Povezane vesti
Miljana ga tukla jer nije popila terapiju, Marija mu tražila 30.000 za boravak u kući! Prva ispovest bivšeg dečka kontroverzne…
Kurir pre 6 dana
Miloš Vasiljević, prvi put se oglasio za medije, i kako kaže nije mu jasno zašto je Marija smestila Miljanu u psihijatrijsku ustanovu, kao i da nije uopšte imao kontakt sa porodicom Kulić nakon celokupnog skandala. - Čitao sam u medijima, ali ne znam… »
Bivši dečko kontroverzne Kulićke izneo sav "prljav veš": Miljana ga tukla, Marija mu tražila 30.000 za boravak
Mondo pre 6 dana
Prva ispovest bivšeg dečka Miljane Kulićeke, otkrio da je laž ono što je Marija rekla u vezi njega. Miloš Vasiljević, prvi put se oglasio za medije, i kako kaže nije mu jasno zašto je Marija smestila Miljanu u psihijatrijsku ustanovu, kao i da nije… »
"Marija me je izvređala i naplatila mi 30.000 što sam spavao kod njih" Bivši dečko Miljane Kulić šokirao tvrnjama: "Psovala mi…
Alo pre 6 dana
Miljana je Milošu dosta zamerala to što njih dvoje nigde ne izlaze, a kako nam je Vasiljević priznao, van kuće nigde nisu išli baš zbog Kulićkinog stanja. Nakon što je Miljana Kulić završila u psihijatrijskoj ustanovi, njen bivši dečko Miloš Vasiljević… »
"Marija mi je tražila 30.000 din za mesec dana života, morao sam da živim kod njih": Oglasio se Miljanin bivši
Telegraf pre 6 dana
Bivši dečko rijaliti učesnice Miljane Kulić, Miloš Vasiljević, prvi put se oglasio za medije i progovorio o svemu. On se dotakao priča da je Marija smestila Miljanu u zdravstvenu ustanovu, te je istakao da nema kontakt sa njima. - Čitao sam u medijima… »
"Ne znam zašto ju je majka smestila u Toponicu": Prva ispovest bivšeg dečka Miljane Kulić: "Bila je nasilna, udarala me je..."…
Blic pre 6 dana
Bivši dečko rijaliti učesnice Miljane Kulić, Miloš Vasiljević, prvi put se oglasio za medije i progovorio o svemu. On se dotakao priča da je Marija smestila Miljanu u zdravstvenu ustanovu, te je istakao da nema kontakt sa njima. - Čitao sam u medijima… »
Vesti dana »

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 18 minutajoš 1 povezana