Повезане вести

Потресна исповест сломљене Јелене Докић! Недељама је ћутала, па под налетом емоција рекла све о смрти оца Дамира: "За мене…

Потресна исповест сломљене Јелене Докић! Недељама је ћутала, па под налетом емоција рекла све о смрти оца Дамира: "За мене…

Курир 07.06.2025
Дамир Докић био је једна од најконтраверзнијих личности у свету тениса, а преминуо је 20. маја ове године. Неколико недеља после његове смрти, огласила се и Јелена Докић. Његова ћерка и бивша тенисерка, често је говорила о… »
Јелена Докић недељама ћутала, сад под налетом емоција коначно рекла све о смрти свог оца

Јелена Докић недељама ћутала, сад под налетом емоција коначно рекла све о смрти свог оца

Нова 07.06.2025
Неколико недеља након смрти Дамира Докића, бивша тенисерка Јелена Докић одлучила је да се отвори за јавност и проговори о компликованом односу са оцем који ју је годинама злостављао и контролисао. У разговору за аустралијски… »
Јелена Докић први пут проговорила о смрти оца: "Другачији облик туге..."

Јелена Докић први пут проговорила о смрти оца: "Другачији облик туге..."

Б92 07.06.2025
Неколико недеља након смрти свог оца, вољена тениска звезда Јелена Докић отворено је говорила о суочавању са тугом, проналажењу унутрашњег мира и започињању новог поглавља у свом животу. Прошло је скоро месец дана откако… »
Јелена Докић две недеље након смрти оца Дамира: "За мене је то другачија врста туге, можда чак ни туга..."

Јелена Докић две недеље након смрти оца Дамира: "За мене је то другачија врста туге, можда чак ни туга..."

Телеграф 07.06.2025
Неколико недеља прошло је од смрти Дамира Докића, оца Јелене Докић, а бивша југословенска и аустралијска тенисерка одлучила је да се отвори за медије у земљи кенгура, у којој живи годинама уназад. Због компликованог односа са… »

Вести дана »