Povezane vesti
"Metastaziralo je na pluća, tresem, se": Rada Vasić o karcinomu, posle Radetove smrti se ovoga najviše plaši
Blic 08.06.2025
Rada Vasić napustila je rijaliti "Zadruga 8 Elita" zbog pogoršanja svog zdravstvenog stanja. Rada je za domaće medije otkrila da joj se karcinom ponovo vratio. - Nisam dobro, izašla sam iz rijalitija, tako je moralo zbog mog zdravlja. Imala sam nameru da… »
''Snašlo nas je veliko zlo'' Radi Vasić se vratila opaka bolest, roni suze zbog muke koja ju je snašla (video)
Alo 08.06.2025
Priznala šta joj jedino pomaže da ne klone duhom. Mediji su posetili dom Rade Vasić, koja je nedavno hitno napustila ''Elitu'' zbog naglog pogoršanja zdravstvanog stanja. Ona je u iskrenom razgovoru otkrila da je nakon brze dijagnostike saznala da joj se… »
"Sve mi je gore..." Bolno priznanje Rade Vasić, kroz reku suza otkrila da je opaka bolest naglo uznapredovala: Tresem se…
Kurir 08.06.2025
Rada Vasić, koja je nedavno hitno napustila '' Elitu'' zbog naglog pogoršanja zdravstvanog stanja. Ona je u iskrenom razgovoru otkrila da je nakon brze dijagnostike saznala da joj se kancer ponovo vratio, te je otkrila kako stvari sada stoje. Rado, kako… »
"Metastaziralo je na pluća, tresem se" Rada Vasić u teškom stanju, posle Radetove smrti se ovoga najviše plaši
Telegraf 08.06.2025
Rada Vasić, koja je nedavno hitno napustila ''Elitu'' zbog naglog pogoršanja zdravstvanog stanja. Ona je u iskrenom razgovoru otkrila da je nakon brze dijagnostike saznala da joj se kancer ponovo vratio, te je otkrila kako stvari sada stoje. - Nisam… »
Vesti dana »
Velika zainteresovanost penzionera za vaučere: "Evidentirano već 8.000 prijava, procedura vrlo jednostavna"
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 32 povezane
Vremenska prognoza: Danas do 40 stepeni, crveni meteoalarm upaljen za Bačku, Banat i Pomoravlje
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane
Snabdevanje strujom u Evropi ulazi u kritičan period; Srbija za sada stabilna, ali se apeluje na štednju
RTS pre 14 minutajoš 17 povezanih
Loša sreća za Partizan: UEFA skratila spisak – crno-bele čekaju evropske mine ako prođu Tobol!
Hot sport pre 19 minutajoš 22 povezane
Izveštaj granične policije: Na Preševu i Gostunu čekanje oko 50 minuta, za teretnjake najduže zadržavanje na Šidu
NIN pre 44 minutajoš 14 povezanih