Povezane vesti

“Rusija je postkomunistička država na čelu s ratnim zločincem”

“Rusija je postkomunistička država na čelu s ratnim zločincem”

Vesti online 08.06.2025
Karol Navrocki, novoizabrani predsednik Poljske, izjavio je u intervjuu za mađarski list Mandiner da trenutno ne podržava ulazak Ukrajine u Evropsku uniju. “Najveća pretnja je Rusija”. – Trenutno sam protiv ulaska Ukrajine u Evropsku uniju – rekao je… »
"Rusija je postkomunistička država na čelu s ratnim zločincem"

"Rusija je postkomunistička država na čelu s ratnim zločincem"

B92 08.06.2025
Karol Navrocki, novoizabrani predsednik Poljske, izjavio je u intervjuu za mađarski list Mandiner da trenutno ne podržava ulazak Ukrajine u Evropsku uniju. "Trenutno sam protiv ulaska Ukrajine u Evropsku uniju", rekao je. Istovremeno, Navrocki je… »
Navrocki: Trenutno sam protiv pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji

RTV 08.06.2025
VARŠAVA - Novoizabrani predsednik Poljske Karol Navrocki izjavio je da je trenutno protiv pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji, navodeći da Poljska mora da podrži Kijev sa strateške i geopolitičke tačke gledišta. On je u intervjuu za mađarski portal… »

Blic 08.06.2025
Novoizabrani predsednik Poljske Karol Navrocki izjavio je danas da je trenutno protiv pristupanja Ukrajine Evropskoj uniji, navodeći da Poljska mora da podrži Kijev sa strateške i geopolitičke tačke gledišta. On je u intervjuu za mađarski portal… »

Vesti dana »