Povezane vesti
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: Srećna sam što sam preživela!
Vesti online 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. “Droga kao trošak za odeću” “Srećna sam što sam preživela to razdoblje”. U novoj… »
"Tri nedelje nisam pušila" majli Sajrus progovorila o borbi sa drogama: Srećna sam što sam preživela!
Dnevnik 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: "Srećna sam što sam preživela!"
B92 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Vesti dana »
'Raspiši pobedu': Širom Srbije akcija studenata u blokadi
Slobodna Evropa pre 24 satajoš 65 povezanih
Vašington pričao šta je Penjaroja doneo Partizanu, pa otkrio šta je rekao Pejnu za „grobare“
Nova pre 1 satjoš 46 povezanih
Elek: Prema preliminarnim rezultatima, u rukama Srpske liste svih 10 mandata
RTV pre 1 satjoš 62 povezane
(FOTO) Akcija "Raspiši pobedu": Studenti prikupljali potpise za raspisivanje izbora na skoro 500 štandova
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 56 povezanih