Povezane vesti

Pretučen gradonačelnik Ribnice; "Imam teške povrede, osećam se izuzetno loše"

Pretučen gradonačelnik Ribnice; "Imam teške povrede, osećam se izuzetno loše"

B92 pre 11 dana
Dvojica napadača pretukla su gradonačelninka Ribnice (Slovenija) Sema Pogorelca, koji je apelovao na državni vrh, tužilaštvo i nadležno ministarstvo da preduzmu hitne mere za sprečavanje nasilja. Incident, u kojem su lakše povređeni jedan građanin i… »
U Sloveniji pretučen gradonačelnik Ribnice: U incidentu lakše povređeni jedan građanin i policajka

U Sloveniji pretučen gradonačelnik Ribnice: U incidentu lakše povređeni jedan građanin i policajka

Euronews pre 11 dana
Dvojica napadača pretukla su gradonačelninka Ribnice (Slovenija) Sema Pogorelca, koji je apelovao na državni vrh, tužilaštvo i nadležno ministarstvo da preduzmu hitne mere za sprečavanje nasilja.   Incident, u kojem su lakše povređeni jedan građanin i… »
Pretučen gradonačelnik Ribnice "Udarali su me šakama u glavu, usnu i oko!"

Pretučen gradonačelnik Ribnice "Udarali su me šakama u glavu, usnu i oko!"

Alo pre 11 dana
Dvojica napadača pretukla su gradonačelninka Ribnice (Slovenija) Sema Pogorelca, koji je apelovao na državni vrh, tužilaštvo i nadležno ministarstvo da preduzmu hitne mere za sprečavanje nasilja. Incident, u kojem su lakše povređeni jedan građanin i… »
"Udarali su me pesnicama u glavu, usnu i oko": Brutalno pretučen gradonačelnik Ribnice na žurci

"Udarali su me pesnicama u glavu, usnu i oko": Brutalno pretučen gradonačelnik Ribnice na žurci

Mondo pre 11 dana
Gradonačelnik tvrdi da su ga dvojica muškaraca posmatrala dok je plesao u njihovoj neposrednoj blizini, a zatim su ga pretukli. Na vatrogasnoj zabavi u Ribnici u Sloveniji podignute su pesnice. Dva napadača pretukla su gradonačelnika Sema Pogorelca… »
Brutalno pretučen gradonačelnik Ribnice

Brutalno pretučen gradonačelnik Ribnice

Telegraf pre 11 dana
Uhapšena tri napadača. Na vatrogasnoj zabavi u Ribnici u Sloveniji podignute su pesnice. Dva napadača pretukla su gradonačelnika Sema Pogorelca. Policija je već uhapsila osumnjičene i pritvorila ih. - Moja porodica i ja se osećamo ugroženo - priznao je… »

Vesti dana »