Povezane vesti

Glumica je došla na snimanje intimnih scena i šokirala se rečima rediteljke: "Nisam shvatala da moram to zaista da uradim"

Glumica je došla na snimanje intimnih scena i šokirala se rečima rediteljke: "Nisam shvatala da moram to zaista da uradim"

Kurir pre 13 dana
Glumica Obri Plaza (40) prisetila se neugodne scene iz filma "The To Do List" iz 2013. godine, opisujući iskustvo kao "najčudniji glumački posao u životu". U razgovoru za The Sunday Times Plaza je otkrila kako je snimanje te eksplicitne scene bilo daleko… »
"Morala sam da se dodirujem pred kamerom": Poznata glumica o svojoj prvoj 18+ sceni: "Bila sam u gaćicama i majici, a oko mene…

"Morala sam da se dodirujem pred kamerom": Poznata glumica o svojoj prvoj 18+ sceni: "Bila sam u gaćicama i majici, a oko mene…

Blic pre 13 dana
Američka glumica Obri Plaza (40) prisetila se neprijatne scene iz filma "The To Do List" iz 2013. godine, opisujući iskustvo kao "najčudniji glumački posao u životu". U razgovoru za The Sunday Times Plaza je otkrila da je snimanje te eksplicitne scene… »

Vesti dana »