Повезане вести

Теа након спектакла у Нишу "Певала сам под упалом синуса..." Бол и мука су нестали када је у публици видела...

Теа након спектакла у Нишу "Певала сам под упалом синуса..." Бол и мука су нестали када је у публици видела...

Телеграф 07.06.2025
Теа Таировић синоћ је поново оборила све рекорде када је пред 4.500 људи у Рововима Нишке тврђаве одржала спектакуларни концерт. Једна од најпопуларнијих музичких звезда у Србији и региону након наступа била је расположена да са… »
Певала сам под упалом синуса и ушију: Теа Таировић када је у Нишу у публици видела мајке са малом децом, сва бол и мука су јој…

Певала сам под упалом синуса и ушију: Теа Таировић када је у Нишу у публици видела мајке са малом децом, сва бол и мука су јој…

Вечерње новости 07.06.2025
ТЕА Таировић синоћ је поново оборила све рекорде када је пред четрири и по хиљаде Нишлија у Рововима код Тврђаве одржала спектакуларни концерт. Новости Једна од најпопуларнијих музичких звезда у Србији и региону након наступа… »
Теа Таировић оборила рекорд на тврђави, запевала пред 4.500 људи у Нишу: Певачица замешала куковима у провокативној хаљини…

Теа Таировић оборила рекорд на тврђави, запевала пред 4.500 људи у Нишу: Певачица замешала куковима у провокативној хаљини…

Нова 07.06.2025
Једна од највећих музичких звезда млађе генерације, Теа Таировић запевала је синоћ пред невероватних 4.500 људи у Рововима Нишке тврђаве, чиме је оборила све досадашње рекорде. Згодну певачицу је од џипа до бине допратио… »
Били су поред прозора, мајка се уплашила: Драма у дому Тее Таировић, она ништа није знала

Били су поред прозора, мајка се уплашила: Драма у дому Тее Таировић, она ништа није знала

Свет & Скандал 07.06.2025
Теа Таировић синоћ је поново оборила све рекорде када је пред 4.500 људи у Рововима Нишке тврђаве одржала спектакуларни концерт. Једна од најпопуларнијих музичких звезда у Србији и региону након наступа била је расположена да са… »
Теа Таировић након спектакла на нишкој тврђави: Певала сам под упалом синуса и ушију, али када сам видела мајке са малом децом…

Теа Таировић након спектакла на нишкој тврђави: Певала сам под упалом синуса и ушију, али када сам видела мајке са малом децом…

Курир 07.06.2025
Теа таировић након спектакла у Нишу: "Певала сам под упалом, али када сам видела мајке са малом децом у публици сва бол и мука…

Теа таировић након спектакла у Нишу: "Певала сам под упалом, али када сам видела мајке са малом децом у публици сва бол и мука…

Ало 07.06.2025
Једна од најпопуларнијих музичких звезда у Србији и региону након наступа била је расположена да са медијима подели прве утиске! Теа Таировиц синоћ је поново оборила све рекорде када је пред 4.500 људи у Рововима Нишке тврђаве… »
Синоћ горео Ниш! Теа Таировић замешала куковима у провокативној хаљини, публика у трансу (фото/видео)

Синоћ горео Ниш! Теа Таировић замешала куковима у провокативној хаљини, публика у трансу (фото/видео)

Ало 07.06.2025
Оборила рекорд на тврђави! запевала пред 4.500 људи! Једна од највећих музичких звезда млађе генерације, Теа Таировић запевала је вечерас пред невероватних 4.500 хиљаде људи у Рововима Нишке тврђаве, чиме је оборила све… »
Тврђава се тресе због врелог плеса тее Таировић: Певачица куковима хипнотисала публику у Нишу! На сцену је испратио муж (видео)…

Тврђава се тресе због врелог плеса тее Таировић: Певачица куковима хипнотисала публику у Нишу! На сцену је испратио муж (видео)…

Блиц 06.06.2025
Позната певачица Теа Таировић (29) певала је у Нишу и направила атмосферу за памћење. Теа је пред 4.500 људи на тврђави низала нумере и "мешала" куковима у провокативној хаљини, што је изазвало овације у публици. Згодну… »

Вести дана »