Povezane vesti

Devet žena optužilo slavnog glumca (53) za uznemiravanje: "Imala sam 17 godina kada me je taj manijak napao"

Devet žena optužilo slavnog glumca (53) za uznemiravanje: "Imala sam 17 godina kada me je taj manijak napao"

Kurir 07.06.2025
Džared Leto optužen je za seksualno uznemiravanje od strane više žena. U subotu, 7. juna, Air Mail je objavio priču zasnovanu na intervjuima sa devet žena koje tvrde da se 53-godišnji glumac i muzičar neprimereno ponašao prema njima, a neke od njih tvrde… »
Džared Leto u "teškoj ulozi": Američkog muzičara i glumca za seksualno uznemiravanje optužilo devet žena

Džared Leto u "teškoj ulozi": Američkog muzičara i glumca za seksualno uznemiravanje optužilo devet žena

Euronews 07.06.2025
Devet žena optužilo je američkog glumca i muzičara Džareda Leta za seksualno uznemiravanje, kao i za predatorsko ponašanje prema maloletnim devojčicama, preneo je danas Pejdž siks. Di-džej iz Los Anđelesa, Ali Tejlz, nedavno je na Fejsbuku podelila… »
Holivud u šoku: Džared Leto optužen za zlostavljanje maloletnica

Holivud u šoku: Džared Leto optužen za zlostavljanje maloletnica

B92 07.06.2025
Devet žena optužilo je američkog glumca i muzičara Džareda Leta za seksualno uznemiravanje, kao i za predatorsko ponašanje prema maloletnim devojčicama, preneo je danas Pejdž siks. Di-džej iz Los Anđelesa, Ali Tejlz, nedavno je na Fejsbuku podelila… »
Glumac (53) optužen za zlostavljanje maloletnica Navodna žrtva objavila skandalozni snimak, tvrdi da joj je radio ovo!

Glumac (53) optužen za zlostavljanje maloletnica Navodna žrtva objavila skandalozni snimak, tvrdi da joj je radio ovo!

Alo 07.06.2025
Objavila snimak na kome se muzičar neprimereno ponaša prema njoj dok je imala samo 17 godina. Devet žena optužilo je američkog glumca i muzičara Džareda Leta za seksualno uznemiravanje, kao i za predatorsko ponašanje prema maloletnim devojčicama, preneo… »

Vesti dana »