Povezane vesti
"Uzimao sam belo sedam godina, a onda sam video da propadam" Šokantna ispovest našeg pevača o porocima i kolegama
Kurir 07.06.2025
Nekoliko javnih ličnosti otvoreno su pričali u javnosti o korišćenju nedozvoljenih supstanci, a jedan od njih je i folker Acko Nezirović. Acko je svojevremeno priznao da je bionavučen na kokain, ali da je brzo shvatio da ga to vuče u propast. Pevač kaže… »
"Uzimao sam kokain 8 godina": Šokantna ispovest folkera: "Mešao sam drogu sa alkoholom, izbegavao tezge i propadao"
Blic 07.06.2025
Nekoliko javnih ličnosti otvoreno su pričali u javnosti o korišćenju nedozvoljenih supstanci, a jedan od njih je i folker Acko Nezirović. Naime, Acko je svojevremeno priznao da je bionavučen na kokain, ali da je brzo shvatio da ga to vuče u propast. Acko… »
Vesti dana »

Tramp neće više ni da ga gleda: Putin mu se smučio, sada sledi osveta zbog Ukrajine
Alo pre 41 minutajoš 28 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 4 satijoš 26 povezanih

Nastavak nestabilnog vremena u Srbiji sa obilnim padavinama i upozorenjima na nevreme
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 52 povezane

Trgovinski sporazum SAD i EU: Da li se turbulencija završila, kako ovo može uticati na Srbiju?
Mondo pre 10 minutajoš 25 povezanih