Povezane vesti

Rada Manojlović godinama krila istinu o "Zvezdama Granda": Pvi put otkrila sve: "Tanja Savić je moja trauma"

Rada Manojlović godinama krila istinu o "Zvezdama Granda": Pvi put otkrila sve: "Tanja Savić je moja trauma"

Blic pre 7 dana
Rada Manojlović se javnosti predstavila učešćem u "Zvezdama Granda", kada se takmičila 2007. godine. Sada, gotovo dve decenije kasnije, otkriva manje poznate detalje iz ovog perioda. Rada Manojlović otkrila je da je muzika njena ljubav od malih nogu i da… »
"Tanja Savić mi je najveća trauma" Rada Manojlović nakon mnogo godina otkrila istinu o "Zvezdama Granda!"

"Tanja Savić mi je najveća trauma" Rada Manojlović nakon mnogo godina otkrila istinu o "Zvezdama Granda!"

Alo pre 7 dana
Manojlovićeva se sada prisetila davnih dana. Rada Manojlović vinula se u zvezde nakon što se takmičila u "Zvezdama Granda" i zauzela ponosno drugo mesto. Njena koleginica Tanja Savić bila je takmičarka iste godine. Manojlovićeva se sada prisetila tih… »
Rada Manojlović posle mnogo godina otkrila istinu o Zvezdama Granda: Zbog Tanje je morala da menja sve

Rada Manojlović posle mnogo godina otkrila istinu o Zvezdama Granda: Zbog Tanje je morala da menja sve

Telegraf pre 7 dana
Rada Manojlović vinula se u zvezde nakon što se takmičila u "Zvezdama Granda" i zauzela ponosno drugo mesto. Njena koleginica Tanja Savić bila je takmičarka iste godine. Manojlovićeva se sada prisetila tih dana i otkrila da joj je Savićeva bila najveća… »
"Tanja Savić mi je bila najveća trauma": Pevačica otkrila šta se dešavalo na takmičenju "Zvezde Granda"

"Tanja Savić mi je bila najveća trauma": Pevačica otkrila šta se dešavalo na takmičenju "Zvezde Granda"

Mondo pre 7 dana
Pevačica Rada Manojlović otkrila je nepoznate detalje s početka karijere koju je započela u "Zvezdama Granda" Rada Manojlović često ističe da spada u pevače koji nemaju sujetu, što je i dokazala u nekoliko situacija, kada je rado pohvalila kolege koji su… »

Vesti dana »