Povezane vesti
Alimpijević: "Kako to mislite - nije bio moj dan?! Ako nastavim da govorim..." VIDEO
B92 pre 8 dana
Srpski trener Dušan Alimpijević nije krio emocije nakon poraza Bešiktaša od Anadolu Efesa u prvoj utakmici polufinala plej-ofa turskog prvenstva. U meču koji je odlučen u samoj završnici, njegov tim je pružio snažan otpor favorizovanom evroligašu, ali to… »
Dušan Alimpijević morao da reaguje posle „Nije bio vaš dan…“
Sport klub pre 8 dana
Srpski trener Dušan Alimpijević emotivno je opisao svoje utiske posle prve utakmice polufinalne plej-fo serije u turskkom šampionatu. Alimpijevićev Bešiktaš je u neizvesnoj završnici izgubio od evroligaša Anadolu Efesa, a nekadašni šef struke Crvene… »
"Zašto me pitate tako nešto?!" Srpski trener pobesneo zbog pitanja novinarke - pogodila ga je u "živac", on joj odmah…
Kurir pre 8 dana
Jedan od najtalentovanijih srpskih trenera mlađe generacije, Dušan Alimpijević, konstantno skreće pažnju na sebe. Kako sjajnim rezultatima, tako i svojim stavovima od kojih ne odstupa. Njegov Bešiktaš je ove sezone briljirao u turskom šampionatu… »
Dušan Alimpijević odbrusio novinarki: "Zašto me pitate tako nešto?!"
Telegraf pre 8 dana
Jedan od najperspektivnijih srpskih trenera, Dušan Alimpijević, dokazao se ove sezone sa ekipom Bešiktaša sa kojom je uspeo da ostvari drugu poziciju na kraju regularnog toka takmičenja, ali očigledno da to nije bilo dovoljno. On i dalje ne oseća… »
Vesti dana »

Traktori parkirani ispred glavnog ulaza u Skupštinu Novog Sada
Al Jazeera pre 49 minutajoš 1 povezana

Vremenska prognoza za 17. jun: Danas promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima
Beta pre 55 minutajoš 4 povezane

Netanjahu otvara pandorinu kutiju: "Likvidacija iranskog vođe Hamneija je rešenje sukoba"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana