Povezane vesti
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: Srećna sam što sam preživela!
Vesti online 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. “Droga kao trošak za odeću” “Srećna sam što sam preživela to razdoblje”. U novoj… »
"Tri nedelje nisam pušila" majli Sajrus progovorila o borbi sa drogama: Srećna sam što sam preživela!
Dnevnik 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: "Srećna sam što sam preživela!"
B92 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Vesti dana »

(BLOG) Komemorativni skupovi širom Srbije: U toku okupljanje kod Prokopa u Beogradu, kolona krenula iz Zemuna
N1 Info pre 53 minutajoš 59 povezanih

Građanima Srbije stizaće hitne SMS poruke zbog snežnog nevremena! Rhmz se oglasio sa najnovijim upozorenjem, narednih 48 sati je ključno: "Može prouzrokovati odrone i bujice"
Blic pre 27 minutajoš 97 povezanih

Obradović: Iznenađen sam načinom na koji smo odigrali protiv Dubaija
Radio sto plus pre 2 minutajoš 31 povezana