Повезане вести
Наша певачица (68) са мужем створила огромно богатство, а немају наследнике: "Мислили смо: Ма, има времена за децу, а време је…
Блиц пре 30 дана
Бранка Соврлић (68) једна је од најбогатијих певачица на естради. Она и њен супруг поседују бројне некретнине, а како истиче и поред богатства у ком ужива, највише пати јер немају децу. - Желела сам да имам децу, али се није… »
„Џабе смо милионери, када немамо децу“: Најбогатија певачица на естради проговорила о болној теми
Нова пре 30 дана
Певачица Бранка Соврлић важи за једну од најбогатијих жена са домаће естрадне сцене, али упркос томе, једна жеља јој је остала неиспуњена. Како сама каже, једина ствар за којом жали у животу је што се није остварила као мајка… »
"Џабе смо милионери, када немамо децу": Најбогатија певачица на естради о болној теми
Телеграф пре 30 дана
Певачица Бранка Соврлић важи за једну од најбогатијих жена са домаће естрадне сцене, али упркос томе, једна жеља јој је остала неиспуњена. Како сама каже, једина ствар за којом жали у животу је што се није остварила као мајка… »
Вести дана »

Синер се пласирао у полуфинале Вимблдона упркос очигледној повреди лакта
Данас пре 4 сатијош 2 повезане

"Угостио сам драгог госта" Додик: Пријатан разговор са Мацутом о многим питањима у вези с нашим народом
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана