Povezane vesti
Rada Manojlović godinama krila istinu o "Zvezdama Granda": Pvi put otkrila sve: "Tanja Savić je moja trauma"
Blic 07.06.2025
Rada Manojlović se javnosti predstavila učešćem u "Zvezdama Granda", kada se takmičila 2007. godine. Sada, gotovo dve decenije kasnije, otkriva manje poznate detalje iz ovog perioda. Rada Manojlović otkrila je da je muzika njena ljubav od malih nogu i da… »
"Tanja Savić mi je najveća trauma" Rada Manojlović nakon mnogo godina otkrila istinu o "Zvezdama Granda!"
Alo 07.06.2025
Manojlovićeva se sada prisetila davnih dana. Rada Manojlović vinula se u zvezde nakon što se takmičila u "Zvezdama Granda" i zauzela ponosno drugo mesto. Njena koleginica Tanja Savić bila je takmičarka iste godine. Manojlovićeva se sada prisetila tih… »
Rada Manojlović posle mnogo godina otkrila istinu o Zvezdama Granda: Zbog Tanje je morala da menja sve
Telegraf 07.06.2025
Rada Manojlović vinula se u zvezde nakon što se takmičila u "Zvezdama Granda" i zauzela ponosno drugo mesto. Njena koleginica Tanja Savić bila je takmičarka iste godine. Manojlovićeva se sada prisetila tih dana i otkrila da joj je Savićeva bila najveća… »
"Tanja Savić mi je bila najveća trauma": Pevačica otkrila šta se dešavalo na takmičenju "Zvezde Granda"
Mondo 07.06.2025
Pevačica Rada Manojlović otkrila je nepoznate detalje s početka karijere koju je započela u "Zvezdama Granda" Rada Manojlović često ističe da spada u pevače koji nemaju sujetu, što je i dokazala u nekoliko situacija, kada je rado pohvalila kolege koji su… »
Vesti dana »

Ko je sve osuđen za operaciju 'Oluja' (i zašto Gotovina i Markač nisu)
BBC News pre 2 minutajoš 17 povezanih

Rusi tokom noći izveli više od 400 udara na samo jednu oblast u Ukrajini, ima mrtvih: Uništeni stanovi i kuće
Telegraf pre 27 minutajoš 9 povezanih

Danas slavimo blagu Mariju Evo šta na današnji praznik morate da uradite!
Alo pre 1 satjoš 7 povezanih

U Beogradu tokom noći 113 intervencija, pet lakše povređih u četiri udesa
Nova pre 17 minutajoš 5 povezanih