Povezane vesti
VJT u Beogradu pozvalo Visoki savet tužilaštva da reaguje na pritiske na javna tužilaštva
Politika pre 8 dana
Više javno tužilaštvo u Beogradu pozvao je Visoki savet tužilaštva da reguje na pritiske i uticaj na javna tužilaštva, navodeći da se današnjim protestom ispred zgrade Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, gde treba da se održi saslušanje… »
Sud odbio da odredi pritvor trojici osumnjičenih za napad na Miloša Pavlovića
Euronews pre 8 dana
Treći osnovni sud u Beogradu danas je odbio predlog tužilaštva da se odredi pritvor trojici osumnjičenih za napad na studenta Miloša Pavlovića i njegove kolege u Studentskom gradu, rekla je jedna od branilaca osumnjičenih Srđana Vidović. Ona je za Tanjug… »
Uslovni zatvor bez dokaza: Advokati nemaju uvid u lekarske izveštaje Pavlovića, kažu - studenti pritisnuti da priznaju…
N1 Info pre 8 dana
Hapšeni 2 dana zbog kako navode u Tužilaštvu - nasilničkog ponašanja. Jedan od studenata - Luka proveo je dva dana u pritvoru o kojem nije želeo da priča. "Ja sam prvog dana čuo Luka mi te volimo i meni je to dovoljno... Meni je najbitnije da sam… »
Studenti pozvali na protest zbog prosleđenih snimaka režimskim medijima
Vreme pre 8 dana
Dok je trajalo saslušanje pet privedenih studenata zbog incidenta u Studentskom gradu, studenti su pozvali građane na protest ispred Trećeg osnovnog tuživađtva u Beogradu. VJT je saopštilo da je to neprimeren uticaj na tužilaštvo. Građani su se okupili u… »
Tužilaštvo o napadu na Miloša Pavlovića: Dva sporazuma o priznanju krivice, tri predloga za određivanje pritvora
Insajder pre 8 dana
Beogradsko Treće javno tužilaštvo saopštilo je da je danas saslušalo pet osoba zbog inicidenta u Studentskom gradu i to tri osumnjičena za nasilničko ponašanje, a dva za podstrekavanje na izvršenje tog krivičnog dela. Ispred tog tužilaštva, gde se… »
Dva studenta, posle sporazuma, puštena na slobodu, trojica i dalje na salušanju u Tužilaštvu
Beta pre 9 dana
Dva studenta su danas, u beogradskom Trećem javnom tužilaštvu sklopili sporazum o priznanju krivice i pušteni su na slobodu, preneli su beogradski mediji. Studenti i građani su se, od 9.00 okupili ispred tog Tužilaštva, kada je trebalo da počne… »
Tužilaštvo o detaljima incidenta u Studentskom gradu
NIN pre 8 dana
Treće osnovno javno tužilaštvo saopštilo je danas da su dvojica osumnjičenih za napad na studenta Miloša Pavlovića i njegove kolege u Studentskom gradu priznala krivicu, a da je za tri osobe koje su negirale optužbe, zatražilo pritvor do 30 dana. U… »
Dvojica priznala krivicu za napad na Miloša Pavlovića, zatražen pritvor za tri lica
Politika pre 8 dana
Treće osnovno javno tužilaštvo saopštilo je danas da su dvojica osumnjičenih za napad na studenta Miloša Pavlovića i njegove kolege u Studentskom gradu priznala krivicu, a da je za tri osobe koje su negirale optužbe, zatražilo pritvor do 30 dana. U… »
Student Luka sklopio sporazum, pušten nakon saslušanja: "Poručujem kolegama da se bore do kraja"
N1 Info pre 9 dana
Jedan od studenta, Luka sa PMF-a, pušten je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu. "Ne bih pričao kako je meni bilo, ja sam prvog dana čuo 'Luka mi te volimo' i meni je to bilo dovoljno", kazao je. "Meni je najbitnije da sam na slobodi, želim da… »
Student Luka sklopio sporazum, pušten nakon saslušanja: „Poručujem kolegama da se bore do kraja“
Danas pre 9 dana
Jedan od studenta, Luka sa PMF-a, pušten je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu. „Ne bih pričao kako je meni bilo, ja sam prvog dana čuo ‘Luka mi te volimo’ i meni je to bilo dovoljno“, kazao je. „Meni je najbitnije da sam na slobodi, želim da… »
Student Luka izašao iz tužilaštva: Molim sve kolega da istraju do kraja u ovome
Nova pre 9 dana
Jedan od studenta, Luka sa PMF-a, pušten je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu. "Ne bih pričao kako je meni bilo, ja sam prvog dana čuo 'Luka mi te volimo' i meni je to bilo dovoljno", kazao je. „Meni je najbitnije da sam na slobodi, želim da… »
Vesti dana »

Moćan saveznik okreće leđa Iranu? Zatvaraju granicu prema Islamskoj Republici! Stigao odgovor koji će razočarati ajatolaha!
Kurir pre 37 minutajoš 20 povezanih

Srpska IT Asocijacija: Ukidanje podsticaja preti investicijama i izvozu
In medija pre 2 satajoš 13 povezanih

Skupština raspravlja o amandmanima na setove zakona iz oblasti medija i ekologije
RTS pre 16 minutajoš 26 povezanih

"Srpsko društvo i univerziteti na raskrsnici, vlast igra poteze koji nisu zakoniti": Osmi dan blokade kod Vlade
N1 Info pre 1 satjoš 12 povezanih