Повезане вести
Борислав Николић и Милош Јаничић обележили домаће ММА пролеће
Спорт клуб 08.06.2025
Српски ММА борац Борислав Николић одушевио је ММА свет у суботу! Овај 32-годишњак је у суботу на приредби одржаној у Љубљани постао шампион промоције БРАВЕ ФЦ у категорији до 61 килограма (бантам). Николић је на приредби БРАВЕ… »
Србин "успавао" ривала и постао шампион, па "запалио" са највећом регионалном звездом!
Телеграф 08.06.2025
Србија је од суботе богатија за још једног шампиона, пошто је наш ММА борац Борислав Николић постао шампион "Браве ЦФ-а"! Николић је у пуној дворани "Тиволи" у Словенији, гушењем у четвртој рунди савладао Николаса Хвендеа и тако… »
Борац из БиХ језиво нокаутиран у Љубљани! Један ударац је био довољан, после тога није било спаса
Телеграф 08.06.2025
Босанскохерцеговачки ММА борац Ерко Јун, доживео је болан пораз на борилачком спектаклу Браве 96 у Љубљани, где га је већ у првој рунди нокаутирао искусни Либанац Мухамед Фекредин (40). Јун је ушао у борбу са циљем да освоји… »
Историја! Борислав донео Србији први шампионски појас /фото, видео/
Спутник 08.06.2025
Српски борац Борислав Николиц́ исписао је историју, јер је у Љубљани на спектакуларном ММА догађају „Браве ЦФ 96“ након паклене борбе освојио појас у бантам категорији. Успео је да слави против браниоца титуле Николаса Хвендеа… »
Србин брутално успавао Африканца и постао шампион познате организације!
Телеграф 08.06.2025
Опште је познато да је Србија земља спорта, а у последње време, међу оне познатије спортове, уврстио се и ММА, и то на прилично високом нивоу! То се потврдило и ове суботе, када је Србин покорио једну добро познату светску… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

Жестоко се тресла камчатка: Снажан земљотрес јачине 7,8 степени Рихтера погодио Русију
Курир пре 1 сатјош 1 повезана