Povezane vesti
Prepoznajete li pevača? Pre 20 godina su svi pevali njegov hit, a onda usledio sunovrat - sad se pojavio i niko ne veruje…
Kurir 07.06.2025
Pevač Sejo Kalač, kojem je pravo ime Sead Kalač, pre dvadesetak godina bio je i te kako popularan na ovim prostorima. Stihovi "Ala, Ala, Ala to ne valja" i "Na slikama iz prošlosti naše pored mene nasmijana ti si" pevali su se širom regiona, a poslednjih… »
Šok promena! Prepoznajete li pevača? Pre 20 godina su svi pevali njegove pesme, a onda je nestao - pojavio se u javnosti i…
Blic 07.06.2025
Pevač Sejo Kalač (pravo ime Sead Kalač) pre dvadesetak godina bio je i te kako popularan na ovim prostorima. Stihovi "Ala, Ala, Ala to ne valja" i "Na slikama iz prošlosti naše pored mene nasmijana ti si" pevali su se širom regiona, a poslednjih godina… »
Vesti dana »
Nakon sastanka s Ruteom, Donald Tramp najavio nastavak pregovora o Grenlandu
Danas pre 29 minutajoš 2 povezane
"Da, imam neke kontroverzne ljude" Tramp tvrdi da je Putin prihvatio poziv da uđe u "Odbor za mir", ruski predsednik kaže da će tek da odluči
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Evroposlanik Prebilič o upadu policije na novosadski Filozofski fakultet: Ovakve stvari nisu dešavale ni u režimu Jugoslavije
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Kad i gde možete da gledate meč polufinala Evropskog prvenstva Srbija – Italija?
Danas pre 3 satajoš 1 povezana