Povezane vesti
Kina Južno kinesko more vidi kao more mira, prijateljstva i saradnje
Mondo 09.06.2025
(KMG) – Institut “Sinhua”, istraživački centar povezan sa istoimenom novinskom agencijom, objavio je danas izveštaj u kom se ističe posvećenost Kine izgradnji odnosa u Južnom kineskom moru, kao moru mira, prijateljstva i saradnje. Izveštaj pod naslovom… »
Kina Južno kinesko more vidi kao more mira, prijateljstva i saradnje
Kurir 09.06.2025
Institut “Sinhua”, istraživački centar povezan sa istoimenom novinskom agencijom, objavio je danas izveštaj u kom se ističe posvećenost Kine izgradnji odnosa u Južnom kineskom moru, kao moru mira, prijateljstva i saradnje. Izveštaj pod naslovom… »
Izveštaj: Kina Južno kinesko more vidi kao more mira, prijateljstva i saradnje
Beta 09.06.2025
Institut “Sinhua”, istraživački centar povezan sa istoimenom novinskom agencijom, objavio je danas izveštaj u kom se ističe posvećenost Kine izgradnji odnosa u Južnom kineskom moru, kao moru mira, prijateljstva i saradnje. Izveštaj pod naslovom… »
Izveštaj: Kina Južno kinesko more vidi kao more mira, prijateljstva i saradnje
Radio sto plus 09.06.2025
Izveštaj pod naslovom „Izgradnja Južnog kineskog mora kao mora mira, prijateljstva i saradnje: Kineske aktivnosti“, objavljen je na kineskom i engleskom jeziku a u njemu je naglašeno da je Kina oduvek bila dosledan zagovornik, promoter i zaštitnik mira i… »
Vesti dana »

Elita 8: Finale Pobednik rijalitija je Gastoz! Ukrajinka ušla u top 3, a Anelina sestra Sita poručila besno: "Tražićemo uvid u glasove" (foto/video)
Blic pre 5 minutajoš 31 povezana

Ena zbog zlatinih reči zajecala na sav glas! Obratila joj se Jovanova majka, ona se slomila na komade: Ja sam žena koja prašta!
Kurir pre 2 satajoš 13 povezanih

Anđela Đuričić kao mlada na finalu Elite 8: Na njoj hiljade kristala: Pogledajte šta je obukla - važi za velikog favorita
Blic pre 1 satjoš 5 povezanih

"Tražiću DNK da bih dokazao mami da je Dete moje" Munjez otkrio planove nakon Elite: Njoj mora da se dodvorim
Kurir pre 3 satajoš 4 povezane