Povezane vesti
Niko nije znao da je pevač doživeo moždani udar Nakon zdravstvenog problema pao u depresiju, pa otkrio sve detalje!
Alo 07.06.2025
Ni sam Nenad nije želeo da potencira ovu priču, kako je rekao, nije želeo da ga ljudi gledaju kroz tu priču, nego je želeo da se pokaže kao pevač. Mnogi takmičari iz "Nikad nije kasno" privukli su veliku pažnju publike, kako moćnim glasovima, tako i… »
Niko nije znao da je pevač doživeo moždani udar: Nakon zdravstvenog problema pao u depresiju, sad progovorio o svemu
Blic 07.06.2025
Mnogi takmičari iz "Niakd nije kasno" privukli su veliku pažnju publike, kako moćnim glasovima, tako i životnim pričama. Gledaoci ovog muzičkog takmičenja mogli su da čuju razne ljudske sudbine, a malo ko je ostao imun na životnu priču pevača Nenada… »
Vesti dana »
Drama na letu iz Soluna: Državljanin Srbije umalo ispao kroz prozor aviona
Naslovi.ai pre 1 satjoš 57 povezanih
Završeno Osmo vanredno zasedanje Skupštine Srbije, usvojeno svih 18 tačaka
RTV pre 4 satijoš 44 povezane
Đoković: Muka mi je više da pričam kada će doći 25. grend slem, voleo bih da se poštuje moj izbor
RTS pre 16 minutajoš 36 povezanih
Afrička kuga svinja potvrđena kod 496 gazdinstava, održan hitan sastanak kriznog centra
RTS pre 5 satijoš 30 povezanih
"Nadam se da ću vam nedostajati" Oglasio se Tramp: "Ostavio sam instrukcije za slučaj da Iran pokuša da me ubije"
Blic pre 1 satjoš 67 povezanih