Povezane vesti
"U meni je ostala lopta veličine...": Vesna je 21 godinu u sebi nosila blizanca, mogla je 14 puta da umre
Telegraf 07.06.2025
Vesna de Vinča, televizijska producentkinja, voditeljka i vlasnica organizacija "Mis Srbija" i "Mis Crna Gora", otkrila je mnogo detalja iz svoje prošlosti. Vesna tvrdi da je za svojih 68 godina čak 14 puta mogla da umre. Nedavno se prisetila jedne takve… »
"Lekari su mi zakazali hitnu operaciju čim su videli kakvo je stanje": Naša voditeljka otkrila detalje drame: "Poručila sam…
Blic 07.06.2025
Vesna de Vinča, televizijska producentkinja, voditeljka i vlasnica organizacija "Mis Srbija" i "Mis Crna Gora", otkrila je mnogo detalja iz svoje prošlosti. Vesna tvrdi da je za svojih 68 godina čak 14 puta mogla da umre. Nedavno se prisetila jedne takve… »
"Lekari su mi zakazali hitnu operaciju" Voditeljka otkrila detalje drame: Poručila sam porodici - neću da umrem"! Mogla 14…
Kurir 07.06.2025
Vesti dana »

Završen protest ispred Više elektrotehničke, novi zakazan za ujutru: U Novom Sadu blokade „na točkovima“, protest i u Užicu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana

Čekajući rezultate analize: Dr Vukomanović: Na institutu za majku i dete obezbeđeno dovoljno vode
Blic pre 28 minutajoš 1 povezana

Tramp zapretio Rusiji novim carinama ako se ne postigne dogovor o primirju u roku od 50 dana
Danas pre 10 satijoš 2 povezane

Haos u mirijevu: Masovna tuča 20 ljudi, policija i interventna na terenu: Sevali ašovi i lopate (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Promena ključnih pozicija u vladi: Zelenski predložio Šmigalja za novog ministra odbrane Ukrajine
Blic pre 5 satijoš 1 povezana