Povezane vesti
Zbog lepe brene izbio skandal na takmičenju: Obrukaće naciju! Nismo mi ovde seljaci, pa da nju šaljemo u svet! Danas je…
Kurir 07.06.2025
Lepa Brena bila je kandidat na izboru za " Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom takmičenju. Svi su… »
"Obrukaće naciju! Nismo mi ovde seljaci, pa da nju šaljemo u svet": Evo kako je zbog Lepe Brene i izbio skandal na takmičenju…
Blic 07.06.2025
Pevačica Lepa Brena bila je kandidat na izboru za "Pesmu Evrovizije" 1983. godine sa pesmom "Sitnije, Cile, sitnije", međutim sve je pošlo po zlu. Tada je cela država bila uz male ekrane i čekala ko će predstavljati Jugoslaviju na prestižnom takmičenju… »
Vesti dana »
Novosadska opozicija odala poštu Oliveru Ivanoviću na godišnjicu njegovog ubistva
Beta pre 2 satajoš 39 povezanih
Osam godina bez odgovora: Ubistvo Olivera Ivanovića u senci nepravde
Vreme pre 8 satijoš 27 povezanih
"U pitanju je opasan presedan": Uz Jelenu Kleut stala novinarska udruženja, kolege, opozicija...
Moj Novi Sad pre 2 satajoš 61 povezana
Lančani sudar na auto-putu "Miloš Veliki": Muškarac podlegao povredama, šest osoba povređeno
N1 Info pre 2 satajoš 65 povezanih
Tramp zapretio svim državama koje ne podržavaju aneksiju Grenlanda: "Uvešću vam carine" (video)
Blic pre 1 satjoš 22 povezane