Povezane vesti
Premijerno izvedena predstava „Lajkuj me da postojim“
Stav.life pre 13 dana
OŠ „Kosta Stamenković” u Leskovcu premijerno je izvedena predstava „Lajkuj me da postojim”, u produkciji neformalne grupe Hakerski pismenjaci. Predstava je deo istoimenog projekta koji sprovode Hakerski pismenjaci uz podršku EU Resurs centra za civilno… »
Predstava „Lajkuj me da postojim” neformalne grupe „Hakerski pismenjaci“
Jug press pre 12 dana
LESKOVAC U OŠ „Kosta Stamenković” premijerno je izvedena predstava „Lajkuj me da postojim”, u produkciji neformalne grupe „Hakerski pismenjaci“. Radi se o predstavi koja je rezultat edukativno-kreativnog rada sa osnovcima na temu digitalne i medijske… »
Poruka predstave „Lajkuj me da postojim” – na internetu je zanimljivo, ali se u stvarnom životu gledamo
Jugmedia pre 12 dana
Predstava „Lajkuj me da postojim”, u produkciji neformalne grupe Hakerski pismenjaci, premijerno je sinoć izvedena u OŠ “Ksta Stamenković” Leskovca, okupivši veliki broj mališana, kojima je poslata snažna poruka – da je na internet zanimljivo, ali da se… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za 21. jun: U većini mesta preovladavaće sunčano vreme
Mondo pre 1 satjoš 6 povezanih

(Mapa) detaljan vodič za putovanje automobilom do Tasosa: Evo koji put je najkraći, a koji najjeftiniji i koliko koštaju gorivo i putarine
Blic pre 33 minutajoš 1 povezana

Odluka o otkazima nastavnicama iz Srbobrana doneta, biće objavljena za tri dana
Danas pre 10 satijoš 1 povezana