Повезане вести

ВЈТ у Београду позвало Високи савет тужилаштва да реагује на притиске на јавна тужилаштва

ВЈТ у Београду позвало Високи савет тужилаштва да реагује на притиске на јавна тужилаштва

Политика 07.06.2025
Више јавно тужилаштво у Београду позвао је Високи савет тужилаштва да регује на притиске и утицај на јавна тужилаштва, наводећи да се данашњим протестом испред зграде Трећег основног јавног тужилаштва у Београду, где треба да се… »
Суд одбио да одреди притвор тројици осумњичених за напад на Милоша Павловића

Суд одбио да одреди притвор тројици осумњичених за напад на Милоша Павловића

Еуроневс 07.06.2025
Трећи основни суд у Београду данас је одбио предлог тужилаштва да се одреди притвор тројици осумњичених за напад на студента Милоша Павловића и његове колеге у Студентском граду, рекла је једна од бранилаца осумњичених Срђана… »
Условни затвор без доказа: Адвокати немају увид у лекарске извештаје Павловића, кажу - студенти притиснути да признају…

Условни затвор без доказа: Адвокати немају увид у лекарске извештаје Павловића, кажу - студенти притиснути да признају…

Н1 Инфо 07.06.2025
Хапшени 2 дана због како наводе у Тужилаштву - насилничког понашања. Један од студената - Лука провео је два дана у притвору о којем није желео да прича. "Ја сам првог дана чуо Лука ми те волимо и мени је то довољно... Мени је… »
Студенти позвали на протест због прослеђених снимака режимским медијима

Студенти позвали на протест због прослеђених снимака режимским медијима

Време 07.06.2025
Док је трајало саслушање пет приведених студената због инцидента у Студентском граду, студенти су позвали грађане на протест испред Трећег основног туживађтва у Београду. ВЈТ је саопштило да је то непримерен утицај на… »
Тужилаштво о нападу на Милоша Павловића: Два споразума о признању кривице, три предлога за одређивање притвора

Тужилаштво о нападу на Милоша Павловића: Два споразума о признању кривице, три предлога за одређивање притвора

Инсајдер 07.06.2025
Београдско Треће јавно тужилаштво саопштило је да је данас саслушало пет особа због иницидента у Студентском граду и то три осумњичена за насилничко понашање, а два за подстрекавање на извршење тог кривичног дела. Испред тог… »
Два студента, после споразума, пуштена на слободу, тројица и даље на салушању у Тужилаштву

Два студента, после споразума, пуштена на слободу, тројица и даље на салушању у Тужилаштву

Бета 07.06.2025
Два студента су данас, у београдском Трећем јавном тужилаштву склопили споразум о признању кривице и пуштени су на слободу, пренели су београдски медији. Студенти и грађани су се, од 9.00 окупили испред тог Тужилаштва, када је… »
Тужилаштво о детаљима инцидента у Студентском граду

Тужилаштво о детаљима инцидента у Студентском граду

НИН 07.06.2025
Треће основно јавно тужилаштво саопштило је данас да су двојица осумњичених за напад на студента Милоша Павловића и његове колеге у Студентском граду признала кривицу, а да је за три особе које су негирале оптужбе, затражило… »
Двојица признала кривицу за напад на Милоша Павловића, затражен притвор за три лица

Двојица признала кривицу за напад на Милоша Павловића, затражен притвор за три лица

Политика 07.06.2025
Треће основно јавно тужилаштво саопштило је данас да су двојица осумњичених за напад на студента Милоша Павловића и његове колеге у Студентском граду признала кривицу, а да је за три особе које су негирале оптужбе, затражило… »
Студент Лука склопио споразум, пуштен након саслушања: "Поручујем колегама да се боре до краја"

Студент Лука склопио споразум, пуштен након саслушања: "Поручујем колегама да се боре до краја"

Н1 Инфо 07.06.2025
Један од студента, Лука са ПМФ-а, пуштен је након саслушања у Трећем основном тужилаштву. "Не бих причао како је мени било, ја сам првог дана чуо 'Лука ми те волимо' и мени је то било довољно", казао је. "Мени је најбитније да… »
Студент Лука склопио споразум, пуштен након саслушања: „Поручујем колегама да се боре до краја“

Студент Лука склопио споразум, пуштен након саслушања: „Поручујем колегама да се боре до краја“

Данас 07.06.2025
Један од студента, Лука са ПМФ-а, пуштен је након саслушања у Трећем основном тужилаштву. „Не бих причао како је мени било, ја сам првог дана чуо ‘Лука ми те волимо’ и мени је то било довољно“, казао је. „Мени је најбитније да… »
Студент Лука изашао из тужилаштва: Молим све колега да истрају до краја у овоме

Студент Лука изашао из тужилаштва: Молим све колега да истрају до краја у овоме

Нова 07.06.2025
Један од студента, Лука са ПМФ-а, пуштен је након саслушања у Трећем основном тужилаштву. "Не бих причао како је мени било, ја сам првог дана чуо 'Лука ми те волимо' и мени је то било довољно", казао је. „Мени је најбитније да… »

Вести дана »