Povezane vesti

'Proveo sam 30 godina tražeći tajnu sreće – odgovor nije onaj koji sam očekivao'

'Proveo sam 30 godina tražeći tajnu sreće – odgovor nije onaj koji sam očekivao'

BBC News pre 31 dana
Specijalni dopisnik BBC-a podelioje priču o ličnoj borbi da pronađe ravnotežu i radost u životu – i o iznenađujuće jednostavnom rešenju. U emotivnoj ispovesti, Fergal Kin govori kako je živeti sa PTSP-om i depresijom i tražiti ravnotežu u životu. Na tom… »

Radio 021 pre 31 dana
Specijalni dopisnik BBC-a podelioje priču o ličnoj borbi da pronađe ravnotežu i radost u životu – i o iznenađujuće jednostavnom rešenju. Getty Images U emotivnoj ispovesti, Fergal Kin govori kako je živeti sa PTSP-om i depresijom i tražiti ravnotežu u… »
‘Proveo sam 30 godina tražeći tajnu sreće – odgovor nije onaj koji sam očekivao’

‘Proveo sam 30 godina tražeći tajnu sreće – odgovor nije onaj koji sam očekivao’

Danas pre 31 dana
U emotivnoj ispovesti, Fergal Kin govori kako je živeti sa PTSP-om i depresijom i tražiti ravnotežu u životu. Na tom putu je uspeo da bolje razume sreću, što može da bude korisno ne samo ljudima koji se bore sa ozbiljnim mentalnim izazovima, već i svima… »

Južne vesti pre 31 dana
Getty Images U emotivnoj ispovesti, Fergal Kin govori kako je živeti sa PTSP-om i depresijom i tražiti ravnotežu u životu. Na tom putu je uspeo da bolje razume sreću, što može da bude korisno ne samo ljudima koji se bore sa ozbiljnim mentalnim izazovima… »

NIN pre 31 dana
U emotivnoj ispovesti, Fergal Kin govori kako je živeti sa PTSP-om i depresijom i tražiti ravnotežu u životu. Na tom putu je uspeo da bolje razume sreću, što može da bude korisno ne samo ljudima koji se bore sa ozbiljnim mentalnim izazovima, već i svima… »

Vesti dana »