Povezane vesti
“Rusija je postkomunistička država na čelu s ratnim zločincem”
Vesti online 08.06.2025
Karol Navrocki, novoizabrani predsednik Poljske, izjavio je u intervjuu za mađarski list Mandiner da trenutno ne podržava ulazak Ukrajine u Evropsku uniju. “Najveća pretnja je Rusija”. – Trenutno sam protiv ulaska Ukrajine u Evropsku uniju – rekao je… »
"Rusija je postkomunistička država na čelu s ratnim zločincem"
B92 08.06.2025
Karol Navrocki, novoizabrani predsednik Poljske, izjavio je u intervjuu za mađarski list Mandiner da trenutno ne podržava ulazak Ukrajine u Evropsku uniju. "Trenutno sam protiv ulaska Ukrajine u Evropsku uniju", rekao je. Istovremeno, Navrocki je… »
Navrocki: Trenutno sam protiv pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji
RTV 08.06.2025
VARŠAVA - Novoizabrani predsednik Poljske Karol Navrocki izjavio je da je trenutno protiv pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji, navodeći da Poljska mora da podrži Kijev sa strateške i geopolitičke tačke gledišta. On je u intervjuu za mađarski portal… »
Navrocki: Trenutno sam protiv pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji
Blic 08.06.2025
Novoizabrani predsednik Poljske Karol Navrocki izjavio je danas da je trenutno protiv pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji, navodeći da Poljska mora da podrži Kijev sa strateške i geopolitičke tačke gledišta. On je u intervjuu za mađarski portal… »
Vesti dana »

Upozorenje na nepogodno vreme u Srbiji sa pljuskovima, grmljavinom i jakim vetrom
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 33 povezane

Kreće odbrojavanje roka Kremlju, Trampov čovek stiže u Moskvu! Predsednik SAD potvrdio da su nuklearne podmornice raspoređene "Znate, to su prepredeni likovi"
Kurir pre 42 minutajoš 23 povezane

Međunarodna akcija pojačane kontrole brzine u saobraćaju u 34 evropske države i lokalni izveštaji o saobraćaju u Pirotu
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 19 povezanih

Zvezda zna gde može posle Leha, prvaku Srbije i Škendija na putu
Euronews pre 27 minutajoš 19 povezanih