Повезане вести

Девет жена оптужило славног глумца (53) за узнемиравање: "Имала сам 17 година када ме је тај манијак напао"

Девет жена оптужило славног глумца (53) за узнемиравање: "Имала сам 17 година када ме је тај манијак напао"

Курир 07.06.2025
Џаред Лето оптужен је за сексуално узнемиравање од стране више жена. У суботу, 7. јуна, Аир Маил је објавио причу засновану на интервјуима са девет жена које тврде да се 53-годишњи глумац и музичар непримерено понашао према… »
Џаред Лето у "тешкој улози": Америчког музичара и глумца за сексуално узнемиравање оптужило девет жена

Џаред Лето у "тешкој улози": Америчког музичара и глумца за сексуално узнемиравање оптужило девет жена

Еуроневс 07.06.2025
Девет жена оптужило је америчког глумца и музичара Џареда Лета за сексуално узнемиравање, као и за предаторско понашање према малолетним девојчицама, пренео је данас Пејџ сикс. Ди-џеј из Лос Анђелеса, Али Тејлз, недавно је… »
Холивуд у шоку: Џаред Лето оптужен за злостављање малолетница

Холивуд у шоку: Џаред Лето оптужен за злостављање малолетница

Б92 07.06.2025
Девет жена оптужило је америчког глумца и музичара Џареда Лета за сексуално узнемиравање, као и за предаторско понашање према малолетним девојчицама, пренео је данас Пејџ сикс. Ди-џеј из Лос Анђелеса, Али Тејлз, недавно је… »
Глумац (53) оптужен за злостављање малолетница Наводна жртва објавила скандалозни снимак, тврди да јој је радио ово!

Глумац (53) оптужен за злостављање малолетница Наводна жртва објавила скандалозни снимак, тврди да јој је радио ово!

Ало 07.06.2025
Објавила снимак на коме се музичар непримерено понаша према њој док је имала само 17 година. Девет жена оптужило је америчког глумца и музичара Џареда Лета за сексуално узнемиравање, као и за предаторско понашање према… »

Вести дана »