Povezane vesti

Oglasile se Marija i Miljana Kulić sa psihijatrije: "Da posedi malo ovde, da joj ovo bude kazna"

Oglasile se Marija i Miljana Kulić sa psihijatrije: "Da posedi malo ovde, da joj ovo bude kazna"

Mondo pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Sada se oglasila za medije zajedno sa majkom. Miljani je u poseti došla majka, koja se oglasila za Blic, te otkrila da je u poseti ćerki i da se ona oseća… »
Marija Kulić i Miljana se oglasile sa psihijatrije! Rijaliti zvezda mora da ostane još na lečenju, sve se desilo zbog ovog…

Marija Kulić i Miljana se oglasile sa psihijatrije! Rijaliti zvezda mora da ostane još na lečenju, sve se desilo zbog ovog…

Kurir pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Sada se oglasila Marija Kulić koja je, u trenutku kada su je pozvali, bila u poseti ćerki na psihijatriji. Miljana je prva razgovarala. - Odlično sam, super… »
"Mnogo mi je teško..." Oglasile se Marija i Miljana Kulić sa psihijatrije: Evo koliko će Miljana ostati tamo

"Mnogo mi je teško..." Oglasile se Marija i Miljana Kulić sa psihijatrije: Evo koliko će Miljana ostati tamo

Telegraf pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Miljani je u poseti došla majka koja se oglasila za Blic te otkrila da je u poseti ćerki i da se ona oseća dobro. - Odlično sam, super, dobro sam dovela me… »
Marija i Miljana Kulić se oglasile sa psihijatrije: Prvi zajednički intervju nakon što je rijaliti učesnica poslata na…

Marija i Miljana Kulić se oglasile sa psihijatrije: Prvi zajednički intervju nakon što je rijaliti učesnica poslata na…

Blic pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. Za "Blic" se sada oglasila Marija Kulić koja je, u trenutku kada smo je pozvali, bila u poseti ćerki na psihijatriji. Miljana nam se prvo javila na telefon… »
Miljana Kulić potrošila ozbiljnu sumu novca na kocku Marija neće više da ćuti, obelodanila sve!

Miljana Kulić potrošila ozbiljnu sumu novca na kocku Marija neće više da ćuti, obelodanila sve!

Alo pre 6 dana
Meni je rekla da joj dam pare, pa neka ih sve prokocka, njene su, sa čime se ja nisam složila i ta žena joj je dala 3.000 da kocka i sve ih prokockala. Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. I… »
Miljana je i dalje u bolnici na odvikavanju! Marija Kulić otkrila šok detalje: Za sat prokockala bogatstvo! Evo o kojoj je…

Miljana je i dalje u bolnici na odvikavanju! Marija Kulić otkrila šok detalje: Za sat prokockala bogatstvo! Evo o kojoj je…

Kurir pre 6 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. I dalje se ne zna kad će biti puštena iz bolnice, dok je njena majka otkrila nove šok detalje, spominjući jednu žensku osobu. - Meni je rekla da joj dam… »
Miljana je i dalje u bolnici: Njena majka otkrila šok detalje: "Za sat vremena prokocka bogatstvo"

Miljana je i dalje u bolnici: Njena majka otkrila šok detalje: "Za sat vremena prokocka bogatstvo"

Blic pre 7 dana
Rijaliti učesnica Miljana Kulić je na lečenju u psihijatrijskoj bolnici Donja Toponica kod Niša. I dalje se ne zna kad će biti puštena iz bolnice, dok je njena majka otkrila nove šok detalje, spominjući jednu žensku osobu. - Meni je rekla da joj dam… »

Vesti dana »