Повезане вести

Маји Николић због трауме опала коса, ошишала се скроз на кратко: Преживела огроман стрес, открила кроз шта пролази

Маји Николић због трауме опала коса, ошишала се скроз на кратко: Преживела огроман стрес, открила кроз шта пролази

Мондо 08.06.2025
Певачица се снимала са новом, кратком фризуром, појаснивши разлоге иза ове одлуке. Певачица Маја Николић веома је активна на друштвеним мрежама, где често привлачи пажњу својим објавама и ставовима. Међутим, иако је углавном… »
"Опада ми коса, имала сам трауме" Певачица шокирала новом фризуром, ошишала се на кратко, па открила разлог

"Опада ми коса, имала сам трауме" Певачица шокирала новом фризуром, ошишала се на кратко, па открила разлог

Телеграф 08.06.2025
Певачица Маја Николић активна је на друштвеним мрежама и често јавност интригира неким својим објавама. Иако је увек позитивна и добро расположена, Маја пролази кроз тешке периоде као и сви други. Недавно пред такмичење Песма за… »
"Опада ми коса, имала сам трауме": Певачица се снимила у шок-издању: Ошишала се на кратко, па објаснила шта ју је снашло

"Опада ми коса, имала сам трауме": Певачица се снимила у шок-издању: Ошишала се на кратко, па објаснила шта ју је снашло

Блиц 08.06.2025
Певачица Маја Николић снимила се у свом стану на кревету, а многе је забринула када је рекла да је коса почела да јој опада. Наиме, она је објаснила да је морала да се ошиша због траума и прелома ноге коју је имала, те је тек… »
„Опада ми коса, имала сам трауме“: Маја Николић се ошишала на кратко, објаснила и зашто ФОТО

„Опада ми коса, имала сам трауме“: Маја Николић се ошишала на кратко, објаснила и зашто ФОТО

Нова 08.06.2025
Певачица Маја Николић снимила се у свом стану на кревету, а многе је забринула када је рекла да је коса почела да јој опада. Маја Николић је објаснила да је морала да се ошиша због траума и прелома ноге коју је имала, те је тек… »
Маји Николић опада коса! Певачица морала да се ошиша: Због траума и свега што сам прошла...

Маји Николић опада коса! Певачица морала да се ошиша: Због траума и свега што сам прошла...

Курир 08.06.2025
Певачица Маја Николић снимила се у свом стану на кревету, а многе је забринула када је рекла да је коса почела да јој опада. Наиме, она је објаснила да је морала да се ошиша због траума и прелома ноге коју је имала, те је тек… »

Вести дана »