Povezane vesti
Pretučen gradonačelnik Ribnice; "Imam teške povrede, osećam se izuzetno loše"
B92 09.06.2025
Dvojica napadača pretukla su gradonačelninka Ribnice (Slovenija) Sema Pogorelca, koji je apelovao na državni vrh, tužilaštvo i nadležno ministarstvo da preduzmu hitne mere za sprečavanje nasilja. Incident, u kojem su lakše povređeni jedan građanin i… »
U Sloveniji pretučen gradonačelnik Ribnice: U incidentu lakše povređeni jedan građanin i policajka
Euronews 09.06.2025
Dvojica napadača pretukla su gradonačelninka Ribnice (Slovenija) Sema Pogorelca, koji je apelovao na državni vrh, tužilaštvo i nadležno ministarstvo da preduzmu hitne mere za sprečavanje nasilja. Incident, u kojem su lakše povređeni jedan građanin i… »
Pretučen gradonačelnik Ribnice "Udarali su me šakama u glavu, usnu i oko!"
Alo 09.06.2025
"Udarali su me pesnicama u glavu, usnu i oko": Brutalno pretučen gradonačelnik Ribnice na žurci
Mondo 09.06.2025
Gradonačelnik tvrdi da su ga dvojica muškaraca posmatrala dok je plesao u njihovoj neposrednoj blizini, a zatim su ga pretukli. Na vatrogasnoj zabavi u Ribnici u Sloveniji podignute su pesnice. Dva napadača pretukla su gradonačelnika Sema Pogorelca… »
Brutalno pretučen gradonačelnik Ribnice
Telegraf 09.06.2025
Uhapšena tri napadača. Na vatrogasnoj zabavi u Ribnici u Sloveniji podignute su pesnice. Dva napadača pretukla su gradonačelnika Sema Pogorelca. Policija je već uhapsila osumnjičene i pritvorila ih. - Moja porodica i ja se osećamo ugroženo - priznao je… »
Vesti dana »

Razoran zemljotres magnitude 8,8 pogodio Kamčatku i izazvao cunami širom Pacifika
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 149 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul 2025.
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 24 povezane

Dačić: Uhapšeno desetoro u Novom Pazaru, policija nije ulazila na Univerzitet, niti je nekog napala
Beta pre 45 minutajoš 19 povezanih

Večeras novi protest u Kraljevu, prostorije SNS ograđene „zbog radova“
Glas Šumadije pre 25 minutajoš 17 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 19 minutajoš 15 povezanih