Povezane vesti

Slađa Delibašić progovorila nakon dve decenije o polomljenoj ruci i pričama da je Đole maltretirao Javnost treba da zna istinu!…

Slađa Delibašić progovorila nakon dve decenije o polomljenoj ruci i pričama da je Đole maltretirao Javnost treba da zna istinu!…

Alo pre 10 dana
Slađa iskreno odgovorila na pitanje: Da li je istina da je Đole fizički nasrnuo na nju? Slađa Delibašić i Đole Đogani bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina, a o njihovoj romansi nedavno je govorio denser Ivan Gavrilović koji je naveo… »
Nakon tvrdnje ivana gavrilovića da joj je Đole slomio ruku, oglasila se slađa Denserka posle mnogo godina odlučila da otkrije…

Nakon tvrdnje ivana gavrilovića da joj je Đole slomio ruku, oglasila se slađa Denserka posle mnogo godina odlučila da otkrije…

Kurir pre 11 dana
Slađa Delibašić oglasila se nakon spekulacija da joj je Đole Đogani slomio ruku i otkrila da li ta priča ima veze sa istinom. Slađa Delibašić i Đole Đogani razveli su se posle 22 godine braka, iako su jedno drugom svašta zamerali, ratne sekire i ljutnju… »
Slađa Delibašić nakon godina ćutanja priznala istinu o Đoletu: Nažalost, ja sam...

Slađa Delibašić nakon godina ćutanja priznala istinu o Đoletu: Nažalost, ja sam...

Story pre 11 dana
Slađa Delibašić i Đole Đogani bili su jedan od najpopularnijih parova devedesetih godina. Imali su brojne hitove, nastupi su im bili rasprodati, a oni su uživali u ljubavi i stabilnom braku. Kada se činilo da njihovu sreću ništa ne može da uzdrma… »
Slađa Delibašić prvi put o pričama da ju je Đole tukao: Njen prijatelj izneo šok detalje, ona sad otkrila pravu istinu…

Slađa Delibašić prvi put o pričama da ju je Đole tukao: Njen prijatelj izneo šok detalje, ona sad otkrila pravu istinu…

Blic pre 11 dana
Pevačica Slađa Delibašić bila je u braku sa denserom Đoletom Đoganijem, a nedavno su se pojavile informacije da ju je maltretirao dok su živeli zajedno. Oni su bili u braku 22 godine, a iako su jedno drugom svašta zamerali, ipak su zakopali ratne sekire… »
Denser tvrdi da je Đole Đogani tukao bivšu ženu: Izneo stravične tvrdnje, a Slađa otkrila istinu nakon 9 godina

Denser tvrdi da je Đole Đogani tukao bivšu ženu: Izneo stravične tvrdnje, a Slađa otkrila istinu nakon 9 godina

Mondo pre 11 dana
Ivan Gavrilović tvrdi da je priču čuo direktno od Slađe, međutim, svojevremeno su i Đole i njegova bivša supruga demantovali navode densera. Ivan Gavrilović nedavno je gostovao u emisiji "Pretres" na Hajp televiziji, gde je otkrio da je, prema njegovim… »
Ivan Gavrilović tvrdi da je Đole Đogani tukao Slađu i slomio joj ruku! Istinu Kurir obelodanio još pre 9 godina: U sve…

Ivan Gavrilović tvrdi da je Đole Đogani tukao Slađu i slomio joj ruku! Istinu Kurir obelodanio još pre 9 godina: U sve…

Kurir pre 11 dana
Ivan Gavrilović gostovao je u emisiji "Pretres" na Hajp televiziji i ispričao da zna pouzdano da je Đole Đogani devedesetih tukao tadašnju suprugu Slađu Delibašić i da joj je slomio ruku. On je naveo da je takvu priču čuo lično od denserke, koja mu je… »

Vesti dana »