravila atmosferu za pamćenje. Tea je pred 4.500 ljudi na tvrđavi nizala numere i "mešala" kukovima u provokativnoj haljini, što je izazvalo ovacije u publici. Zgodnu pevačicu je do scene dopratio… »
Vesti dana »

Zelenski zahvalio Vučiću na inicijativi za obnovu ukrajinskih naselja: "Radujem se pozitivnim rezultatima"
Blic pre 3 satajoš 4 povezane

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Preminuo legendarni frontmen američke rok grupe „Bič bojs“ Brajan Vilson
Danas pre 5 satijoš 1 povezana

Žakelj optimista: „Siguran sam da ćemo biti bolji, da ćemo uči u meč sa više samopouzdanja“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana