Povezane vesti
Nakon debakla azura u oslu: Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije
Kurir 08.06.2025
Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučano Spaleti saopštio je danas da će podneti ostavku na tu funkciju nakon predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Moldavije. "Razgovarao sam sa predsednikom Fudbalskog saveza Italije u… »
Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije
Radio sto plus 08.06.2025
“Razgovarao sam sa predsednikom Fudbalskog saveza Italije u subotu i rečeno mi je da ću biti razrešen dužnosti selektora reprezentacije”, naveo je Spaleti na konferenciji za novinare. Spaleti je dodao da je želeo da ostane na čelu selekcije Italije. “Ne… »
Italija traži novog selektora: Lućano Spaleti dobio otkaz!
Večernje novosti 08.06.2025
ITALIJA je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo počela ubedljivim porazom od Norveške (3:0). Sve to je navelo čelnike Saveza da smene trenera Lućana Spaletija. FOTO: Tanjug/AP Ovaj 66-godišnji stručnjak je potvrdio da je napustio klupu "azura", ali ne… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 4 satijoš 4 povezane
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Švedska socijaldemokratska liderka odustala od formiranja vlade, zemlji preti politička blokada
Danas pre 11 satijoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 29 minutajoš 1 povezana