Повезане вести
Хит! Цакана добила понуду да пева на разводу: Певачица открила шта ју је сачекало на наступу
Телеграф 08.06.2025
Певачица Драгица Радосављевић Цакана каже да је једном приликом певача бившим супружницима на весељу, а који су је звали да им уприличи злавље поводом развода. Иако је ово за њу био помало чудан и необичан позив, певачица… »
„Па шта и да ме вара?! Све што не знам не боли ме“: Цакана проговорила о верности мужа
Нова 08.06.2025
Певачица Драгица Радосављевић Цакана каже да је једном приликом певача бившим супружницима на весељу, а који су је звали да им уприличи злавље поводом развода. Цакана тврди да то јесте необична ситуација у којој се нашла, али… »
"Кад се разводе зову ме да им певам": Цакана добила хит понуду, а ево шта је сачекало на весељу
Блиц 08.06.2025
Певачица Драгица Радосављевић Цакана каже да је једном приликом певача бившим супружницима на весељу, а који су је звали да им уприличи злавље поводом развода. Певачица тврди да то јесте необична ситуација у којој се нашла… »
Остаћете у шоку када чујете какву је понуду добила Цакана! Фолк певачица занемела: Звали су ме да...
Курир 08.06.2025
Певачица Драгица Радосављевић Цакана каже да је једном приликом певача бившим супружницима на весељу, а који су је звали да им уприличи злавље поводом развода. Певачица тврди да то јесте необична ситуација у којој се нашла… »
Вести дана »
Милојевић миран после пораза: "Немамо шта посебно да плачемо сад, сутра је нови дан, идемо даље"
Спортске.нет пре 33 минутајош 81 повезана
На граници лудила: Чешки председник поручио да се ближи тренутак "обарања руских авиона"
Правда пре 1 сатјош 51 повезана
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 1 сатјош 34 повезане
Вошин хладан туш за Звезду, Његош утишао Маракану и погурао Партизан ка врху!
Спортске.нет пре 1 сатјош 31 повезана
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних