Povezane vesti

Alkaras: Imam privilegiju da proživljavam ovako velike stvari zajedno sa porodicom

Alkaras: Imam privilegiju da proživljavam ovako velike stvari zajedno sa porodicom

Sportski žurnal 08.06.2025
Alkaras je postao tek treći teniser koji je u ovom veku odbranio titulu na Rolan Garosu. Španski teniser Karlos Alkaras rekao je večeras da je velika privilegija deliti teren sa prvim teniserom sveta Janikom Sinerom, kao i da će Pariz biti uvek u… »
"Zbog tog meča s Novakom sam postao bolji": Alkaraz pred kamerama priznao, od tada je sve krenulo

"Zbog tog meča s Novakom sam postao bolji": Alkaraz pred kamerama priznao, od tada je sve krenulo

Mondo 08.06.2025
Karlos Alkaraz je posle pobede protiv Sinera pričao i o Novaku Đokoviću. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Karlos Alkaraz osvojio je petu grend slem titulu u karijeri, drugu uzastopnu na Rolan Garosu. Posle neverovatnog meča od pet i po sati uspeo je… »
Alkaraz se posle osvajanja RG setio čuvenog polufinala protiv Novaka: "Mnogo sam naučio iz tog duela"

Alkaraz se posle osvajanja RG setio čuvenog polufinala protiv Novaka: "Mnogo sam naučio iz tog duela"

Telegraf 08.06.2025
Neverovatan uspeh ostvario je Karlos Alkaraz, koji je verovatno i najvećim preokretom u novijoj istoriji tenisa pobedio sa 3:2 u setovima Janika Sinera, i tako osvojio Rolan Garos. Uspeo je mladi Španac da se vrati sa 2:0, potom da spasi i tri meč lopte… »
Alkaras osvojio Rolan Garos: Pariz će biti zauvek u mom srcu

Alkaras osvojio Rolan Garos: Pariz će biti zauvek u mom srcu

Radio 021 08.06.2025
Španski teniser Karlos Alkaras odbranio je titulu na Otvorenom prvenstvu Francuske, pošto je savladao Italijana Janika Sinera sa 4:6, 6:7 (4), 6:4, 7:6 (3), 7:6 (2). Finale na pariskoj šljaci trajalo je rekordnih pet sati i 29 minuta, a pobedniku je… »
Alkaraz: "Srećan sam što stvaram istoriju sa Sinerom"

Alkaraz: "Srećan sam što stvaram istoriju sa Sinerom"

Sportske.net 08.06.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz rekao je večeras da je velika privilegija deliti teren sa prvim teniserom sveta Janikom Sinerom, kao i da će Pariz biti uvek u njegovom srcu, nakon što je odbranio titulu na Rolan Garosu. "Zaista sam srećan što stvaram… »
Utučeni Siner otvorio dušu posle finala, poklonio se Alkarazu i prisetio ludog meča sa Novakom: „Teško je reći da li sam…

Utučeni Siner otvorio dušu posle finala, poklonio se Alkarazu i prisetio ludog meča sa Novakom: „Teško je reći da li sam…

Nova 08.06.2025
Janik Siner ima za čim da žali posle finala Rolan Garosa, u kom je poražen od Karlosa Alkaraza posle velikog preokreta sa 3:2 u setovima. Imao je italijanski teniser prednost od 2:0 u setovima, ali je Španac uspeo da se vrati, spasi tri vezane meč lopte… »
Slučajnost ili volja više sile – ovo je baš luda sličnost Alkaraza i Nadala

Slučajnost ili volja više sile – ovo je baš luda sličnost Alkaraza i Nadala

Nova 08.06.2025
Karlos Alkaraz još jednom je uspeo da na neverovatan način ispiše nove stranice teniske istorije, i to u finalu Rolan Garosa. U borbi za titulu na drugom grend slemu u sezoni, španski teniser je posle velikog preokreta savladao Janika Sinera sa 3:2 u… »
Alkaraz o sudbini, Novaku i pritisku: 0-40? Apsolutno sam verovao

Alkaraz o sudbini, Novaku i pritisku: 0-40? Apsolutno sam verovao

Sport klub 08.06.2025
Nasmejan, sa peharom pored sebe, Karlos Alkaraz govorio je sa ushićenjem o „najuzbudljivijem meču u svojoj karijeri“, a dotakao se i Rafe Nadala, budućnosti rivalstva sa Janikom Sinerom i toga kako je skoro uvek najbolji pod pritiskom. Utučeni Siner se… »
Alkaras: "Zahvaljujući Đokoviću sam postao igrač koji sam sada"

Alkaras: "Zahvaljujući Đokoviću sam postao igrač koji sam sada"

B92 08.06.2025
Španski teniser Karlos Alkaras je razgovarao sa medijima nakon osvajanja Rolan Garosa. Španski teniser je posle pet i po sati uspeo da savlada Italijana Janika Sinera i osvoji Rolan Garos. Na početku konferencije za novinare je izneo utiske nakon… »
Hamad Međedović se javio posle ludog finala Rolan Garosa: Ostavio je samo jednu reč o Alkarazu i Sineru

Hamad Međedović se javio posle ludog finala Rolan Garosa: Ostavio je samo jednu reč o Alkarazu i Sineru

Telegraf 08.06.2025
Odigrano je jedno veliko finale Rolan Garosa koje je trajalo pet sati, a u kojem je slavio Karlos Alkaraz sa 3:2 protiv Janika Sinera i to na neverovatan način. Gubio je sa 2:0 u setovima, onda se vratio u meč i uspeo je da okrene, čak iako se susreo sa… »
Alkaras posle epskog preokreta savladao Sinera i osvojio Rolan Garos

Alkaras posle epskog preokreta savladao Sinera i osvojio Rolan Garos

Vesti online 08.06.2025
Španski teniser Karlos Alkaras je sa 3-2 u setovima pobedio Italijana Janika Sinera i osvojio Rolan Garos. Spektakl u Parizu završen je na spektakularan način, onakav kakav se viđa samo na filmu. Rezultatom 3-2, po setovima 4:6, 6:7, 6:4, 7:6, 7:6 je… »
Đoković avanzovao posle Rolan Garosa: Novak na 170 bodova od tenisera ispred njega na ATP listi

Đoković avanzovao posle Rolan Garosa: Novak na 170 bodova od tenisera ispred njega na ATP listi

Kurir 08.06.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković, uprkos porazu u polufinalu Rolan Garosa, ima razloga za zadovoljstvo. Novaka je zaustavio Janik Siner, koji ipak nije mogao da se domogne četvrtog grend slem trofeja pošto je poražen u finalu od Karlosa Alkaraza… »
Alkaraz skroman posle titule: Mislim da je finale Novaka i Rafe možda bilo bolje

Alkaraz skroman posle titule: Mislim da je finale Novaka i Rafe možda bilo bolje

Euronews 08.06.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz odbranio je titulu na Rolan Garosu, pošto je danas u finalu posle nestvarnog preokreta pobedio Italijana Janika Sinera rezultatom 3:2 (4:6, 6:7 (4:7), 6:4, 7:6 (7:3), 7:6 (10:2). Posle meča, oglasio se mladi Španac, kome je… »
Utučeni Siner se vraćao samo jednoj reči: Ne mogu da promenim…

Utučeni Siner se vraćao samo jednoj reči: Ne mogu da promenim…

Sport klub 08.06.2025
Potišten, ali razborit – takav je Janik Siner bio na konferenciji za medije posle poraza od Karlosa Alkaraza u finalu Rolan Garosa, poraza u kojem je imao tri meč lopte. Po tri puta je Siner ponovio da „boli“ i da „ne može ništa da promeni“… U kojem god… »
Rolan Garos uvećao nagrade - Koliko je Alkaraz večeras zaradio?

Rolan Garos uvećao nagrade - Koliko je Alkaraz večeras zaradio?

Sportske.net 08.06.2025
Spektakularnim trijumfom Karlosa Alkaraza nad Janikom Sinerom (3:2 u setovima), večeras je završen Rolan Garos. Mladi Španac je odbranio trofej osvojen prošle godine, iako je bio na rubu poraza u četvrtom setu, kada je spasao tri vezane meč-lopte za… »
Alkaraz: Ostavio sam srce na terenu, Novakovo i Rafino finale bilo je možda bolje

Alkaraz: Ostavio sam srce na terenu, Novakovo i Rafino finale bilo je možda bolje

RTS 08.06.2025
U najuzbudljivijih grend slem finalu u istoriji Rolan Garosa, Karlos Alkaraz je gubio sa 0:2 u setovima i uspeo je da napravi neverovatan preokret i osvoji titulu, a posle meča je izjavio da je ostavio srce na terernu, ali i spomenuo meč Đokovića i… »
"Ne, nisam nadmašio Đokovića": Alkaraz čuo šta svi pričaju, pa pokazao pravo lice

"Ne, nisam nadmašio Đokovića": Alkaraz čuo šta svi pričaju, pa pokazao pravo lice

Mondo 08.06.2025
Sjajne reči Karlosa Alkaraza posle epskog finala Rolan Garosa, nije želeo da kaže da je to važniji i bolji meč od onoga koji je Novak Đoković odigrao protiv Rafaela Nadala na Australijan openu. Aleks Koreča rekao je Karlosu Alkarazu da je finale koje je… »
Siner posle poraza: Neću spavati večeras, ali je u redu

Siner posle poraza: Neću spavati večeras, ali je u redu

Novi magazin 08.06.2025
Gledali smo neverovatno finale Rolan Garosa u kojem je na kraju Karlos Alkaras posle velikog preokreta savladao Janika Sinera. Italijan je imao i meč lopte, ali nije uspeo da ih iskoristi. Bilo je teško prihvatiti ovakav poraz, ali je Siner odmah na… »
"Kad mi je Novak to uradio, znao sam da nemam šansu": Siner otvorio dušu posle najtežeg poraza u karijeri

"Kad mi je Novak to uradio, znao sam da nemam šansu": Siner otvorio dušu posle najtežeg poraza u karijeri

Mondo 08.06.2025
Janik Siner se posle poraza od Karlosa Alkaraza prisetio i teškog poraza koji je doživeo od Novaka Đokovića na Vimbldonu. Od izveštača MONDA sa Rolan Garosa. Janik Siner imao je sve u svojim rukama, izgledalo je da će da osvoji titulu na Rolan Garosu… »
Alkaras: Pariz će biti zauvek u mom srcu

Alkaras: Pariz će biti zauvek u mom srcu

Radio sto plus 08.06.2025
“Zaista sam srećan što stvaram istoriju zajedno s tobom (Siner), na ovom i na drugim turnirima. Velika si inspiracija svima, pa i meni. Srećno i sve najbolje u svemu što dolazi”, rekao je Alkaras na početku pobedničkog govora, preneo je Bi-Bi-Si (BBC)… »
Alkarazu trofej i bogatstvo: Evo koliko para je zaradio Karlitos trijumfom na Rolan Garosu

Alkarazu trofej i bogatstvo: Evo koliko para je zaradio Karlitos trijumfom na Rolan Garosu

Kurir 08.06.2025
Peti put u karijeri Karlos Alkaraz je osvojio trofej na grend slem turnirima, a drugi na Rolan Garosu. Španac je u epskom finalu posle velikog preokreta savladao Janika Sinera sa 3:2. Svakako je trofej nešto najvrednije što je drugi teniser sveta zaradio… »
Siner posle bolnog poraza uporedio Alkarasa i Đokovića: "Protiv Novaka nisam imao šanse..."

Siner posle bolnog poraza uporedio Alkarasa i Đokovića: "Protiv Novaka nisam imao šanse..."

B92 08.06.2025
Italijanski teniser Janik SIner je razgovarao sa medijima na konferenciji nakon poraza u finalu Rolan Garosa. Karlos Alkaras je osvojio Kup musketara pošto je posle pet i po sati srušio Italijana, a Sineru su emocije pomešane nakon ovakvog spektakla… »
"Neću spavati noćas, ali bih nedavno potisao da budem ovde": Emotivno obraćanje poraženog Sinera u najdužem finalu u istoriji…

"Neću spavati noćas, ali bih nedavno potisao da budem ovde": Emotivno obraćanje poraženog Sinera u najdužem finalu u istoriji…

Večernje novosti 08.06.2025
Izgubio je Janik Siner u Parizu gotovo dobijeno finale, u kome nije iskoristio tri meč lopte. Foto: Goran Čvorović Na kraju je slavio Alkaraz, u pet setova, posle gotovo pet i po sati igre, što je bilo najduže finale u istoriji Rolan Garosa. - Lakše je… »
Ova slika je postala kultna posle Đokovića, a sada se isto desilo na Rolan Garosu: Sada je u pitanju Alkaraz

Ova slika je postala kultna posle Đokovića, a sada se isto desilo na Rolan Garosu: Sada je u pitanju Alkaraz

Telegraf 08.06.2025
Odigran je još jedan Rolan Garos na kojem je na kraju slavio Karlos Alkaraz, koji je bio bolji od Janika Sinera u velikom finalu sa 3:2 i to nakon preokreta pošto je gubio sa ogromnih 2:0. Vratio se Španac i došao je do svog petog Grend slem turnira u… »
Siner pričao o Alkarazu i porazu u finalu RG, pa pomenuo Novaka: "Osetio sam da nemam šansu..."

Siner pričao o Alkarazu i porazu u finalu RG, pa pomenuo Novaka: "Osetio sam da nemam šansu..."

Telegraf 08.06.2025
Španski teniser Karlos Alkaraz ispisao je istorij utenisa, pošto je posle neverovatnog preokreta savladao Janika Sinera u finalu Rolan Garosa sa 3:2 u setovima! Imao je Italijan sve u svojim rukama, vodio je 2:0, potom je imao i tri meč lopte u četvrtom… »
Basketašice Srbije bez plasmana na Evropsko prvenstvo

Basketašice Srbije bez plasmana na Evropsko prvenstvo

Košarkašice Srbije su danas u Bukureštu na kvalifikacionom turniru grupe B za plasman na EP poražene od selekcije Mađarske rezultatom 14:10, a potom i od Ukrajine 20:8. Ženska reprezentacija Srbije u basketu 3x3 nije uspela da se plasira na Evropsko… »
Evo kako izgleda ATP lista posle Rolan Garosa: Siner i dalje prvi, pogledajte gde je Novak Đoković!

Evo kako izgleda ATP lista posle Rolan Garosa: Siner i dalje prvi, pogledajte gde je Novak Đoković!

Telegraf 08.06.2025
Završen je još jedan Rolan Garos na kojem je slavio Karlos Alkaraz koji je u velikom finalu slavio protiv Janika Sinera iz Italije sa 3:2, po setovima 4:6, 6:7, 6:4, 7:6, 7:6 posle pet i po sati tenisa na Filip Šatrijeu. Ovom pobedom je Karlos Alkaraz… »
Srpske vaterpolistkinje deklasirale Finsku i potvrdile prvo mesto u grupi

Srpske vaterpolistkinje deklasirale Finsku i potvrdile prvo mesto u grupi

Serbian News Media 08.06.2025
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije ostvarila je ubedljivu pobedu nad Finskom rezultatom 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) u poslednjem, trećem kolu Grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Najefikasnije u selekciji Srbije bile su Ana Milićević sa šest… »
Srbija bez plasmana na Evropsko prvenstvo: Basketašice neće igrati na kontinentalnom takmičenju

Srbija bez plasmana na Evropsko prvenstvo: Basketašice neće igrati na kontinentalnom takmičenju

Večernje novosti 08.06.2025
ŽENSKA reprezentacija Srbije u basketu 3x3 nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, koje će u septembru ove godine biti održano u Kopenhagenu. FOTO: Tanjug/AP Košarkašice Srbije su danas u Bukureštu na kvalifikacionom turniru grupe B za plasman… »
Iskustvo je presudilo - basketašice Srbije bez plasmana na Evropsko prvenstvo

Iskustvo je presudilo - basketašice Srbije bez plasmana na Evropsko prvenstvo

RTS 08.06.2025
Ženska reprezentacija Srbije u basketu 3x3 nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, koje će u septembru ove godine biti održano u Kopenhagenu. Košarkašice Srbije su danas u Bukureštu na kvalifikacionom turniru grupe B za plasman na kontinentalni… »
Srpske basketašice bez plasmana na Evropsko prvenstvo

Srpske basketašice bez plasmana na Evropsko prvenstvo

B92 08.06.2025
Ženska reprezentacija Srbije u basketu 3x3 nije uspela da se plasira na Evropsko prvenstvo, koje će u septembru ove godine biti održano u Kopenhagenu. Košarkašice Srbije su danas u Bukureštu na kvalifikacionom turniru grupe B za plasman na EP poražene od… »
Basketašice Srbije bez vize za EP: Platile danak neiskustvu

Basketašice Srbije bez vize za EP: Platile danak neiskustvu

Dnevnik 08.06.2025
Ženska reprezentacija Srbije u basketu 3h3 nije uspela na kvalifikaconom turniru u Bukureštu da se domogne vize za EP, koje se u septembru održava u Kopenhagenu. Osvojeno je peto mesto u jakoj konkurenciji. Srpkinje su za razliku od prvog dana, kada su… »
Vaterpolistkinje Srbije ubedljivo pobedile Finsku u poslednjem kolu kvalifikacija za EP

Vaterpolistkinje Srbije ubedljivo pobedile Finsku u poslednjem kolu kvalifikacija za EP

Insajder 08.06.2025
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas u Novom Sadu Finsku 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2), u poslednjem, trećem kolu Grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Najefikasnije kod reprezentacije Srbije bile su Ana Milićević sa šest golova… »
Auuu, ovo je bilo brutalno! Vaterpolistkinje Srbije ubedljivo pobedile Finsku u poslednjem kolu kvalifikacija za EP -…

Auuu, ovo je bilo brutalno! Vaterpolistkinje Srbije ubedljivo pobedile Finsku u poslednjem kolu kvalifikacija za EP -…

Kurir 08.06.2025
Najefikasnije kod reprezentacije Srbije bile su Ana Milićević sa šest golova, Jelena Vuković sa pet pogodaka, i Nada Mandić i Jovana Radonjić sa po četiri gola. Kod selekcije Finske najefikasnija je bila Ema Kaipainen sa tri gola. Reprezentacija Srbije… »
Srbija bolja od Finske

Srbija bolja od Finske

Naše vaterpolistkinje pobedom završile kvalifikacije za EP 2026. Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas u Novom Sadu selekciju Finske rezultatom 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) u meču poslednjeg, trećeg kola C grupe kvalifikacija za plasman… »
Srpkinje pobedom zapečatile kartu za Evropsko prvenstvo

Srpkinje pobedom zapečatile kartu za Evropsko prvenstvo

Sputnik 08.06.2025
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je u Novom Sadu selekciju Finske rezultatom 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) u meču poslednjeg, trećeg kola grupe C kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2026. Vaterpolistkinje Srbije su još pre meča sa… »

Radio sto plus 08.06.2025
Najefikasnije kod reprezentacije Srbije bile su Ana Milićević sa šest golova, Jelena Vuković sa pet pogodaka, i Nada Mandić i Jovana Radonjić sa po četiri gola. Kod selekcije Finske najefikasnija je bila Ema Kaipainen sa tri gola. Reprezentacija Srbije… »
Maksimalan učinak srpkinja u Novom Sadu: Pobedom nad Finskom vaterpolistkinje završile kvalifikacije za EP

Maksimalan učinak srpkinja u Novom Sadu: Pobedom nad Finskom vaterpolistkinje završile kvalifikacije za EP

Dnevnik 08.06.2025
Očekivano, u poslednjem kolu protiv najslabijeg rivala vaterpolistkinje Srbije su u Novom Sadu overile prvo mesto na kvalifikacinom turniru za učešće na Evropskom prvenstvu 2026. Finska je pobeđena 29:7 (5:1, 11:1, 8:3, 5:2). Pre toga Srbija je bila… »
Vaterpolistkinje Srbije pobedile Finsku u Novom Sadu

Vaterpolistkinje Srbije pobedile Finsku u Novom Sadu

Radio 021 08.06.2025
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je u Novom Sadu Finsku 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2), u poslednjem, trećem kolu Grupe C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Najefikasnije kod reprezentacije Srbije bile su Ana Milićević sa šest golova, Jelena… »
Vaterpolistkinje Srbije pobedom protiv Finske završile kvalifikacije za EP 2026.

Vaterpolistkinje Srbije pobedom protiv Finske završile kvalifikacije za EP 2026.

Politika 08.06.2025
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas u Novom Sadu selekciju Finske rezultatom 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) u meču poslednjeg, trećeg kola grupe C kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2026. Najefikasnija u selekciji Srbije bila… »
Vaterpolistkinje Srbije pobedom protiv Finske završile kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2026.

Vaterpolistkinje Srbije pobedom protiv Finske završile kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2026.

RTV 08.06.2025
NOVI SAD - Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas u Novom Sadu selekciju Finske rezultatom 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) u meču poslednjeg, trećeg kola grupe C kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo 2026. Najefikasnija u selekciji… »
Srpkinje ubedljive protiv Finkinja

Srpkinje ubedljive protiv Finkinja

Sport klub 08.06.2025
Očekivano, u poslednjem kolu protiv najslabijeg rivala Srbija je u Novom Sadu overila prvo mesto na kvalifikacinom turniru za učešće na Evropskom prvenstvu 2026. Finska je pobeđena 29:7 (5:1, 11:1, 8:3, 5:2). Pre toga Srbija je bila bolja od Ukrajine… »
Pale Turska i Grčka

Pale Turska i Grčka

Basketašice startovale pobedama na kvalifikacijama za Evropski kup. Basketašice Srbije startovale su sa dve pobede na kvalifikacionom turniru u Bukureštu. Izabranice Snežane Čolić prvo su u prepodnevnom meču savladale su Tursku – 19:12. Žaklina Jovanović… »
Srbija izborila plasman na Evropsko prvenstvo

Srbija izborila plasman na Evropsko prvenstvo

B92 08.06.2025
Ženska vaterpolo reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo 2026. godine, pošto je u drugom kolu kvalifikacione Grupe C u Novom Sadu pobedila Švajcarsku 24:7 (4:3, 7:2, 7:1, 6:1). U ekipi Srbije najefikasnije su bile Ana Milićević i… »

Vesti dana »