Povezane vesti
FOTO i VIDEO: "Bajramska sofra – Ulica otvorenog srca" održana 15. put u Novom Sadu
Moj Novi Sad 09.06.2025
U centru Novog Sada u nedelju je održana 15. Bajramska sofra – Ulica otvorenog srca, povodom svečanog obeležavanja Kurban bajrama, jednog od najvećih praznika za islamske vernike. Ovaj događaj već godinama okuplja ljude dobre volje bez obzira na veru… »
U Novom Sadu održana Ulica otvorenog srca - Bajramsko sofra, prisustvovao Mićin: "Ovo je grad u kom ne brojimo razlike nego se…
Blic 09.06.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin prisustvovao je manifestaciji "Ulica otvorenog srca - Bajramska sofra", koju su po petnaesti put organizovali Islamska zajednica Srbije - Mešihati srbijanski i sandžački, Muftijstvo vojvođansko i Udruženje… »
U Novom Sadu održana Ulica otvorenog srca - Bajramska sofra, prisustvovao gradonačelnik Mićin
Telegraf 09.06.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin prisustvovao je manifestaciji "Ulica otvorenog srca - Bajramska sofra", koju su po petnaesti put organizovali Islamska zajednica Srbije - Mešihati srbijanski i sandžački, Muftijstvo vojvođansko i Udruženje… »
Vesti dana »
"Mladi Kula": Napadnuti naši aktivisti, čuo se i pucanj, GP Bravo traži hitnu reakciju policije i tužilaštva
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 20 povezanih
Rat na Bliskom istoku: Broj poginulih u američko-izraelskim napadima na Iran povećao se na 1.937
Večernje novosti pre 26 minutajoš 79 povezanih
SNS prema zvaničnim podacima za kampanju na lokalnim izborima potrošio 7,1 miliona: Najviše novca "upumpano" u Aranđelovac i Kulu
Nova pre 1 satjoš 24 povezane
Toplo i vetrovito, uveče stiže kiša i pljuskovi, na planinama moguć sneg
Glas Zaječara pre 4 satijoš 23 povezane
"Prošle su 33 utakmice, a mi radimo isto - nadam se da ćemo naći rešenje"
B92 pre 26 minutajoš 35 povezanih