Повезане вести
Званично - Бараћ и Величковић напустили Мегу, мењају их партизановци!
Спортске.нет 08.06.2025
Кошаркашки клуб Мега саопштио је данас да га је напустио његов досадашњи тренер Марко Бараћ и додао да ће функцију шефа стручног штаба убудуће обављати Вуле Авдаловић. Клуб је напустио и тим менаџер Новица Величковић, а на… »
Мега има новог тренера – клуб напустили Барац́ и Новица Величковиц́
Спутник 08.06.2025
Некадашњи репрезентативац наше земље Вуле Авдаловиц́ званично је именован за новог тренера кошаркаша Меге, саопштио је београдски клуб. Авдаловиц́ је на месту тренера Меге заменио Марка Барац́а, који је после три сезоне… »
Мега изненада именовала новог тренера, промена и на месту тим менаџера
Спортски журнал 08.06.2025
Вуле Авдаловић замениће Марка Бараћа, Александар Рашић Новицу Величковића. Српски стручњак Вуле Авдаловић званично је именован за новог тренера кошаркаша Меге, саопштио је данас београдски клуб. Авдаловић је на месту тренера… »
Легенда партизана на новом послу: Авдаловић заменио Бараћа на клупи Меге
Курир 08.06.2025
Кошаркашки клуб Мега саопштио је данас да га је напустио његов досадашњи тренер Марко Бараћ и додао да ће функцију шефа стручног штаба убудуће обављати Вуле Авдаловић. Клуб је напустио и тим менаџер Новица Величковић, а на… »
Вуле Авдаловић нови тренер Меге: Чекао сам ову шансу; Новицу Величковића заменио Александар Рашић
Дневник 08.06.2025
Српски стручњак Вуле Авдаловић званично је именован за новог тренера кошаркаша Меге, саопштио је београдски клуб. Авдаловић је на месту тренера Меге заменио Марка Бараћа, који је после три сезоне напустио београдски тим… »
Мега на погон Партизанових легенди, Бараћа заменио некадашњи капитен црно-белих
Нова 08.06.2025
Кошаркашки клуб Мега потврдио је промену на месту тренера, пошто ће Марка Бараћа наследити Вуле Авдаловић. Како је саопштено на званичном сајту клуба, Авдаловићу је Бараћ симболично предао тренерску таблу. „Много сам срећан због… »
Велике промене у Меги - Авдаловић и Рашић мењају Бараћа и Величковића
РТС 08.06.2025
Српски стручњак Вуле Авдаловић званично је именован за новог тренера кошаркаша Меге, саопштио је београдски клуб. Мега ће такође добити и новог тим менаџера, с обзиром на то да ће Новицу Величковића заменити Александар Рашић… »
Мега добија новог тренера: Клуб напустили Марко Бараћ и Новица Величковић, долази бивши играч Партизана
Мондо 08.06.2025
Вуле Авдаловић наследиће Марка Бараћа на клупи Меге, објавио је клуб. Марко Бараћ званично је предао функцију Вулету Авдаловићу на месту главног тренера Меге, док ће Новицу Величковића са месту тим менаџера наследити Александар… »
Смена на клупи Меге: Авдаловић уместо Бараћа
Спорт клуб 08.06.2025
Екипе Меге има новог тренера, уместо Марка Бараћа, стиже бивши репрезентативац СЦГ Вуле Авдаловић. Бараћ напушта клупу тима након три сезоне, у којима је редовно успевао да игра плеј-оф АБА лиге. На његово место долази Авдаловић… »
Мега има новог тренера: Бивши кошаркаш Партизана на клупи српског АБА лигаша
Вечерње новости 08.06.2025
Кошаркашки клуб Мега ће у нову сезону ући са освеженим стручним штабом, екипу је преузео Вуле Авдаловић који ја заменио Марка Бараћа. ФОТО: Н. Параушић - Много сам срећан због овога, мислим да је право време за то. Чекао сам на… »
Мега представила новог тренера - испратила Бараћа и Величковића
Б92 08.06.2025
Кошаркашки клуб Мега ће у нову сезону ући са освеженим стручним штабом, екипу је преузео Вуле Авдаловић који мења Марка Бараћа. Бараћ напушта кормило "розе тима" после три сезоне. На потписивању уговора у ТЦ Дејан Милојевић је… »
Мега има новог тренера: Бараћ је бивши, стиже легенда Партизана! Клуб напустио и Новица Величковић
Телеграф 08.06.2025
Кошаркаши Меге ће у идућу сезону ући са новим тренером, пошто након три сезоне Марко Бараћ одлази из овог клуба. Бараћ ће ускоро пронаћи и нову екипу, док је њега наследио Вуле Авдаловић, што је потврдио клуб! Вуле Авдаловић је… »
Вести дана »
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 22 минутајош 24 повезане