Povezane vesti
Oglasile se Marija i Miljana Kulić sa psihijatrije: "Da posedi malo ovde, da joj ovo bude kazna"
Mondo pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Sada se oglasila za medije zajedno sa majkom. Miljani je u poseti došla majka, koja se oglasila za Blic, te otkrila da je u poseti ćerki i da se ona oseća… »
Marija Kulić i Miljana se oglasile sa psihijatrije! Rijaliti zvezda mora da ostane još na lečenju, sve se desilo zbog ovog…
Kurir pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Sada se oglasila Marija Kulić koja je, u trenutku kada su je pozvali, bila u poseti ćerki na psihijatriji. Miljana je prva razgovarala. - Odlično sam, super… »
"Mnogo mi je teško..." Oglasile se Marija i Miljana Kulić sa psihijatrije: Evo koliko će Miljana ostati tamo
Telegraf pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Miljani je u poseti došla majka koja se oglasila za Blic te otkrila da je u poseti ćerki i da se ona oseća dobro. - Odlično sam, super, dobro sam dovela me… »
Marija i Miljana Kulić se oglasile sa psihijatrije: Prvi zajednički intervju nakon što je rijaliti učesnica poslata na…
Blic pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Za "Blic" se sada oglasila Marija Kulić koja je, u trenutku kada smo je pozvali, bila u poseti ćerki na psihijatriji. Miljana nam se prvo javila na telefon… »
Miljana Kulić potrošila ozbiljnu sumu novca na kocku Marija neće više da ćuti, obelodanila sve!
Alo pre 6 dana
Meni je rekla da joj dam pare, pa neka ih sve prokocka, njene su, sa čime se ja nisam složila i ta žena joj je dala 3.000 da kocka i sve ih prokockala. Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. I… »
Miljana je i dalje u bolnici na odvikavanju! Marija Kulić otkrila šok detalje: Za sat prokockala bogatstvo! Evo o kojoj je…
Kurir pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. I dalje se ne zna kad će biti puštena iz bolnice, dok je njena majka otkrila nove šok detalje, spominjući jednu žensku osobu. - Meni je rekla da joj dam… »
Miljana je i dalje u bolnici: Njena majka otkrila šok detalje: "Za sat vremena prokocka bogatstvo"
Blic pre 7 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. I dalje se ne zna kad će biti puštena iz bolnice, dok je njena majka otkrila nove šok detalje, spominjući jednu žensku osobu. - Meni je rekla da joj dam… »
Vesti dana »

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 1 satjoš 2 povezane

(Mape) omega blok nad evrorom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 10 minutajoš 2 povezane

Studenti i građani se okupili u Nišu: Obeležavaju šest meseci blokade tehničkih fakulteta (foto, video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ministar Đurić razgovarao sa šefom Hrvatske diplomatije Grlićem Radmanom: Našem regionu je potrebno više dijaloga i konkretnih koraka
Kurir pre 50 minutajoš 2 povezane