Povezane vesti
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: Srećna sam što sam preživela!
Vesti online 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. “Droga kao trošak za odeću” “Srećna sam što sam preživela to razdoblje”. U novoj… »
"Tri nedelje nisam pušila" majli Sajrus progovorila o borbi sa drogama: Srećna sam što sam preživela!
Dnevnik 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: "Srećna sam što sam preživela!"
B92 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Vesti dana »

Upozorenje na toplotni talas i veliki požar u Kladovu uz visoke temperature u Srbiji
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 29 povezanih

U Fijatovoj fabrici u Kragujevcu biće zaposleno 800 radnika iz Nepala i Maroka zbog manjka domaće radne snage
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 16 povezanih

Požar većih razmera u opštini Kladovo, u gašenje će se uključiti i helikopteri
RTV pre 29 minutajoš 64 povezane

SAD i Kina produžile trgovinsko primirje i odložile carine na 90 dana
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 23 povezane