Povezane vesti
VJT u Beogradu pozvalo Visoki savet tužilaštva da reaguje na pritiske na javna tužilaštva
Politika 07.06.2025
Više javno tužilaštvo u Beogradu pozvao je Visoki savet tužilaštva da reguje na pritiske i uticaj na javna tužilaštva, navodeći da se današnjim protestom ispred zgrade Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, gde treba da se održi saslušanje… »
Sud odbio da odredi pritvor trojici osumnjičenih za napad na Miloša Pavlovića
Euronews 07.06.2025
Treći osnovni sud u Beogradu danas je odbio predlog tužilaštva da se odredi pritvor trojici osumnjičenih za napad na studenta Miloša Pavlovića i njegove kolege u Studentskom gradu, rekla je jedna od branilaca osumnjičenih Srđana Vidović. Ona je za Tanjug… »
Uslovni zatvor bez dokaza: Advokati nemaju uvid u lekarske izveštaje Pavlovića, kažu - studenti pritisnuti da priznaju…
N1 Info 07.06.2025
Hapšeni 2 dana zbog kako navode u Tužilaštvu - nasilničkog ponašanja. Jedan od studenata - Luka proveo je dva dana u pritvoru o kojem nije želeo da priča. "Ja sam prvog dana čuo Luka mi te volimo i meni je to dovoljno... Meni je najbitnije da sam… »
Studenti pozvali na protest zbog prosleđenih snimaka režimskim medijima
Vreme 07.06.2025
Dok je trajalo saslušanje pet privedenih studenata zbog incidenta u Studentskom gradu, studenti su pozvali građane na protest ispred Trećeg osnovnog tuživađtva u Beogradu. VJT je saopštilo da je to neprimeren uticaj na tužilaštvo. Građani su se okupili u… »
Tužilaštvo o napadu na Miloša Pavlovića: Dva sporazuma o priznanju krivice, tri predloga za određivanje pritvora
Insajder 07.06.2025
Beogradsko Treće javno tužilaštvo saopštilo je da je danas saslušalo pet osoba zbog inicidenta u Studentskom gradu i to tri osumnjičena za nasilničko ponašanje, a dva za podstrekavanje na izvršenje tog krivičnog dela. Ispred tog tužilaštva, gde se… »
Dva studenta, posle sporazuma, puštena na slobodu, trojica i dalje na salušanju u Tužilaštvu
Beta 07.06.2025
Dva studenta su danas, u beogradskom Trećem javnom tužilaštvu sklopili sporazum o priznanju krivice i pušteni su na slobodu, preneli su beogradski mediji. Studenti i građani su se, od 9.00 okupili ispred tog Tužilaštva, kada je trebalo da počne… »
Tužilaštvo o detaljima incidenta u Studentskom gradu
NIN 07.06.2025
Treće osnovno javno tužilaštvo saopštilo je danas da su dvojica osumnjičenih za napad na studenta Miloša Pavlovića i njegove kolege u Studentskom gradu priznala krivicu, a da je za tri osobe koje su negirale optužbe, zatražilo pritvor do 30 dana. U… »
Dvojica priznala krivicu za napad na Miloša Pavlovića, zatražen pritvor za tri lica
Politika 07.06.2025
Treće osnovno javno tužilaštvo saopštilo je danas da su dvojica osumnjičenih za napad na studenta Miloša Pavlovića i njegove kolege u Studentskom gradu priznala krivicu, a da je za tri osobe koje su negirale optužbe, zatražilo pritvor do 30 dana. U… »
Student Luka sklopio sporazum, pušten nakon saslušanja: "Poručujem kolegama da se bore do kraja"
N1 Info 07.06.2025
Jedan od studenta, Luka sa PMF-a, pušten je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu. "Ne bih pričao kako je meni bilo, ja sam prvog dana čuo 'Luka mi te volimo' i meni je to bilo dovoljno", kazao je. "Meni je najbitnije da sam na slobodi, želim da… »
Student Luka sklopio sporazum, pušten nakon saslušanja: „Poručujem kolegama da se bore do kraja“
Danas 07.06.2025
Jedan od studenta, Luka sa PMF-a, pušten je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu. „Ne bih pričao kako je meni bilo, ja sam prvog dana čuo ‘Luka mi te volimo’ i meni je to bilo dovoljno“, kazao je. „Meni je najbitnije da sam na slobodi, želim da… »
Student Luka izašao iz tužilaštva: Molim sve kolega da istraju do kraja u ovome
Nova 07.06.2025
Jedan od studenta, Luka sa PMF-a, pušten je nakon saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu. "Ne bih pričao kako je meni bilo, ja sam prvog dana čuo 'Luka mi te volimo' i meni je to bilo dovoljno", kazao je. „Meni je najbitnije da sam na slobodi, želim da… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 5 satijoš 1 povezana