Povezane vesti

Spaleti: Fudbalski savez traži da raskinemo ugovor posle poraza od Norveške

Spaleti: Fudbalski savez traži da raskinemo ugovor posle poraza od Norveške

Politika pre 5 dana
RIM – Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučijano Spaleti saopštio je danas da će podneti ostavku na tu funkciju posle meča sa Moldavijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Fudbaleri Italije su pre dva dana poraženi u Oslu od… »
Nakon debakla azura u oslu: Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije

Nakon debakla azura u oslu: Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije

Kurir pre 6 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučano Spaleti saopštio je danas da će podneti ostavku na tu funkciju nakon predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Moldavije. "Razgovarao sam sa predsednikom Fudbalskog saveza Italije u… »
Spaleti završava misiju s Azurima: Nisam imao nameru, ali raskinuću ugovor

Spaleti završava misiju s Azurima: Nisam imao nameru, ali raskinuću ugovor

Sportski žurnal pre 6 dana
Lučano podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije. Selektor reprezentacije Italije Lučano Spaleti saopštio je danas da će podneti ostavku na tu funkciju nakon predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv… »
Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije

Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije

Radio sto plus pre 6 dana
“Razgovarao sam sa predsednikom Fudbalskog saveza Italije u subotu i rečeno mi je da ću biti razrešen dužnosti selektora reprezentacije”, naveo je Spaleti na konferenciji za novinare. Spaleti je dodao da je želeo da ostane na čelu selekcije Italije. “Ne… »
Italija traži novog selektora: Lućano Spaleti dobio otkaz!

Italija traži novog selektora: Lućano Spaleti dobio otkaz!

Večernje novosti pre 6 dana
ITALIJA je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo počela ubedljivim porazom od Norveške (3:0). Sve to je navelo čelnike Saveza da smene trenera Lućana Spaletija. FOTO: Tanjug/AP Ovaj 66-godišnji stručnjak je potvrdio da je napustio klupu "azura", ali ne… »

Vesti dana »