Povezane vesti
"Mislila sam da se neće zaustaviti dok me ne ubije": Pevačica prošla pakao sa prvim suprugom, a onda se u 49. godini udala za…
Blic 08.06.2025
Pevačica Nataša Đorđević (51) pre dve godine udala se za poznatog muzičara Peđu Mandića. -Mi, moj suprug – napisala je Nataša uz nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su tada usledile čestitke prijatelja, porodice i njenih fanova, a svi su… »
"Mislila sam da će me ubiti" Pevačica prošla pakao sa prvim suprugom, zlostavljao je, a onda je upoznala ljubav svog života
Kurir 08.06.2025
Pevačica Nataša Đorđević (51) pre dve godine udala se za poznatog muzičara Peđu Mandića. -Mi, moj suprug – napisala je Nataša uz nekoliko zajedničkih fotografija. U komentarima su tada usledile čestitke prijatelja, porodice i njenih fanova, a svi su… »
Vesti dana »
Detalji tragedije na Adi Ciganliji: Mladić (27) izašao iz vode, srušio se i umro na mestu?
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
Prikupljanje dokaza ili zastrašivanje? Policija i dalje saslušava građane koji su govorili o "zvučnom topu"
Radio 021 pre 1 satjoš 43 povezane
Toplotni talas u Evropi: Temperatura na asfaltu u Holandiji veća od 50 stepeni, u Britaniji najtopliji junski dan
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 25 povezanih