Повезане вести

Алкарас: Имам привилегију да проживљавам овако велике ствари заједно са породицом

Алкарас: Имам привилегију да проживљавам овако велике ствари заједно са породицом

Спортски журнал 08.06.2025
Алкарас је постао тек трећи тенисер који је у овом веку одбранио титулу на Ролан Гаросу. Шпански тенисер Карлос Алкарас рекао је вечерас да је велика привилегија делити терен са првим тенисером света Јаником Синером, као и да ће… »
"Због тог меча с Новаком сам постао бољи": Алкараз пред камерама признао, од тада је све кренуло

"Због тог меча с Новаком сам постао бољи": Алкараз пред камерама признао, од тада је све кренуло

Мондо 08.06.2025
Карлос Алкараз је после победе против Синера причао и о Новаку Ђоковићу. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Карлос Алкараз освојио је пету гренд слем титулу у каријери, другу узастопну на Ролан Гаросу. После невероватног меча од… »
Алкараз се после освајања РГ сетио чувеног полуфинала против Новака: "Много сам научио из тог дуела"

Алкараз се после освајања РГ сетио чувеног полуфинала против Новака: "Много сам научио из тог дуела"

Телеграф 08.06.2025
Невероватан успех остварио је Карлос Алкараз, који је вероватно и највећим преокретом у новијој историји тениса победио са 3:2 у сетовима Јаника Синера, и тако освојио Ролан Гарос. Успео је млади Шпанац да се врати са 2:0, потом… »
Алкарас освојио Ролан Гарос: Париз ће бити заувек у мом срцу

Алкарас освојио Ролан Гарос: Париз ће бити заувек у мом срцу

Радио 021 08.06.2025
Шпански тенисер Карлос Алкарас одбранио је титулу на Отвореном првенству Француске, пошто је савладао Италијана Јаника Синера са 4:6, 6:7 (4), 6:4, 7:6 (3), 7:6 (2). Финале на париској шљаци трајало је рекордних пет сати и 29… »
Алкараз: "Срећан сам што стварам историју са Синером"

Алкараз: "Срећан сам што стварам историју са Синером"

Спортске.нет 08.06.2025
Шпански тенисер Карлос Алкараз рекао је вечерас да је велика привилегија делити терен са првим тенисером света Јаником Синером, као и да ће Париз бити увек у његовом срцу, након што је одбранио титулу на Ролан Гаросу. "Заиста… »
Утучени Синер отворио душу после финала, поклонио се Алкаразу и присетио лудог меча са Новаком: „Тешко је рећи да ли сам…

Утучени Синер отворио душу после финала, поклонио се Алкаразу и присетио лудог меча са Новаком: „Тешко је рећи да ли сам…

Нова 08.06.2025
Јаник Синер има за чим да жали после финала Ролан Гароса, у ком је поражен од Карлоса Алкараза после великог преокрета са 3:2 у сетовима. Имао је италијански тенисер предност од 2:0 у сетовима, али је Шпанац успео да се врати… »
Случајност или воља више силе – ово је баш луда сличност Алкараза и Надала

Случајност или воља више силе – ово је баш луда сличност Алкараза и Надала

Нова 08.06.2025
Карлос Алкараз још једном је успео да на невероватан начин испише нове странице тениске историје, и то у финалу Ролан Гароса. У борби за титулу на другом гренд слему у сезони, шпански тенисер је после великог преокрета савладао… »
Алкараз о судбини, Новаку и притиску: 0-40? Апсолутно сам веровао

Алкараз о судбини, Новаку и притиску: 0-40? Апсолутно сам веровао

Спорт клуб 08.06.2025
Насмејан, са пехаром поред себе, Карлос Алкараз говорио је са усхићењем о „најузбудљивијем мечу у својој каријери“, а дотакао се и Рафе Надала, будућности ривалства са Јаником Синером и тога како је скоро увек најбољи под… »
Алкарас: "Захваљујући Ђоковићу сам постао играч који сам сада"

Алкарас: "Захваљујући Ђоковићу сам постао играч који сам сада"

Б92 08.06.2025
Шпански тенисер Карлос Алкарас је разговарао са медијима након освајања Ролан Гароса. Шпански тенисер је после пет и по сати успео да савлада Италијана Јаника Синера и освоји Ролан Гарос. На почетку конференције за новинаре је… »
Хамад Међедовић се јавио после лудог финала Ролан Гароса: Оставио је само једну реч о Алкаразу и Синеру

Хамад Међедовић се јавио после лудог финала Ролан Гароса: Оставио је само једну реч о Алкаразу и Синеру

Телеграф 08.06.2025
Одиграно је једно велико финале Ролан Гароса које је трајало пет сати, а у којем је славио Карлос Алкараз са 3:2 против Јаника Синера и то на невероватан начин. Губио је са 2:0 у сетовима, онда се вратио у меч и успео је да… »
Алкарас после епског преокрета савладао Синера и освојио Ролан Гарос

Алкарас после епског преокрета савладао Синера и освојио Ролан Гарос

Вести онлине 08.06.2025
Шпански тенисер Карлос Алкарас је са 3-2 у сетовима победио Италијана Јаника Синера и освојио Ролан Гарос. Спектакл у Паризу завршен је на спектакуларан начин, онакав какав се виђа само на филму. Резултатом 3-2, по сетовима 4:6… »
Ђоковић аванзовао после Ролан Гароса: Новак на 170 бодова од тенисера испред њега на АТП листи

Ђоковић аванзовао после Ролан Гароса: Новак на 170 бодова од тенисера испред њега на АТП листи

Курир 08.06.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић, упркос поразу у полуфиналу Ролан Гароса, има разлога за задовољство. Новака је зауставио Јаник Синер, који ипак није могао да се домогне четвртог гренд слем трофеја пошто је поражен у… »
Алкараз скроман после титуле: Мислим да је финале Новака и Рафе можда било боље

Алкараз скроман после титуле: Мислим да је финале Новака и Рафе можда било боље

Еуроневс 08.06.2025
Шпански тенисер Карлос Алкараз одбранио је титулу на Ролан Гаросу, пошто је данас у финалу после нестварног преокрета победио Италијана Јаника Синера резултатом 3:2 (4:6, 6:7 (4:7), 6:4, 7:6 (7:3), 7:6 (10:2). После меча, огласио… »
Утучени Синер се враћао само једној речи: Не могу да променим…

Утучени Синер се враћао само једној речи: Не могу да променим…

Спорт клуб 08.06.2025
Потиштен, али разборит – такав је Јаник Синер био на конференцији за медије после пораза од Карлоса Алкараза у финалу Ролан Гароса, пораза у којем је имао три меч лопте. По три пута је Синер поновио да „боли“ и да „не може ништа… »
Ролан Гарос увећао награде - Колико је Алкараз вечерас зарадио?

Ролан Гарос увећао награде - Колико је Алкараз вечерас зарадио?

Спортске.нет 08.06.2025
Спектакуларним тријумфом Карлоса Алкараза над Јаником Синером (3:2 у сетовима), вечерас је завршен Ролан Гарос. Млади Шпанац је одбранио трофеј освојен прошле године, иако је био на рубу пораза у четвртом сету, када је спасао три… »
Алкараз: Оставио сам срце на терену, Новаково и Рафино финале било је можда боље

Алкараз: Оставио сам срце на терену, Новаково и Рафино финале било је можда боље

РТС 08.06.2025
У најузбудљивијих гренд слем финалу у историји Ролан Гароса, Карлос Алкараз је губио са 0:2 у сетовима и успео је да направи невероватан преокрет и освоји титулу, а после меча је изјавио да је оставио срце на терерну, али и… »
"Не, нисам надмашио Ђоковића": Алкараз чуо шта сви причају, па показао право лице

"Не, нисам надмашио Ђоковића": Алкараз чуо шта сви причају, па показао право лице

Мондо 08.06.2025
Сјајне речи Карлоса Алкараза после епског финала Ролан Гароса, није желео да каже да је то важнији и бољи меч од онога који је Новак Ђоковић одиграо против Рафаела Надала на Аустралијан опену. Алекс Кореча рекао је Карлосу… »
Синер после пораза: Нећу спавати вечерас, али је у реду

Синер после пораза: Нећу спавати вечерас, али је у реду

Нови магазин 08.06.2025
Гледали смо невероватно финале Ролан Гароса у којем је на крају Карлос Алкарас после великог преокрета савладао Јаника Синера. Италијан је имао и меч лопте, али није успео да их искористи. Било је тешко прихватити овакав пораз… »
"Кад ми је Новак то урадио, знао сам да немам шансу": Синер отворио душу после најтежег пораза у каријери

"Кад ми је Новак то урадио, знао сам да немам шансу": Синер отворио душу после најтежег пораза у каријери

Мондо 08.06.2025
Јаник Синер се после пораза од Карлоса Алкараза присетио и тешког пораза који је доживео од Новака Ђоковића на Вимблдону. Од извештача МОНДА са Ролан Гароса. Јаник Синер имао је све у својим рукама, изгледало је да ће да освоји… »
Алкарас: Париз ће бити заувек у мом срцу

Алкарас: Париз ће бити заувек у мом срцу

Радио сто плус 08.06.2025
“Заиста сам срећан што стварам историју заједно с тобом (Синер), на овом и на другим турнирима. Велика си инспирација свима, па и мени. Срећно и све најбоље у свему што долази”, рекао је Алкарас на почетку победничког говора… »
Алкаразу трофеј и богатство: Ево колико пара је зарадио Карлитос тријумфом на Ролан Гаросу

Алкаразу трофеј и богатство: Ево колико пара је зарадио Карлитос тријумфом на Ролан Гаросу

Курир 08.06.2025
Пети пут у каријери Карлос Алкараз је освојио трофеј на гренд слем турнирима, а други на Ролан Гаросу. Шпанац је у епском финалу после великог преокрета савладао Јаника Синера са 3:2. Свакако је трофеј нешто највредније што је… »
Синер после болног пораза упоредио Алкараса и Ђоковића: "Против Новака нисам имао шансе..."

Синер после болног пораза упоредио Алкараса и Ђоковића: "Против Новака нисам имао шансе..."

Б92 08.06.2025
Италијански тенисер Јаник СИнер је разговарао са медијима на конференцији након пораза у финалу Ролан Гароса. Карлос Алкарас је освојио Куп мускетара пошто је после пет и по сати срушио Италијана, а Синеру су емоције помешане… »
"Нећу спавати ноћас, али бих недавно потисао да будем овде": Емотивно обраћање пораженог Синера у најдужем финалу у историји…

"Нећу спавати ноћас, али бих недавно потисао да будем овде": Емотивно обраћање пораженог Синера у најдужем финалу у историји…

Вечерње новости 08.06.2025
Изгубио је Јаник Синер у Паризу готово добијено финале, у коме није искористио три меч лопте. Фото: Горан Чворовић На крају је славио Алкараз, у пет сетова, после готово пет и по сати игре, што је било најдуже финале у историји… »
Ова слика је постала култна после Ђоковића, а сада се исто десило на Ролан Гаросу: Сада је у питању Алкараз

Ова слика је постала култна после Ђоковића, а сада се исто десило на Ролан Гаросу: Сада је у питању Алкараз

Телеграф 08.06.2025
Одигран је још један Ролан Гарос на којем је на крају славио Карлос Алкараз, који је био бољи од Јаника Синера у великом финалу са 3:2 и то након преокрета пошто је губио са огромних 2:0. Вратио се Шпанац и дошао је до свог… »
Синер причао о Алкаразу и поразу у финалу РГ, па поменуо Новака: "Осетио сам да немам шансу..."

Синер причао о Алкаразу и поразу у финалу РГ, па поменуо Новака: "Осетио сам да немам шансу..."

Телеграф 08.06.2025
Шпански тенисер Карлос Алкараз исписао је историј утениса, пошто је после невероватног преокрета савладао Јаника Синера у финалу Ролан Гароса са 3:2 у сетовима! Имао је Италијан све у својим рукама, водио је 2:0, потом је имао и… »
Баскеташице Србије без пласмана на Европско првенство

Баскеташице Србије без пласмана на Европско првенство

Кошаркашице Србије су данас у Букурешту на квалификационом турниру групе Б за пласман на ЕП поражене од селекције Мађарске резултатом 14:10, а потом и од Украјине 20:8. Женска репрезентација Србије у баскету 3кс3 није успела да се… »
Ево како изгледа АТП листа после Ролан Гароса: Синер и даље први, погледајте где је Новак Ђоковић!

Ево како изгледа АТП листа после Ролан Гароса: Синер и даље први, погледајте где је Новак Ђоковић!

Телеграф 08.06.2025
Завршен је још један Ролан Гарос на којем је славио Карлос Алкараз који је у великом финалу славио против Јаника Синера из Италије са 3:2, по сетовима 4:6, 6:7, 6:4, 7:6, 7:6 после пет и по сати тениса на Филип Шатријеу. Овом… »
Српске ватерполисткиње декласирале Финску и потврдиле прво место у групи

Српске ватерполисткиње декласирале Финску и потврдиле прво место у групи

Сербиан Невс Медиа 08.06.2025
Женска ватерполо репрезентација Србије остварила је убедљиву победу над Финском резултатом 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) у последњем, трећем колу Групе Ц квалификација за Европско првенство. Најефикасније у селекцији Србије биле… »
Србија без пласмана на Европско првенство: Баскеташице неће играти на континенталном такмичењу

Србија без пласмана на Европско првенство: Баскеташице неће играти на континенталном такмичењу

Вечерње новости 08.06.2025
ЖЕНСКА репрезентација Србије у баскету 3кс3 није успела да се пласира на Европско првенство, које ће у септембру ове године бити одржано у Копенхагену. ФОТО: Тањуг/АП Кошаркашице Србије су данас у Букурешту на квалификационом… »
Искуство је пресудило - баскеташице Србије без пласмана на Европско првенство

Искуство је пресудило - баскеташице Србије без пласмана на Европско првенство

РТС 08.06.2025
Женска репрезентација Србије у баскету 3кс3 није успела да се пласира на Европско првенство, које ће у септембру ове године бити одржано у Копенхагену. Кошаркашице Србије су данас у Букурешту на квалификационом турниру групе Б за… »
Српске баскеташице без пласмана на Европско првенство

Српске баскеташице без пласмана на Европско првенство

Б92 08.06.2025
Женска репрезентација Србије у баскету 3кс3 није успела да се пласира на Европско првенство, које ће у септембру ове године бити одржано у Копенхагену. Кошаркашице Србије су данас у Букурешту на квалификационом турниру групе Б за… »
Баскеташице Србије без визе за ЕП: Платиле данак неискуству

Баскеташице Србије без визе за ЕП: Платиле данак неискуству

Дневник 08.06.2025
Женска репрезентација Србије у баскету 3х3 није успела на квалификацоном турниру у Букурешту да се домогне визе за ЕП, које се у септембру одржава у Копенхагену. Освојено је пето место у јакој конкуренцији. Српкиње су за разлику… »
Ватерполисткиње Србије убедљиво победиле Финску у последњем колу квалификација за ЕП

Ватерполисткиње Србије убедљиво победиле Финску у последњем колу квалификација за ЕП

Инсајдер 08.06.2025
Женска ватерполо репрезентација Србије победила је данас у Новом Саду Финску 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2), у последњем, трећем колу Групе Ц квалификација за Европско првенство. Најефикасније код репрезентације Србије биле су Ана… »
Аууу, ово је било брутално! Ватерполисткиње Србије убедљиво победиле Финску у последњем колу квалификација за ЕП -…

Аууу, ово је било брутално! Ватерполисткиње Србије убедљиво победиле Финску у последњем колу квалификација за ЕП -…

Курир 08.06.2025
Најефикасније код репрезентације Србије биле су Ана Милићевић са шест голова, Јелена Вуковић са пет погодака, и Нада Мандић и Јована Радоњић са по четири гола. Код селекције Финске најефикаснија је била Ема Каипаинен са три… »
Србија боља од Финске

Србија боља од Финске

Наше ватерполисткиње победом завршиле квалификације за ЕП 2026. Женска ватерполо репрезентација Србије победила је данас у Новом Саду селекцију Финске резултатом 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) у мечу последњег, трећег кола Ц групе… »
Српкиње победом запечатиле карту за Европско првенство

Српкиње победом запечатиле карту за Европско првенство

Спутник 08.06.2025
Женска ватерполо репрезентација Србије победила је у Новом Саду селекцију Финске резултатом 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) у мечу последњег, трец́ег кола групе Ц квалификација за пласман на Европско првенство 2026. Ватерполисткиње… »

Радио сто плус 08.06.2025
Најефикасније код репрезентације Србије биле су Ана Милићевић са шест голова, Јелена Вуковић са пет погодака, и Нада Мандић и Јована Радоњић са по четири гола. Код селекције Финске најефикаснија је била Ема Каипаинен са три… »
Максималан учинак српкиња у Новом Саду: Победом над Финском ватерполисткиње завршиле квалификације за ЕП

Максималан учинак српкиња у Новом Саду: Победом над Финском ватерполисткиње завршиле квалификације за ЕП

Дневник 08.06.2025
Очекивано, у последњем колу против најслабијег ривала ватерполисткиње Србије су у Новом Саду овериле прво место на квалификацином турниру за учешће на Европском првенству 2026. Финска је побеђена 29:7 (5:1, 11:1, 8:3, 5:2). Пре… »
Ватерполисткиње Србије победиле Финску у Новом Саду

Ватерполисткиње Србије победиле Финску у Новом Саду

Радио 021 08.06.2025
Женска ватерполо репрезентација Србије победила је у Новом Саду Финску 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2), у последњем, трећем колу Групе Ц квалификација за Европско првенство. Најефикасније код репрезентације Србије биле су Ана… »
Ватерполисткиње Србије победом против Финске завршиле квалификације за ЕП 2026.

Ватерполисткиње Србије победом против Финске завршиле квалификације за ЕП 2026.

Политика 08.06.2025
Женска ватерполо репрезентација Србије победила је данас у Новом Саду селекцију Финске резултатом 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) у мечу последњег, трећег кола групе Ц квалификација за пласман на Европско првенство 2026… »
Ватерполисткиње Србије победом против Финске завршиле квалификације за Европско првенство 2026.

Ватерполисткиње Србије победом против Финске завршиле квалификације за Европско првенство 2026.

РТВ 08.06.2025
НОВИ САД - Женска ватерполо репрезентација Србије победила је данас у Новом Саду селекцију Финске резултатом 30:7 (5:1, 11:1, 8:3, 6:2) у мечу последњег, трећег кола групе Ц квалификација за пласман на Европско првенство 2026… »
Српкиње убедљиве против Финкиња

Српкиње убедљиве против Финкиња

Спорт клуб 08.06.2025
Очекивано, у последњем колу против најслабијег ривала Србија је у Новом Саду оверила прво место на квалификацином турниру за учешће на Европском првенству 2026. Финска је побеђена 29:7 (5:1, 11:1, 8:3, 5:2). Пре тога Србија је… »
Пале Турска и Грчка

Пале Турска и Грчка

Баскеташице стартовале победама на квалификацијама за Европски куп. Баскеташице Србије стартовале су са две победе на квалификационом турниру у Букурешту. Изабранице Снежане Чолић прво су у преподневном мечу савладале су Турску –… »
Србија изборила пласман на Европско првенство

Србија изборила пласман на Европско првенство

Б92 08.06.2025
Женска ватерполо репрезентација Србије пласирала се на Европско првенство 2026. године, пошто је у другом колу квалификационе Групе Ц у Новом Саду победила Швајцарску 24:7 (4:3, 7:2, 7:1, 6:1). У екипи Србије најефикасније су… »

Вести дана »