Повезане вести
Певач је на венчању дуго гледао у младу, А онда јој пришао... Када је схватио о коме се ради, уследио је велики шок
Курир 09.06.2025
Певач Драги Домић испричао је сједном приликом невероватан догађај са једне свадбе на којој је певао. Познато је да се певачима на њиховим наступима, и слављима на којима певају догађају различите ствари, а они који се музиком… »
Певао на свадби и видео како га гледа млада: Пришао јој, а кад је схватио ко је она, уследио огроман шок
Мондо 09.06.2025
Певач Драги Домић својевремено је испричао анегдоту са свадбе. Певач Драги Домић који је веома популаран и тражен на народним весељима, једном приликом открио је шта му се догодило на свадби на којој је наступао. Иако је све… »
Певач је на свадби дуго гледао у младу, а онда јој је пришао: Након што је схватио ко је она, уследио је велики шок
Блиц 09.06.2025
Певач Драги Домић доживео је нешто невероватно када је једном приликом певао на весељу. Анегдота са једне свадбе Драгог Домића потпуно је шокирала. - Певао сам на једној свадби и видим ја млада ми позната, али ми било непријатно… »
Вести дана »
Данас без воде у Београду: У овом делу Палилуле чесме суве све до 18 сати
Курир пре 5 минутајош 4 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана