Povezane vesti
Spaleti: Fudbalski savez traži da raskinemo ugovor posle poraza od Norveške
Politika pre 5 dana
RIM – Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučijano Spaleti saopštio je danas da će podneti ostavku na tu funkciju posle meča sa Moldavijom u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2026. godine. Fudbaleri Italije su pre dva dana poraženi u Oslu od… »
Nakon debakla azura u oslu: Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije
Kurir pre 6 dana
Selektor fudbalske reprezentacije Italije Lučano Spaleti saopštio je danas da će podneti ostavku na tu funkciju nakon predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Moldavije. "Razgovarao sam sa predsednikom Fudbalskog saveza Italije u… »
Spaleti završava misiju s Azurima: Nisam imao nameru, ali raskinuću ugovor
Sportski žurnal pre 6 dana
Lučano podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije. Selektor reprezentacije Italije Lučano Spaleti saopštio je danas da će podneti ostavku na tu funkciju nakon predstojeće utakmice kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv… »
Spaleti podnosi ostavku na mestu selektora Italije nakon utakmice protiv Moldavije
Radio sto plus pre 6 dana
“Razgovarao sam sa predsednikom Fudbalskog saveza Italije u subotu i rečeno mi je da ću biti razrešen dužnosti selektora reprezentacije”, naveo je Spaleti na konferenciji za novinare. Spaleti je dodao da je želeo da ostane na čelu selekcije Italije. “Ne… »
Italija traži novog selektora: Lućano Spaleti dobio otkaz!
Večernje novosti pre 6 dana
ITALIJA je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo počela ubedljivim porazom od Norveške (3:0). Sve to je navelo čelnike Saveza da smene trenera Lućana Spaletija. FOTO: Tanjug/AP Ovaj 66-godišnji stručnjak je potvrdio da je napustio klupu "azura", ali ne… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi najavili naredni veliki protest u Beogradu za 28. jun - Vidovdan
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

U 13 gradova u Srbiji održani protesti za primenu zakona o zaštitu životinja
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 10 povezanih

"Mislila sam da će mi srce stati": Građani u Iranu i Izraelu pod ruševinama, strahuju dok svet gleda rastući rat
N1 Info pre 11 minutajoš 30 povezanih

Protest u Kosjeriću nakon što je opštinska izborna komisija odbila prigovor
Beta pre 37 minutajoš 12 povezanih