Povezane vesti
"Nisam ono što sam sanjao da ću biti, ali obožavam to što sam postao.” - gost emisije “Neispričano” je pisac Andrija Terzić…
Kurir pre 10 dana
Svaka neispričana priča kao da se nije ni dogodila, ostaje nevidljiva i nepriznata. Zato mi u novoj emisiji Kurir televizije „Neispričano“ dajemo mogućnost da čujete upravo njih. "Nisam ono što sam sanjao da ću biti, ali obožavam to što sam postao. Da me… »
Pljačkaš zlatara, ljubavnik agentkinje CIA i najcitiraniji pisac Srbije Ispovest Andrije Terzića: Sreo se sa Đinđićem, pa…
Kurir pre 10 dana
U novom izdanju emisije " Neispričano" na Kurir televiziji, gostovao je jedan od najčitanijih i najcitiranijih savremenih pisaca Srbije, čovek kojeg milioni prate na društvenim mrežama, ali čije pravo ime mnogi ne znaju. Njegove rečenice postale su… »
"Nisam ono što sam sanjao da ću biti, ali obožavam što sam postao.” - gost emisije “Neispričano” je pisac Andrija Terzić…
Mondo pre 10 dana
Šta je ostalo neispričano, nije se ni dogodilo. Upravo tim pričama ova emisija daje život. Svaka neispričana priča kao da se nije ni dogodila, ostaje nevidljiva i nepriznata. Zato mi u novoj emisiji Kurir televizije „Neispričano“ dajemo mogućnost da… »
Vesti dana »

Saslušanje Zlatana Eleka odloženo na "neodređeno vreme" zbog zdravstvenih razloga njegovog advokata
Blic pre 2 satajoš 2 povezane

Amerikanci predložili da se napravi pauza: Ušakov: Suspendovano pitanje nove runde pregovora između Rusije i SAD
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Novi dekan Filozofskog fakulteta u Nišu profesor Vladimir Ž. Jovanović
Blic pre 3 satajoš 1 povezana