Повезане вести
"Мислила сам да се неће зауставити док ме не убије": Певачица прошла пакао са првим супругом, а онда се у 49. години удала за…
Блиц 08.06.2025
Певачица Наташа Ђорђевић (51) пре две године удала се за познатог музичара Пеђу Мандића. -Ми, мој супруг – написала је Наташа уз неколико заједничких фотографија. У коментарима су тада уследиле честитке пријатеља, породице и… »
"Мислила сам да ће ме убити" Певачица прошла пакао са првим супругом, злостављао је, а онда је упознала љубав свог живота
Курир 08.06.2025
Певачица Наташа Ђорђевић (51) пре две године удала се за познатог музичара Пеђу Мандића. -Ми, мој супруг – написала је Наташа уз неколико заједничких фотографија. У коментарима су тада уследиле честитке пријатеља, породице и… »
Вести дана »
(Фото/видео) Скуп СНС у Арени: МУП саопштио да окупљању присуствује 70.000 људи, очекује се Вучићево обраћање
Невсмакс Балканс пре 22 минутајош 31 повезана
УЖИВО Нови напади на циљеве у Израелу; Војска САД: Ослабљен утицај Ирана у Ормуском мореузу /видео/
Спутник пре 22 минутајош 66 повезаних
Огласила се АБА лига о промени судије вечитог дербија: "Консултовали смо и Партизан и Звезду, најбоље је за све"
Мондо пре 52 минутајош 54 повезане
(Полувреме) Катаи дочекао своје: Звезда води, Магику ВАР узео један гол, али други није могао!
Хот спорт пре 57 минутајош 56 повезаних