Povezane vesti
Maji Nikolić zbog traume opala kosa, ošišala se skroz na kratko: Preživela ogroman stres, otkrila kroz šta prolazi
Mondo pre 4 dana
Pevačica se snimala sa novom, kratkom frizurom, pojasnivši razloge iza ove odluke. Pevačica Maja Nikolić veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često privlači pažnju svojim objavama i stavovima. Međutim, iako je uglavnom vedrog duha i trudi se da… »
"Opada mi kosa, imala sam traume" Pevačica šokirala novom frizurom, ošišala se na kratko, pa otkrila razlog
Telegraf pre 4 dana
Pevačica Maja Nikolić aktivna je na društvenim mrežama i često javnost intrigira nekim svojim objavama. Iako je uvek pozitivna i dobro raspoložena, Maja prolazi kroz teške periode kao i svi drugi. Nedavno pred takmičenje Pesma za Evroviziju, ona je imala… »
"Opada mi kosa, imala sam traume": Pevačica se snimila u šok-izdanju: Ošišala se na kratko, pa objasnila šta ju je snašlo
Blic pre 4 dana
Pevačica Maja Nikolić snimila se u svom stanu na krevetu, a mnoge je zabrinula kada je rekla da je kosa počela da joj opada. Naime, ona je objasnila da je morala da se ošiša zbog trauma i preloma noge koju je imala, te je tek sada skinula gips i počela… »
Maji Nikolić opada kosa! Pevačica morala da se ošiša: Zbog trauma i svega što sam prošla...
Kurir pre 4 dana
Pevačica Maja Nikolić snimila se u svom stanu na krevetu, a mnoge je zabrinula kada je rekla da je kosa počela da joj opada. Naime, ona je objasnila da je morala da se ošiša zbog trauma i preloma noge koju je imala, te je tek sada skinula gips i počela… »
„Opada mi kosa, imala sam traume“: Maja Nikolić se ošišala na kratko, objasnila i zašto FOTO
Nova pre 4 dana
Pevačica Maja Nikolić snimila se u svom stanu na krevetu, a mnoge je zabrinula kada je rekla da je kosa počela da joj opada. Maja Nikolić je objasnila da je morala da se ošiša zbog trauma i preloma noge koju je imala, te je tek sada skinula gips i počela… »
Vesti dana »

Obradović: Osvojili smo titulu zahvaljujući velikoj energiji i želji
Politika pre 6 satijoš 8 povezanih

IZRAEL NAPAO IRAN Eksplozije odjekuju Teheranom, pokrenuta akcija "Uspon lava"
Euronews pre 30 minutajoš 8 povezanih

Putin: Modernizujemo svemirske, PVO sisteme i dronove; Zašto je Tramp razočaran ponašanjem Kijeva i Moskve
RTS pre 30 minutajoš 1 povezana

Insajder debata: Izborne lekcije – ko ih kome deli, a ko je i kakve pouke izvukao? (VIDEO)
Insajder pre 6 satijoš 1 povezana