Повезане вести
Србија притворила бившег припадника Полиције Косова, каже адвокат
Слободна Европа 08.06.2025
Арбнора Спахиуа, бившег припадника специјалне јединице Полиције Косова, власти Србије су ухапсиле у суботу, 7. јуна на граничном прелазу Хоргош и одвеле у притворски центар у Кањижи, известио је његов адвокат Арианит Коци. Коци… »
Бивши албански специјалац ухапшен кад је хтео да уђе у Србију
Б92 08.06.2025
Бивши припадник специјалне јединице такозване косовске полиције ухапшен је након што је из Мађарске хтео да уђе на територију Србије. Адвокат Аријанит Кочи, како наводи Коха, објавио је у недељу на друштвеним мрежама да су… »
Бивши албански специјалац ухапшен кад је хтео да уђе у Србију: Спахију био припадник злогласне јединице
Телеграф 08.06.2025
Бивши припадник специјалне јединице такозване косовске полиције ухапшен је након што је из Мађарске хтео да уђе на територију Србије! Адвокат Аријанит Кочи, како наводи Коха, објавио је у недељу на друштвеним мрежама да су… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане