Povezane vesti

Nova bomba u Kragujevcu!

Nova bomba u Kragujevcu!

Sportski žurnal 07.06.2025
Vlahopulos u Radničkom. Grčki vaterpolista Angelos Vlahopulos novi je član Radničkog, saopštio je danas klub iz Kragujevca. - Jedno od najzvučnijih imena evropskog vaterpola, Angelos Vlahopulos, novo je veliko pojačanje Radničkog iz Kragujevca. Iskusni… »
Angelos Vlahopulos pojačao Radnički: Kragujevac formira „drim tim“

Angelos Vlahopulos pojačao Radnički: Kragujevac formira „drim tim“

Serbian News Media 07.06.2025
Grčki vaterpolo reprezentativac Angelos Vlahopulos novi je igrač Radničkog iz Kragujevca, potvrdio je klub. Vlahopulos, koji je proveo poslednje četiri sezone u Novom Beogradu, izjavio je da veruje da je doneo pravu odluku za nastavak karijere, ističući… »
Radnički sklapa opasan tim: Još jedno veliko pojačanje u Kragujevcu, Vlahopulos stigao iz Novog Beograda

Radnički sklapa opasan tim: Još jedno veliko pojačanje u Kragujevcu, Vlahopulos stigao iz Novog Beograda

Dnevnik 07.06.2025
Grčki vaterpolista Angelos Vlahopulos novi je član Radničkog, saopštio je klub iz Kragujevca. – Jedno od najzvučnijih imena evropskog vaterpola, Angelos Vlahopulos, novo je veliko pojačanje Radničkog iz Kragujevca. Iskusni grčki reprezentativac dolazi… »
Vlahopulos novi vaterpolista Radničkog iz Kragujevca

Vlahopulos novi vaterpolista Radničkog iz Kragujevca

Radio sto plus 07.06.2025
“Imao sam mnogo prilika da se uverim kakav je Radnički klub i mislim da sam doneo pravu odluku za nastavak karijere. Klub želi da bude u vrhu, veoma je dobro organizovan i ozbiljan i ambicije su nam se poklopile”, rekao je Vlahopulos, navodi se u… »
Odlučio da napusti Novi Beograd i pređe u Radnički, Kragujevčani stvaraju moćan tim

Odlučio da napusti Novi Beograd i pređe u Radnički, Kragujevčani stvaraju moćan tim

Nova 07.06.2025
Grčki reprezentativac Angelos Vlahopulos novi je vaterpolista Radničkog iz Kragujevca. „Imao sam mnogo prilika da se uverim kakav je Radnički klub i mislim da sam doneo pravu odluku za nastavak karijere. Klub želi da bude u vrhu, veoma je dobro… »
Bomba iz Kragujevca! U Radnički stigao jedan od najboljih vaterpolista planete!

Bomba iz Kragujevca! U Radnički stigao jedan od najboljih vaterpolista planete!

Kurir 07.06.2025
Grčki reprezentativac Angelos Vlahopulos novi je vaterpolista Radničkog iz Kragujevca."Imao sam mnogo prilika da se uverim kakav je Radnički klub i mislim da sam doneo pravu odluku za nastavak karijere. Klub želi da bude u vrhu, veoma je dobro… »
Nova „bomba“ – Vlahopulos u Radničkom

InfoKG 07.06.2025
Jedno od najzvučnijih imena evropskog vaterpola, Angelos Vlahopulos, novo je veliko pojačanje Radničkog iz Kragujevca. Iskusni grčki reprezentativac dolazi kao još jedan kapitalni potez kluba za predstojeću sezonu, pa nema sumnje da će srpski šampion u… »

Veliki park 07.06.2025
Jedno od najzvučnijih imena evropskog vaterpola, Angelos Vlahopulos, novo je veliko pojačanje Radničkog iz Kragujevca. Iskusni grčki reprezentativac dolazi kao još jedan kapitalni potez kluba za predstojeću sezonu, pa nema sumnje da će srpski šampion u… »

U centar 07.06.2025
Radnički želi da bude u vrhu

Radnički želi da bude u vrhu

RTK 07.06.2025
Nova „bomba“! I Vlahopulos vaterpolista Radničkog!

Nova „bomba“! I Vlahopulos vaterpolista Radničkog!

Ritam grada Kg 07.06.2025
Bombastično pojačanje: Radnički doveo jednog od najboljih vaterpolista Evrope

Bombastično pojačanje: Radnički doveo jednog od najboljih vaterpolista Evrope

Večernje novosti 07.06.2025
Grčki vaterpolista Angelos Vlahopulos novi je član Radničkog, saopštio je danas klub iz Kragujevca. FOTO: M. Vukadinović - Jedno od najzvučnijih imena evropskog vaterpola, Angelos Vlahopulos, novo je veliko pojačanje Radničkog iz Kragujevca. Iskusni… »
Radnički dobio veliko pojačanje

Radnički dobio veliko pojačanje

B92 07.06.2025
Grčki vaterpolista Angelos Vlahopulos novi je član Radničkog, saopštio je klub iz Kragujevca. "Jedno od najzvučnijih imena evropskog vaterpola, Angelos Vlahopulos, novo je veliko pojačanje Radničkog iz Kragujevca. Iskusni grčki reprezentativac dolazi kao… »
"Bomba" u srpskom vaterpolu, lider Novog Beograda prešao u Radnički Kragujevac!

"Bomba" u srpskom vaterpolu, lider Novog Beograda prešao u Radnički Kragujevac!

Sportske.net 07.06.2025
Grčki vaterpolista Angelos Vlahopulos novi je igrač Radničkog iz Kragujevčana, potvrđeno je na zvaničnom sajtu novog prvaka Srbije. Vlahopulos je godinama bio jedan od najboljih vaterpolista i lidera vicešampiona Evrope Novog Beograda, ali je posle… »
Radnički ne skriva velike ambicije - Vlahopulos u Kragujevcu

Radnički ne skriva velike ambicije - Vlahopulos u Kragujevcu

RTS 07.06.2025
Grčki vaterpolista Angelos Vlahopulos novi je član Radničkog, saopštio je klub iz Kragujevca. Angelos Vlahopulos, jedno od najzvučnijih imena evropskog vaterpola, novo je veliko pojačanje Radničkog iz Kragujevca, koji će u novu takmičarsku godinu ući sa… »
Pojačanje Radničkog za evropski vrh, stigao Vlahopulos

Pojačanje Radničkog za evropski vrh, stigao Vlahopulos

Sport klub 07.06.2025

Glas Šumadije 07.06.2025

Vesti dana »