Povezane vesti
Poketino o povratku u Totenhem: Nije realno
Sportski žurnal 08.06.2025
Totenhem je u petak otpustio trenera Angea Postekoglua, koji je u maju osvojio titulu prvaka Lige Evrope, prvi trofej kluba u nekom većem takmičenju od 2008. godine. Selektor fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Maurisio Poketino izjavio… »
Poketino o povratku na klupu Totenhema: Nije realno
Dnevnik 08.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Maurisio Poketino izjavio je da njegov povratak na mesto menadžera Totenhema trenutno nije realan, preneo je Bi-Bi-Si. – Danas to nije realno. Pogledajte gde se moj stručni štab i ja… »
Poketino: "Nije realno da preuzmem Totenhem, vidite gde se nalazim"
B92 08.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Maurisio Poketino izjavio je da njegov povratak na mesto menadžera Totenhema trenutno "nije realan", preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). "Danas to nije realno. Pogledajte gde se moj stručni štab… »
"Nije realno": On neće biti trener Totenhema
Večernje novosti 08.06.2025
IAKO je osvojio Ligu Evrope Ange Postekoglu je dobio otkaz na mestu trenera Totenhema. Pojavila se informacija da bi na klupu "pevaca" mogao da se vrati Maurisio Poketino. FOTO: Profimedia Selektor fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država… »
Poketino: Nije realno da se vratim u Totenhem
RTS 08.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Maurisio Poketino izjavio je da njegov povratak na mesto menadžera Totenhema trenutno "nije realan", preneo je danas britanski Bi-Bi-Si. "Danas to nije realno. Pogledajte gde se moj stručni… »
"Odgovor je veoma jasan" Poketino razočarao navijače! Novinari ga pitali za povratak u Totenhem, a on je na ovaj način stavio…
Kurir 08.06.2025
"Danas to nije realno. Pogledajte gde se moje osoblje i ja nalazimo. Odgovor je veoma jasan", naveo je Poketino, preneo je danas Bi-Bi-Si (BBC). Totenhem je u petak otpustio trenera Angea Postekoglua, koji je u maju osvojio titulu prvaka Lige Evropa… »
Poketinova jasna poruka o povratku u Totenhem
Sportske.net 08.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Maurisio Poketino izjavio je da njegov povratak na mesto trenera Totenhema trenutno "nije realan". "Danas to nije realno. Pogledajte gde se moje osoblje i ja nalazimo. Odgovor je veoma… »
Vesti dana »

Ponovo vremenske nepogode, narandžasti meteo-alarm u delovima Srbije
Vreme pre 45 minutajoš 32 povezane

Ovo su detalji Rastinog hapšenja: Filmska akcija policije, upali mu u hotelsku sobu
Nova pre 15 minutajoš 17 povezanih

Danas se obeležava 30 godina od “Oluje”: Vučić i Dodik na komemoraciji, meštani Karlovaca protestuju
Serbian News Media pre 25 minutajoš 15 povezanih

Nova katastrofa u Rusiji! Žestok zemljotes zatresao Kamčatku, izdato novo upozorenje na cunami: "bežite od obale"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Sezona godišnjih odmora donosi gužve: Sat čekanja na Preševu
Serbian News Media pre 50 minutajoš 11 povezanih