Povezane vesti
Gde će karijeru nastaviti dušan Vlahović?! Srbin ide iz Juventusa - velikani pokazali interesovanje, ali je na stolu samo…
Kurir 07.06.2025
Dušan Vlahović neće produžiti ugovor, niti smanjiti primanja. Juventus naravno želi da ga proda, kako ne bi otišao bez ugovora, ali suma od 40 miliona evra je nerealna. Prvo, oni moraju da spasu Dušanovu poslednju godinu koja bi ih koštala više od 20… »
Juventus između želja i realnosti! Ovo su dva zainteresovana kluba za Vlahovića, i samo jedna konkretna ponuda!
Sportske.net 07.06.2025
Dušan Vlahović neće produžiti ugovor, niti smanjiti primanja. Juventus naravno želi da ga proda, kako ne bi otišao bez ugovora, ali suma od 40 miliona evra je nerealna. Prvo, oni moraju da spasu Dušanovu poslednju godinu koja bi ih koštala više od 20… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
Beta pre 36 minutajoš 34 povezane
FOTO Provokativna objava Partizana posle epskog skandala u finalu srpske lige
Nova pre 11 minutajoš 37 povezanih
Bela kuća demantovala postojanje memoranduma o razumevanju s Iranom o okončanju rata
Beta pre 6 satijoš 24 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih