Povezane vesti

Pevač je na venčanju dugo gledao u mladu, A onda joj prišao... Kada je shvatio o kome se radi, usledio je veliki šok

Pevač je na venčanju dugo gledao u mladu, A onda joj prišao... Kada je shvatio o kome se radi, usledio je veliki šok

Kurir pre 11 dana
Pevač Dragi Domić ispričao je sjednom prilikom neverovatan događaj sa jedne svadbe na kojoj je pevao. Poznato je da se pevačima na njihovim nastupima, i slavljima na kojima pevaju događaju različite stvari, a oni koji se muzikom bave dugi niz godina mogu… »
Pevao na svadbi i video kako ga gleda mlada: Prišao joj, a kad je shvatio ko je ona, usledio ogroman šok

Pevao na svadbi i video kako ga gleda mlada: Prišao joj, a kad je shvatio ko je ona, usledio ogroman šok

Mondo pre 11 dana
Pevač Dragi Domić svojevremeno je ispričao anegdotu sa svadbe. Pevač Dragi Domić koji je veoma popularan i tražen na narodnim veseljima, jednom prilikom otkrio je šta mu se dogodilo na svadbi na kojoj je nastupao. Iako je sve krenulo normalno, nakon… »
Pevač je na svadbi dugo gledao u mladu, a onda joj je prišao: Nakon što je shvatio ko je ona, usledio je veliki šok

Pevač je na svadbi dugo gledao u mladu, a onda joj je prišao: Nakon što je shvatio ko je ona, usledio je veliki šok

Blic pre 11 dana
Pevač Dragi Domić doživeo je nešto neverovatno kada je jednom prilikom pevao na veselju. Anegdota sa jedne svadbe Dragog Domića potpuno je šokirala. - Pevao sam na jednoj svadbi i vidim ja mlada mi poznata, ali mi bilo neprijatno da je pitam. Međutim… »

Vesti dana »