Povezane vesti
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: Srećna sam što sam preživela!
Vesti online 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. “Droga kao trošak za odeću” “Srećna sam što sam preživela to razdoblje”. U novoj… »
"Tri nedelje nisam pušila" majli Sajrus progovorila o borbi sa drogama: Srećna sam što sam preživela!
Dnevnik 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Majli Sajrus progovorila o borbi sa narkoticima: "Srećna sam što sam preživela!"
B92 07.06.2025
Majli Sajrus otvoreno je govorila o svojoj burnoj prošlosti, uključujući godine kada je trošila ogromne svote novca na drogu, skrivajući to čak i od sopstvene računovođe. U novoj epizodi podkasta Every Single Album za "The Ringer", 32-godišnja pevačica… »
Vesti dana »
Adria News Network oglasio se o prestanku emitovanja emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ na televiziji Nova S
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Američki pregovarači Vitkof i Kušner danas u Moskvi; SBU: Rusija će dobiti "bolan odgovor"
RTS pre 6 minutajoš 2 povezane
Vreme u subotu sunčano i veoma toplo sa slabim vetrom, temperatura i do 37 stepeni
Nova pre 6 satijoš 3 povezane