Повезане вести
Наша певачица напустила сина по рођењу, срела га на улици са 4 године: "Рекла сам му ко сам, и дала му новац"
Мондо 07.06.2025
Певачица Тина Ивановић је добила сина Данијела док је још била малолетна, а због породичних проблема је морала да га напусти. Тина Ивановић је у више наврата истицала да је много патила јер је отишла од сина, а како је навела… »
Бивши супруг јој бранио да виђа сина Певачица годинама ћутала, сви су мислили да се одрекла свог детета!
Ало 07.06.2025
Једном приликом фолкерка је смогла снаге да проговори о тешком периоду и истакла колико јој било тешко што је била раздвојена од детета. Многе даме са јавне сцене веома су се младе оствариле као мајке, а једна од њих је и Тина… »
Фолкерка малолетна родила сина, па га оставила: "Кад је имао 4 године, срела сам га на улици..."
Телеграф 07.06.2025
Многе даме са јавне сцене веома су се младе оствариле као мајке, а једна од њих је и Тина Ивановић. Тина је сина добила још као малолетна, а због проблема у породици била је принуђена да га напусти. Једном приликом фолкерка је… »
Фолкерка родила сина док је била малолетна, па га оставила: Овако прича о његовом детињству: "Кад је имао 4 године срела сам…
Блиц 07.06.2025
Многе даме са јавне сцене веома су семладе оствариле као мајке, а једна од њих је и Тина Ивановић. Тина је сина добила још као малолетна, а због проблема у породици била је принуђена да га напусти. Једном приликом фолкерка је… »
Вести дана »
Настављена седница Скупштине, посланици расправљају о кандидатима за чланове Савета РЕМ
Бета пре 34 минутајош 50 повезаних
Дијана Хрка о тортури и песмама из Ћациленда: „Ми јесмо две Србије, али нека Вучић чува своју Србију, ми ћемо своју“
Нова пре 18 минутајош 41 повезана
Нове максималне цене горива у Србији: евродизел 198, бензин 182 динара по литру
Наслови.аи пре 14 минутајош 41 повезана
Гунвор повлачи понуду за куповину имовине Лукоила, укључујући фирме у Србији, након америчких санкција
Наслови.аи пре 4 сатијош 34 повезане
"Улог веома висок" Сијарто: Мађарска у потпуности подржава Трампове мировне напоре
Вечерње новости пре 24 минутајош 28 повезаних