Повезане вести

Нова бомба у Крагујевцу!

Нова бомба у Крагујевцу!

Спортски журнал 07.06.2025
Влахопулос у Радничком. Грчки ватерполиста Ангелос Влахопулос нови је члан Радничког, саопштио је данас клуб из Крагујевца. - Једно од најзвучнијих имена европског ватерпола, Ангелос Влахопулос, ново је велико појачање Радничког… »
Ангелос Влахопулос појачао Раднички: Крагујевац формира „дрим тим“

Ангелос Влахопулос појачао Раднички: Крагујевац формира „дрим тим“

Сербиан Невс Медиа 07.06.2025
Грчки ватерполо репрезентативац Ангелос Влахопулос нови је играч Радничког из Крагујевца, потврдио је клуб. Влахопулос, који је провео последње четири сезоне у Новом Београду, изјавио је да верује да је донео праву одлуку за… »
Раднички склапа опасан тим: Још једно велико појачање у Крагујевцу, Влахопулос стигао из Новог Београда

Раднички склапа опасан тим: Још једно велико појачање у Крагујевцу, Влахопулос стигао из Новог Београда

Дневник 07.06.2025
Грчки ватерполиста Ангелос Влахопулос нови је члан Радничког, саопштио је клуб из Крагујевца. – Једно од најзвучнијих имена европског ватерпола, Ангелос Влахопулос, ново је велико појачање Радничког из Крагујевца. Искусни грчки… »
Влахопулос нови ватерполиста Радничког из Крагујевца

Влахопулос нови ватерполиста Радничког из Крагујевца

Радио сто плус 07.06.2025
“Имао сам много прилика да се уверим какав је Раднички клуб и мислим да сам донео праву одлуку за наставак каријере. Клуб жели да буде у врху, веома је добро организован и озбиљан и амбиције су нам се поклопиле”, рекао је… »
Одлучио да напусти Нови Београд и пређе у Раднички, Крагујевчани стварају моћан тим

Одлучио да напусти Нови Београд и пређе у Раднички, Крагујевчани стварају моћан тим

Нова 07.06.2025
Грчки репрезентативац Ангелос Влахопулос нови је ватерполиста Радничког из Крагујевца. „Имао сам много прилика да се уверим какав је Раднички клуб и мислим да сам донео праву одлуку за наставак каријере. Клуб жели да буде у врху… »
Бомба из Крагујевца! У Раднички стигао један од најбољих ватерполиста планете!

Бомба из Крагујевца! У Раднички стигао један од најбољих ватерполиста планете!

Курир 07.06.2025
Грчки репрезентативац Ангелос Влахопулос нови је ватерполиста Радничког из Крагујевца."Имао сам много прилика да се уверим какав је Раднички клуб и мислим да сам донео праву одлуку за наставак каријере. Клуб жели да буде у врху… »
Нова „бомба“ – Влахопулос у Радничком

ИнфоКГ 07.06.2025
Једно од најзвучнијих имена европског ватерпола, Ангелос Влахопулос, ново је велико појачање Радничког из Крагујевца. Искусни грчки репрезентативац долази као још један капитални потез клуба за предстојећу сезону, па нема сумње… »

Велики парк 07.06.2025
Једно од најзвучнијих имена европског ватерпола, Ангелос Влахопулос, ново је велико појачање Радничког из Крагујевца. Искусни грчки репрезентативац долази као још један капитални потез клуба за предстојећу сезону, па нема сумње… »

У центар 07.06.2025
Раднички жели да буде у врху

Раднички жели да буде у врху

РТК 07.06.2025
Нова „бомба“! И Влахопулос ватерполиста Радничког!

Нова „бомба“! И Влахопулос ватерполиста Радничког!

Ритам града Кг 07.06.2025
Бомбастично појачање: Раднички довео једног од најбољих ватерполиста Европе

Бомбастично појачање: Раднички довео једног од најбољих ватерполиста Европе

Вечерње новости 07.06.2025
Грчки ватерполиста Ангелос Влахопулос нови је члан Радничког, саопштио је данас клуб из Крагујевца. ФОТО: М. Вукадиновић - Једно од најзвучнијих имена европског ватерпола, Ангелос Влахопулос, ново је велико појачање Радничког из… »
Раднички добио велико појачање

Раднички добио велико појачање

Б92 07.06.2025
Грчки ватерполиста Ангелос Влахопулос нови је члан Радничког, саопштио је клуб из Крагујевца. "Једно од најзвучнијих имена европског ватерпола, Ангелос Влахопулос, ново је велико појачање Радничког из Крагујевца. Искусни грчки… »
"Бомба" у српском ватерполу, лидер Новог Београда прешао у Раднички Крагујевац!

"Бомба" у српском ватерполу, лидер Новог Београда прешао у Раднички Крагујевац!

Спортске.нет 07.06.2025
Грчки ватерполиста Ангелос Влахопулос нови је играч Радничког из Крагујевчана, потврђено је на званичном сајту новог првака Србије. Влахопулос је годинама био један од најбољих ватерполиста и лидера вицешампиона Европе Новог… »
Раднички не скрива велике амбиције - Влахопулос у Крагујевцу

Раднички не скрива велике амбиције - Влахопулос у Крагујевцу

РТС 07.06.2025
Грчки ватерполиста Ангелос Влахопулос нови је члан Радничког, саопштио је клуб из Крагујевца. Ангелос Влахопулос, једно од најзвучнијих имена европског ватерпола, ново је велико појачање Радничког из Крагујевца, који ће у нову… »
Појачање Радничког за европски врх, стигао Влахопулос

Појачање Радничког за европски врх, стигао Влахопулос

Спорт клуб 07.06.2025

Глас Шумадије 07.06.2025

Вести дана »