Povezane vesti
"Dobio sam žuticu i jetra mi je otekla": Glumac gubio snagu i imao česte mučnine, a onda saznao i dijagnozu: "Morao sam da…
Blic 07.06.2025
Glumac Aleksandar Srećković Kubura u mladosti je imao hepatitis b, a govorio je i kako se zarazio ovim virusom. Aleksandar Srećković Kubura retko govori o privatnom životu, ali je hteo da ispriča kako je tokom školskih dana dobio virus i kako je saznao… »
Glumac je počeo da gubi snagu, a onda je saznao za dijagnozu: Ovako je uspeo da spasi svoj život
Telegraf 07.06.2025
Glumac Aleksandar Srećković Kubura u mladosti je imao hepatitis b, a govorio je i kako se zarazio ovim virusom. Aleksandar Srećković Kubura retko govori o privatnom životu, ali je hteo da ispriča kako je tokom školskih dana dobio virus i kako je saznao… »
Vesti dana »

Gutereš pozvao sve snage da prihvate Trampov mirovni plan za Gazu
Telegraf pre 3 satajoš 8 povezanih

Ambasador EU Fon Bekerat: Srbiji su vrata za članstvo u EU širom otvorena
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Genijalci iz Matematičke gimnazije: Tim Srbije na Balkanskoj olimpijadi iz informatike osvojio zlato, srebro i dve bronze
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Bivši predsednik Konga osuđen u odsustvu na smrt: Žozef Kabila proglasio krivim za izdaju i zločine protiv čovečnosti
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Evropski sud odbio zahtev studenta Bogdana Jovičića: Tražio premeštaj u medicinsku ustanovu ili u kućni pritvor
Blic pre 32 minutajoš 2 povezane