Повезане вести
Певачица коначно проговорила о тајној вези са Бором Чорбом, годинама је ћутала: "Био је леп као лутка"
Мондо 07.06.2025
Певачица Маја Оџаклиевска открила је да је била у емотивној вези са чувеним рокером Бором Чорбом. Маја Оџаклиевска је евоцирала успомене, и открила до сада непознате детаље о којима никада раније није говорила у јавности… »
Бора чорба Био у вези с певачицом коју сви знамо! Дуго се крило, а она сад решила да проговори: Био је добар као добар дан…
Курир 07.06.2025
Певачица Маја Оџаклијевска открила је да је некада била у вези са славним рокером Бором Чорбом. Маја је евоцирала успомене и поделила непознате детаље из младости које до сада није јавно причала. - Забављали смо се! Ја сам… »
Маја Оџаклијевска била у вези са Бором Чорбом: Певачица тајну крила годинама, сад све јавно признала: "Забављали смо се"
Блиц 07.06.2025
Певачица Маја Оџаклијевска открила је да је некада била у вези са славним рокером Бором Чорбом. Маја је евоцирала успомене и поделила непознате детаље из младости које до сада није јавно причала. - Забављали смо се! Ја сам… »
Вести дана »
Табаковић: НБС добила упозорење о увођењу секундарних санкција због НИС-а
РТВ пре 47 минутајош 40 повезаних
Аутопревозник Јаћимовић открива план за блокаду Београда: Биће више од 300 камиона, чека се мој знак. Власт не зна шта им се спрема
Нова пре 12 минутајош 14 повезаних
Следи нам кратко отопљење, а онда нагли пад температуре уз кишу и снег: Нова прогноза РХМЗ-а
Мондо пре 1 сатјош 48 повезаних
Руси пристали да продају свој део у НИС-у! Министарка Ђедовић Хандановић први пут о трећој страни у преговорима (видео)
Курир пре 12 минутајош 20 повезаних