Povezane vesti
"Metastaziralo je na pluća, tresem, se": Rada Vasić o karcinomu, posle Radetove smrti se ovoga najviše plaši
Blic pre 5 dana
Rada Vasić napustila je rijaliti "Zadruga 8 Elita" zbog pogoršanja svog zdravstvenog stanja. Rada je za domaće medije otkrila da joj se karcinom ponovo vratio. - Nisam dobro, izašla sam iz rijalitija, tako je moralo zbog mog zdravlja. Imala sam nameru da… »
''Snašlo nas je veliko zlo'' Radi Vasić se vratila opaka bolest, roni suze zbog muke koja ju je snašla (video)
Alo pre 5 dana
Priznala šta joj jedino pomaže da ne klone duhom. Mediji su posetili dom Rade Vasić, koja je nedavno hitno napustila ''Elitu'' zbog naglog pogoršanja zdravstvanog stanja. Ona je u iskrenom razgovoru otkrila da je nakon brze dijagnostike saznala da joj se… »
"Sve mi je gore..." Bolno priznanje Rade Vasić, kroz reku suza otkrila da je opaka bolest naglo uznapredovala: Tresem se…
Kurir pre 5 dana
Rada Vasić, koja je nedavno hitno napustila '' Elitu'' zbog naglog pogoršanja zdravstvanog stanja. Ona je u iskrenom razgovoru otkrila da je nakon brze dijagnostike saznala da joj se kancer ponovo vratio, te je otkrila kako stvari sada stoje. Rado, kako… »
"Metastaziralo je na pluća, tresem se" Rada Vasić u teškom stanju, posle Radetove smrti se ovoga najviše plaši
Telegraf pre 5 dana
Rada Vasić, koja je nedavno hitno napustila ''Elitu'' zbog naglog pogoršanja zdravstvanog stanja. Ona je u iskrenom razgovoru otkrila da je nakon brze dijagnostike saznala da joj se kancer ponovo vratio, te je otkrila kako stvari sada stoje. - Nisam… »
Vesti dana »

Iranci raketom oštetili i zgradu u kojoj živi Dimitris Itudis
Sportske.net pre 28 minutajoš 38 povezanih

Putin u odvojenim telefonskim razgovorima sa Netanjahuom i Pezeškijanom
Politika pre 53 minutajoš 15 povezanih

Macut: Kvote za upis na fakultete isti kao prošle godine, prijemni ispiti u poslednjoj nedelji jula
Nova pre 2 satajoš 15 povezanih

Netanjahu sve prevario, pa pobegao?! Najavio odmor dan pre brutalnog napada, a evo gde se sada potencijalno nalazi (foto)
Kurir pre 3 satajoš 28 povezanih

Netanjahu: Cilj napada eliminisanje nuklearne pretnje islamskog režima, ne borba protiv naroda Irana
N1 Info pre 1 satjoš 52 povezane