Povezane vesti

Naša pevačica napustila sina po rođenju, srela ga na ulici sa 4 godine: "Rekla sam mu ko sam, i dala mu novac"

Naša pevačica napustila sina po rođenju, srela ga na ulici sa 4 godine: "Rekla sam mu ko sam, i dala mu novac"

Mondo pre 12 dana
Pevačica Tina Ivanović je dobila sina Danijela dok je još bila maloletna, a zbog porodičnih problema je morala da ga napusti. Tina Ivanović je u više navrata isticala da je mnogo patila jer je otišla od sina, a kako je navela, često je kružila kolima oko… »
Bivši suprug joj branio da viđa sina Pevačica godinama ćutala, svi su mislili da se odrekla svog deteta!

Bivši suprug joj branio da viđa sina Pevačica godinama ćutala, svi su mislili da se odrekla svog deteta!

Alo pre 13 dana
Jednom prilikom folkerka je smogla snage da progovori o teškom periodu i istakla koliko joj bilo teško što je bila razdvojena od deteta. Mnoge dame sa javne scene veoma su se mlade ostvarile kao majke, a jedna od njih je i Tina Ivanović. Tina je sina… »
Folkerka maloletna rodila sina, pa ga ostavila: "Kad je imao 4 godine, srela sam ga na ulici..."

Folkerka maloletna rodila sina, pa ga ostavila: "Kad je imao 4 godine, srela sam ga na ulici..."

Telegraf pre 13 dana
Mnoge dame sa javne scene veoma su se mlade ostvarile kao majke, a jedna od njih je i Tina Ivanović. Tina je sina dobila još kao maloletna, a zbog problema u porodici bila je prinuđena da ga napusti. Jednom prilikom folkerka je smogla snage da progovori… »
Folkerka rodila sina dok je bila maloletna, pa ga ostavila: Ovako priča o njegovom detinjstvu: "Kad je imao 4 godine srela sam…

Folkerka rodila sina dok je bila maloletna, pa ga ostavila: Ovako priča o njegovom detinjstvu: "Kad je imao 4 godine srela sam…

Blic pre 13 dana
Mnoge dame sa javne scene veoma su semlade ostvarile kao majke, a jedna od njih je i Tina Ivanović. Tina je sina dobila još kao maloletna, a zbog problema u porodici bila je prinuđena da ga napusti. Jednom prilikom folkerka je smogla snage da progovori o… »

Vesti dana »