Povezane vesti
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: Srećna sam što sam preživela!
Vesti online pre 13 dana
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. “Droga kao trošak za odeću” “Srećna sam što sam preživela to razdoblje”. U novoj… »
"Tri nedelje nisam pušila" majli Sajrus progovorila o borbi sa drogama: Srećna sam što sam preživela!
Dnevnik pre 13 dana
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: "Srećna sam što sam preživela!"
B92 pre 13 dana
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Vesti dana »

Ogromne gužve na Preševu: Čeka se više od 3 sata, naoružajte se strpljenjem i klima-uređajem u kolima!
Telegraf pre 19 minutajoš 17 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 24 povezane

Veliki požari na hrvatskom primorju, sumnja se da su podmetnuti
BBC News pre 29 minutajoš 27 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a o prigovorima opozicije na izborni proces
Radio 021 pre 1 satjoš 13 povezanih