Povezane vesti
Hit! Cakana dobila ponudu da peva na razvodu: Pevačica otkrila šta ju je sačekalo na nastupu
Telegraf pre 12 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana kaže da je jednom prilikom pevača bivšim supružnicima na veselju, a koji su je zvali da im upriliči zlavlje povodom razvoda. Iako je ovo za nju bio pomalo čudan i neobičan poziv, pevačica priznaje da kada je posao u… »
„Pa šta i da me vara?! Sve što ne znam ne boli me“: Cakana progovorila o vernosti muža
Nova pre 12 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana kaže da je jednom prilikom pevača bivšim supružnicima na veselju, a koji su je zvali da im upriliči zlavlje povodom razvoda. Cakana tvrdi da to jeste neobična situacija u kojoj se našla, ali da prihvata svaki poziv… »
"Kad se razvode zovu me da im pevam": Cakana dobila hit ponudu, a evo šta je sačekalo na veselju
Blic pre 12 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana kaže da je jednom prilikom pevača bivšim supružnicima na veselju, a koji su je zvali da im upriliči zlavlje povodom razvoda. Pevačica tvrdi da to jeste neobična situacija u kojoj se našla, ali da prihvata svaki poziv… »
Ostaćete u šoku kada čujete kakvu je ponudu dobila Cakana! Folk pevačica zanemela: Zvali su me da...
Kurir pre 12 dana
Pevačica Dragica Radosavljević Cakana kaže da je jednom prilikom pevača bivšim supružnicima na veselju, a koji su je zvali da im upriliči zlavlje povodom razvoda. Pevačica tvrdi da to jeste neobična situacija u kojoj se našla, ali da prihvata svaki poziv… »
Vesti dana »

NIS traži novu licencu za odlaganje sankcija SAD zbog ruskog vlasništva
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 20 povezanih

Smenjeni Danica Drašković i Goran Knežević iz Odbora direktora NIS-a
In medija pre 1 satjoš 16 povezanih

Delegacija EU: Srbija dobila 51,7 miliona evra u okviru pretfinansiranja Plana rasta
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

CRTA: Viši sud u Užicu poništio glasanje na biračkom mestu 25 zbog neutvrđenog činjeničnog stanja
NIN pre 2 satajoš 39 povezanih

Vučiću plata skočila za 20.000 dinara, Dačić najplaćeniji sa više od 400.000
N1 Info pre 2 satajoš 18 povezanih