Povezane vesti
"Mislila sam da se neće zaustaviti dok me ne ubije": Pevačica prošla pakao sa prvim suprugom, a onda se u 49. godini udala za…
Blic pre 7 dana
Pevačica Nataša Đorđević (51) pre dve godine udala se za poznatog muzičara Peđu Mandića. -Mi, moj suprug – napisala je Nataša uz nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su tada usledile čestitke prijatelja, porodice i njenih fanova, a svi su… »
"Mislila sam da će me ubiti" Pevačica prošla pakao sa prvim suprugom, zlostavljao je, a onda je upoznala ljubav svog života
Kurir pre 7 dana
Pevačica Nataša Đorđević (51) pre dve godine udala se za poznatog muzičara Peđu Mandića. -Mi, moj suprug – napisala je Nataša uz nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su tada usledile čestitke prijatelja, porodice i njenih fanova, a svi su… »
Vesti dana »

(Video) Helikopter se srušio u more kod Atine! Letelica krenula ka Mikonosu, pa se survala nekoliko sekundi nakon poletanja
Blic pre 1 satjoš 29 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

Netanjahu preti Teheranu zbog smrti izraelskih civila; Iran preko Kipra šalje poruku Tel Avivu
RTS pre 5 minutajoš 74 povezane

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Beta pre 3 satajoš 20 povezanih

Trampova vojna parada u Vašingtonu, a širom SAD demonstracije protiv njega
Beta pre 51 minutajoš 30 povezanih