Povezane vesti
"Bila sam ljubavnica oženjenom pevaču, volela sam ga! Njegova žena je bila jako povređena": Priznanje naše pevačice (33)…
Blic 07.06.2025
Pevač Semir Džanković svoju suprugu je javno varao sa pevačicom Gabrijelom Pejčev (33), a o tom skandalu je danima javnost brujala. Semir Džanković se takmčio na "Farmu" 2015. godine, gde je i prevario suprugu Sanelu sa koleginicom. Gabrijela Pejčev je… »
Pevačica je ušla u rijaliti i zavela oženjenog kolegu, javno pričala o svom potezu: "Bila sam ljubavnica"
Telegraf 07.06.2025
Pevač Semir Džanković svoju suprugu je javno varao sa pevačicom Gabrijelom Pejčev (33), a o tom skandalu je danima javnost brujala. Semir Džanković se takmčio na "Farmu" 2015. godine, gde je i prevario suprugu Sanelu sa koleginicom. Gabrijela Pejčev je… »
Vesti dana »

"Rusija neće popustiti"! Putin o američkim sankcijama: To je neprijateljski čin, pretrpećemo određene gubitke ali se naša energetika oseća sigurno!
Kurir pre 1 satjoš 27 povezanih

Bela kuća se oglasila, evo šta će biti sa sastankom Trampa i Putina
Telegraf pre 1 satjoš 57 povezanih

Nba liga se oglasila zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao planetu! Čuveni košarkaš "pao" zbog klađenja, policija sada ima pune ruke posla!
Kurir pre 26 minutajoš 30 povezanih

Hiljade ljudi na maršu u Budimpešti podržalo Orbana, na rivalskom skupu hiljade podržale opoziciju
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih