Povezane vesti
"Ovako se drži zastava..." Ceca pokazala kako se drži srpska trobojka, pa je ogrnula usred Dizeldorfa
Telegraf 08.06.2025
Muzička diva Ceca Ražnatović večeras je, 8. juna, u Dizeldorfmu dovela atmosferu do usijanja pred više od 4.000 ljudi. Ceca je započela koncert svojom pesmom "Sve što imam i nemam ja", a onda je nasatvila da ređa hitove koje je publika uglas pevala. U… »
Ceca raspametila Dizeldorf! Istrčala na scenu u štiklama, ljudi je dočekali u delirijumu od vriske
Telegraf 08.06.2025
Muzička diva Ceca Ražnatović večeras, 8 .juna, izašla je na binu u krcatoj Areni u Dizeldorfu i izazvala gromoglasni vrisak. Ceca je nasmejana istrčala na binu u nikad krećem crvenom miniću, a publika je vrišteći pozdravila. Dok su je pozdravljali nikad… »
Ceca na sebi nije nosila nikad kraći minić: Noge brutalne, ali je na sebi ponela detalj koji "prezire"
Telegraf 08.06.2025
Muzička zvezda Ceca Ražnatović večeras, 8. juna, održava koncert u Dizeldorfu, u čini se nikad brutalnijem stajlingu. Naša ekipa usnimila je Cecu pred sam izlazak na binu, a zbog njenog stajlinga, doslovno će "padati vilice". Ceca je ponela, čini se… »
Snimak "zlata vredan": Ceca se samo minut pred izlazak na binu raspevala uz pesmu ove koleginice
Telegraf 08.06.2025
Muzička zvezda Ceca Ražnatović večeras, 8. juna, održava koncert u Dizledorfu u Areni u kojoj je srušila rekord posete. Nasmejana u kratkoj crvenoj haljini poznatog brenda Mugler, Cecu je Telegraf usnimio samo nekoliko minuta pred izlazak na binu. Ovaj… »
Zbog Cece je nastalo ludilo u velikom gradu u Nemačkoj! Zbog nje je 4.000 ljudi stiglo u poznatu Arenu
Telegraf 08.06.2025
Muzička diva Ceca Ražnatović večeras, 8.juna, održava koncert u Dizeldorfu, a pred sam početak nastao je pravi kolaps. Naime, ona nastup u Micurbiši areni u kojoj je sada neverovatnih 4.000 ljudi. Naša ekipa je na licu mesta, a atmosfera pred početak… »
Cece neće biti na finalu Zvezde Granda! Oglasili se i direktor i pevačica: On kaže da postoje šanse, Ražnatovićeva izričita…
Kurir 08.06.2025
Finale " Zvezde Granda" zakazano je za kraj juna, a ovaj datum nikako ne odgovara pevačici Svetlani Ceci Ražnatović. Kako je direktor Granda Goran Šljivić otkrio finale Zvezda Granda održava se na Vidovdan. - Prema rasporedu kako su se do sada emitovale… »
Vesti dana »

Danas promenljivo, temperatura do 35 stepeni, uveče pljuskovi sa grmljavinom
N1 Info pre 1 satjoš 23 povezane

Špic sezone godišnjih odmora: Ima li gužvi na graničnim prelazima i naplatnim rampama
N1 Info pre 34 minutajoš 10 povezanih

Sremski Karlovci domaćin obeležavanja 30 godina od akcije „Oluja“ – izmenjen režim saobraćaja
Ozon pre 1 satjoš 10 povezanih

Uživo Rusija grunula raketama na Kijev Ukrajina uzvratila udarom u srce Rusije, dok američki izaslanik boravi u Moskvi
Alo pre 2 satajoš 9 povezanih